Kunstgras Aalst

Wilt u kunstgras laten leggen in uw tuin in Aalst? U bent niet de enige! Het leggen van kunstgras als alternatief voor uw grasgazon is razend populair, ook bij u in Aalst. Dit heeft alles te maken met de zeer natuurlijke uitstraling dat het kunstgras van Gras en Groen heeft. Daarnaast is het altijd groen en vraagt het weinig onderhoud. Ideaal, zo houdt u veel vrije tijd over om een lekker een terrasje te pakken aan de Grote Markt. Misschien verstaat u ook de kunst van kunstgras leggen?

Gras en Groen kunstgras is ook werkzaam in het stadscentrum van Aalst. Wij hebben zelfs een project in de binnenstad, aan de Kapiteintjesstraat afgerond. De tuinen zijn vaak schaduwrijk, een echt grasgazon is daardoor lastig mooi te houden. Dat wij ook al veel tuinen met kunstgras hebben aangelegd in Aalst heeft hier ongetwijfeld mee te maken.

Waar leggen wij kunstgras in Aalst

Naast kunstgras leggen in de binnenstad van Aalst, zijn wij ook werkzaam in overige wijken en districten van de stad. Zowel jonge gezinnen, alsook ook vijftigplussers kiezen vaak voor de voordelen die kunstgras met zich meebrengt. Voorbeelden van wijken: Kerrebroek, Puiteput, Schaarbeek, Sint-Job, Pijpenbeek, Laar en Arend, Meuleschettewijk, Keizershallen, Rechteroever, Stationsbuurt, Volksplaats en Watertorenwijk en de deelgemeenten: Baardegem, Erembodegem, Gijzegem, Herdersem, Hofstade, Meldert, Moorsel en Nieuwerkerken

Algemene informatie Aalst

Aalst is de op één na grootste stad in de Belgische provincie Oost-Vlaanderen. De stad telt ruim 84.000 inwoners (2016), die Aalstenaars worden genoemd. Aalst is vooral bekend voor zijn carnaval. Sint-Maarten is de patroonheilige van de stad. Aalst is gelegen aan de rivier de Dender.

Aalst dankte vroeger zijn welvaart onder andere aan de uien- en hopteelt. Typische Aalsterse hopsoorten zijn Groene Belle, Coigneau, Witte Rank en Loeren. Aalst is gelegen in de Denderstreek in het centrum van België, ongeveer halverwege tussen Gent en Brussel.

Kunstgrasvelden in Aalst

Naast het groen, dat u in het natuurreservaat Wellemeersen, in het Kravaalbos en het natuurgebied Hogedonk vindt, beschikt Aalst over groene parken als het stadspark en Osbroek, het Zwembadpark, het koningin Astridpark, het Park Terlinden en langs de oevers van de Dender. U komt natuurlijk ook veel groen en gras tegen op de sportvelden van SC Eendracht Aalst en voetbalverenigingen als KSK Erembodegem, VJ Baardegem, FC Doggen Erembodegem, SK Erembodegem, KRC Gijzegem-Aalst, SK Herdersem, KSC Wilskracht Hofstade, TK Meldert, KSC De Schroevers Moorsel, KVC Eendracht Nieuwerkerken, SK Terjoden-Welle en Thor-Kokerij Meldert. Maar Hockeyclubs Patria, HC Oilsjt, tennisverenigingen als TC Kangaroos, Beukenhof, Resschebeke, de Snas en meer en meer voetbalclubs spelen op een variant van kunstgras. Maar kunstgras als sierveld in uw tuin, is juist voor u als inwoner van Aalst ook ideaal!

Grondsoorten in Aalst

De bovenste bodemlaag van Aalst bestaat voornamelijk uit leem of zandleem. Op slechts enkele locaties is pure klei in de bovengrond te vinden. Bij het aanleggen van kunstgras van Gras en Groen Kunstgras heeft dat voor u de volgende voordelen:

Nieuwbouwwijken in Aalst

Nieuwbouwproject Pier Kornel

Pier Kornel is een gloednieuwe woonbuurt aan de Dender, vlak bij het centrum van Aalst. Hier vindt jong en oud zijn gading. Er is een interessante mix aan woningen in diverse typologieën (gezinswoningen, tuinappartementen en zorgwoningen) voor alle budgetten. Deze worden in diverse fases gerealiseerd. De woningen vormen samen met de groene autoluwe omgeving en de diverse buurtfuncties het nieuwe kloppend hart van de Stad.

