Over Gras en Groen

U kent Gras en Groen Kunstgras als de specialist voor de aanleg van kunstgras. Een vakkundige legservice met een groot assortiment aan kunstgras. Binnen 14 dagen komen wij bij u langs om uw tuin te voorzien van een altijd groen blijvende kunstgrasmat. De kennis en tijd die in een project gestoken wordt, heeft een grote invloed op de levensduur van de kunstgrasmatten die aangelegd worden. Na de aanleg is er nauwelijks onderhoud nodig, waardoor kunstgras zo'n populair product geworden is.

Gras en Groen, uw tuin in goede handen!

Gras en Groen Kunstgras is een onderdeel van hoveniersbedrijf Gras en Groen bij wie uw complete tuin in goede handen is. Zelfs voor de allereerste schetsen van uw droomtuin kunt u vertrouwen op dezelfde service, communicatie en kwaliteit.

Graszodenlatenleggen2 • Gras en Groen Kunstgras

Premium graszoden

In een erg korte tijd kan er met de aanleg van graszoden een compleet nieuw gazon gecreëerd worden. Deze graszoden worden op specialistische wijze geteeld en geoogst. Onze vakmensen plaatsen de graszoden deskundig in uw tuin en verzorgen u daarna van de juiste instructies.

  • Uitsluitend verse premium grasmatten van Champions League kwaliteit
  • Vakkundige legservice
  • Na de aanleg ontvangt u uitgebreide onderhoudsinstructies

Bezoek: www.grasengroengraszoden.be

Gras en Groen Hagen

Gras en Groen Hagen plant hagen aan in Nederland en België. Een dienstverlening die nog in de kinderschoenen staat, maar eentje met veel potentie. Plant jij hagen aan bij Gras en Groen? Dan biedt jij een duurzame oplossing die een groene bijdrage levert aan deze wereld. Wij bieden de keuze uit maar liefst 24 kant-en-klaar hagen.

  • Wij adviseren over geschikte haagplanten voor de tuin
  • Hagen worden vakkundig aangeplant en indien nodig gesnoeid
  • Aansprekende projecten op fraaie lokaties.

Bezoek: www.grasengroenhagen.nl

Kantenklaarhaag1 • Gras en Groen Kunstgras
Zomeractie : 10% korting op uw kunstgras, geldig vanaf 20m²! (Korting wordt in de offerte verrekend)