Over Gras en Groen

U kent Gras en Groen Kunstgras als de specialist voor de aanleg van kunstgras. Een vakkundige legservice met een groot assortiment aan kunstgras. Binnen 14 dagen komen wij bij u langs om uw tuin te voorzien van een altijd groen blijvende kunstgrasmat. De kennis en tijd die in een project gestoken wordt, heeft een grote invloed op de levensduur van de kunstgrasmatten die aangelegd worden. Na de aanleg is er nauwelijks onderhoud nodig, waardoor kunstgras zo'n populair product geworden is.

Gras en Groen, uw tuin in goede handen!

Gras en Groen Kunstgras is een onderdeel van hoveniersbedrijf Gras en Groen bij wie uw complete tuin in goede handen is. Zelfs voor de allereerste schetsen van uw droomtuin kunt u vertrouwen op dezelfde service, communicatie en kwaliteit.

Graszodenlatenleggen2 • Gras en Groen Kunstgras

Premium graszoden

In een erg korte tijd kan er met de aanleg van graszoden een compleet nieuw gazon gecreëerd worden. Deze graszoden worden op specialistische wijze geteeld en geoogst. Onze vakmensen plaatsen de graszoden deskundig in uw tuin en verzorgen u daarna van de juiste instructies.

  • Uitsluitend verse premium grasmatten van Champions League kwaliteit
  • Vakkundige legservice
  • Na de aanleg ontvangt u uitgebreide onderhoudsinstructies

Bezoek: www.grasengroengraszoden.be

Gras en Groen Winkel, dé online tuinwinkel

In onze eigen webwinkel bieden wij ecologisch verantwoorde en kwaliteitsproducten aan voor de tuin. Een groot assortiment met gazonproducten, maar ook oplossingen tegen alle ziekten en plagen in de tuin. 

Bezoek snel onze webshop, ga naar: Gras en Groen Winkel.

Kantenklaarhaag1 • Gras en Groen Kunstgras
Wij wensen u prettige feestdagen en een gelukkig 2023. Vanaf 9 januari staan wij weer voor u klaar!