Bent u als bewoner van deze nieuwe woningen op zoek naar een betrouwbare leverancier van kunstgras voor uw tuin? Dan kunt u, of samen met uw buren of straatbewoners goede zaken doen. In het geval van gezamenlijke projecten, werken wij met staffelkortingen. Deze kunnen flink oplopen en gaan zij u en uw buurtbewoners zeker veel voordeel opleveren. Vraag naar de mogelijkheden bij de medewerkers van Gras en Groen Kunstgras.

Nieuwbouwproject Lijnzaadstraat

Hier woont u op in percelen van 281 m² tot 360 m² een groene, autoluwe omgeving die eenvoudig bereikbaar is. Met de fiets rijdt u vlot naar centrum, station, winkels en scholen.

Bovendien vertrekt er elke 10 minuten een bus.
Wordt u straks de gelukkige eigenaar en wilt u in uw tuin ook graag gras en groen zien, maar weinig onderhoud en kosten? Denk dan eens aan Gras en Groen Kunstgras en neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Nieuwbouwproject Popperodedries

Kortbij het centrum, op de Popperodedries te Aalst zijn zeer stijlvolle, moderne designwoningen gebouwd. De ligging van dit moderne project is op z'n minst fantastisch te noemen. De 12 woningen, dewelke zijn gebouwd bovenop een parking, getuigen van een aardig staaltje architectuur. Zo zijn er bepaalde stroken uitgesneden waardoor er optimaal kan geprofiteerd worden van het binnenvallende licht.

Er is keuze uit zowel 2 als 3 slaapkamers. Allen zijn voorzien van een mooi terras én stadstuin!

Wellicht gaat u uw tuin ook inrichten met een mooi onderhoudsvrij kunstgras gazon van Gras en Groen Kunstgras?kunstgras
kunstgras
kunstgras
kunstgras
kunstgras

Kunstgras leggen Aalst

U heeft de keuze gemaakt voor kunstgras in uw tuin in Aalst. Deze keuze wordt steeds vaker gemaakt, kunstgras is dan ook een enorm populair product voor toepassing in de tuin. Deze stijgende populariteit heeft te maken met de enorme ontwikkeling die het kunstgras heeft doorgemaakt. Kunstgras zag er een aantal jaren geleden nog erg nep uit en ging al snel plat liggen. Tegenwoordig is het bijna niet meer van echt te onderscheiden en blijft het dankzij de c-shape lang overeind staan. Zodra het plat begint te liggen is het eenvoudig op te borstelen en heeft het direct weer de gewenste uitstraling.

Voordelen van kunstgras in Aalst

Het kunstgras van Gras en Groen voldoet niet alleen aan de allerhoogste kwaliteitsnormen, het heeft daarbij ook nog eens vele voordelen ten opzichte van andere ondergronden.

Kunstgras laten leggen in Aalst

Kunstgras heeft, mits goed aangelegd, een levensduur van minimaal 10 jaar. De aanleg kunstgras kunt om die reden het beste over laten aan echte specialisten. Gras en Groen Kunstgras kan het kunstgras bij u in Aalst op een perfecte wijze aanleggen. Een perfecte uitstraling, naadloos verlijmen en een lange levensduur zijn daardoor gegarandeerd.

Ondergrond voor kunstgras in Aalst

Voor een perfecte aanleg van kunstgras is een gedegen ondergrond van groot belang. Een ondergrond die voldoende waterdoorlatend is, waterpas ligt en voldoende stabiliteit geeft zorgt ervoor dat het kunstgras bij u in Aalst geheel aan uw wensen tegemoet komt. De ondergrond die door Gras en Groen Kunstgras wordt aangelegd zal voldoen aan de volgende kwaliteitseisen:

Kunstgras leggen in Aalst

Na het verzorgen van de juiste ondergrond kan het kunstgras bij u in Aalst worden gelegd. Om te voorkomen dat betreding van het kunstgras verzakkingen in de ondergrond veroorzaakt, wordt er eerst drukverdeeldoek uitgerold. Drukverdeeldoek wordt ook wel geo-textiel genoemd en verdeeld de belasting over een groter oppervlak. Voetstappen laten daardoor geen afdrukken achter, het oppervlak blijft daardoor vlak en vrij van oneffenheden. Over deze laag drukverdeeldoek wordt het kunstgras uitgerold.

Nadat delen naadloos worden verlijmd kan het kunstgras op maat worden gesneden. Met behulp van een stanleymes worden randen netjes afgewerkt en komt het kunstgras mooi opgesloten te liggen tussen bestrating en kantopsluiting. Tijdens het uitrollen van het kunstgras in uw tuin in Aalst wordt er rekening gehouden met de vleug. Net als tapijt heeft kunstgras een vleug, het is het mooiste wanneer u in de vleug kijkt. Deze wordt normaal gesproken dan ook naar de woning toe gelegd.

Kunstgras invegen met kwartszand

Nadat alles netjes is afgewerkt wordt het kunstgas ingeveegd met kwartszand. Dit doen onze medewerkers om een tweetal redenen. Allereerst zorgt het kwartszand ervoor dat de vezels van het kunstgras beter overeind blijven staan. Het kunstgras behoud daardoor langer de gewenste uitstraling en kan ook eenvoudig weer opgeborsteld worden. Wanneer het kunstgras na verloop van tijd weer plat komt te liggen veegt u het kwartszand weer tegen de vezels in waardoor het er weer mooi bij komt te liggen.

Wilt u stap voor stap uitleg bij hoe wij bij u in Aalst kunstgras leggen? Dat kan op de pagina kunstgras leggen wordt dit stap voor stap beschreven. Middels een aantal video's die wij hebben gemaakt, kunt u ook zien hoe deze stappen worden uitgevoerd. Hieronder kunt u zien hoe een kunstgras gazon in Empel, een woonplaats bij Den Bosch, is gelegd.

Prijzen kunstgras leggen Aalst

De prijzen voor het leggen van kunstgras zijn gebaseerd op de werkzaamheden die onze medewerkers dienen uit te voeren. Dit hangt af van zowel het aantal vierkante meters als van de hoeveelheid werk. Het daadwerkelijk leggen van kunstgras bij u in Aalst kunt u het beste aan onze medewerkers over laten, een aantal voorbereidingen zou u zelf kunnen uitvoeren. Hieronder vindt u een overzicht van prijzen, wilt u het totale overzicht zien? Ga dan naar kunstgras prijzen op onze website.Top 3 kunstgrasproducten

Chicago Vibe
Chicago Vibe

€ 32,95 p/m²    

Uitstraling

5

Geen kunstgrassoort zo fraai donkergroen als de Chicago Vibe. Het ideale kunstgras voor degene die houdt van de uitstraling van een perfect onderhouden gazon!

Lees verder
Orlando Green
Orlando Green

€ 32,95 p/m²    

Uitstraling

5

De kunstgrassoort Orlando Green heeft speciale vezels die gevormd zijn als een W. Deze vorm zorgt voor extra stevigheid waardoor de sprietjes prachtig overeind staan!

Lees verder
San Francisco Ace
San Francisco Ace

€ 42,95 p/m²    

Uitstraling

5

Nieuw: San Francisco Ace! Drie verschillende typen vezels in een schitterende samenstelling van kleuren. Perfect vol met zeer natuurlijke uitstraling!

Lees verderStalen aanvragen

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties

Kunstgras leggen Bilzen

Nathalie de Veirman


5

"Ben een uiterst tevreden klant ook gezien de kwaliteit van het kunstgras. Nogmaals dank vanuit België!"

Lees verder
Overzicht

Zet de eerste stap richting een kunstgras gazon

Een kunstgras gazon kan al binnen 14 dagen bij u thuis worden gerealiseerd. Wilt u kunstgras van Gras en Groen? Bezoek dan onze showtuin, vraag stalen aan of bekijk online ons assortiment. Nadat u een keuze heeft gemaakt voor een bepaalde soort kunstgras vraagt u een offerte aan. Het is daarvoor wel handig om de maten van uw gazon bij de hand te hebben. Mocht u akkoord geven op de vrijblijvende offerte, dan kunnen de werkzaamheden binnen 14 dagen worden uitgevoerd.

Ons kunstgras voldoet aan de volgende eisen:


Afgeronde projecten in Aalst

  • Kunstgras leggen Schilde
  • Kunstgras leggen Schilde
  • Kunstgras leggen Schilde
  • Kunstgras leggen Schilde
  • Kunstgras leggen Schilde
  • Kunstgras leggen Schilde
  • Kunstgras leggen Schilde
  • Kunstgras leggen Schilde

Contactinformatie

Vertel het verder

Vrijblijvend een offerte aanvragen