Kunstgras kopen

Gras en Groen Kunstgras is uw specialist in de verkoop en aanleg van kunstgras. U heeft daarbij de keuze uit een zeer ruim assortiment. Zelfs de goedkoopste soorten hebben de uitstraling van een echt gazon. Wilt u kunstgras kopen dat niet van echt te onderscheiden is? Kijk dan naar het aantal sterren dat wordt gegeven aan de soort. Bij 5 sterren is het niet meer van echt te onderscheiden. U kunt de soorten ook als staal aanvragen, voordat u de beslissing neemt. U krijgt deze binnen 2 werkdagen gratis thuisgestuurd!Kunstgras Kopen
Kunstgras Kopen
Kunstgras Kopen
Kunstgras Kopen
Kunstgras Kopen

Kunstgras kopen van hoogwaardige kwaliteit

U ontvangt op het kunstgras van Gras en Groen 10 jaar garantie bij slijtage of verkleuringen. Deze garanties geven wij omdat wij overtuigd zijn van de zeer goede kwaliteit van ons product. Het kunstgras dat u bij Gras en Groen kunt kopen, wordt gemaakt in Genemuiden in Nederland. U bent daardoor verzekerd van een zeer goede kwaliteit kunstgras.

Het kunstgras van Gras en Groen is 100% lood- en cadmiumvrij en is dus niet schadelijk voor u, uw huisdieren of het milieu. Wij kopen ons kunstgras rechtstreeks van de producent en kunnen daardoor een hoge kwaliteit kunstgras aanbieden tegen een zeer scherpe prijs. Deze prijzen zijn exclusief de kosten voor het plaatsen van kunstgras. Wilt u weten wat onze prijzen hiervoor zijn? Kijk dan op de pagina kunstgras prijzen.

Om het vergelijken van de verschillende soorten kunstgras voor u mogelijk te maken, hebben we onderstaande assortimentfoto’s gemaakt. Door op een bepaalde soort te klikken, gaat u naar een productpagina waar u aanvullende informatie en detailfoto’s vindt. Wilt u een beter beeld krijgen? Vraag dan gratis drie verschillende stalen aan. U ontvangt de drie verschillende soorten kunstgras dan via de post bij u thuis.

Kunstgras kopen, de keuze uit verschillende toepassingen

Kunstgras als siergazon

Van een afstandje is het kunstgras nauwelijks meer van echt gras te onderscheiden, zeker wanneer er wordt gekeken naar het hogere segment. De vezels hebben dan verschillende lengtes, kleuren en er zit zelfs mosdraad in de backing getuft. Hierdoor lijkt het kunstgras natuurlijker dan u ooit had verwacht. Het kan uw grasmat dan ook probleemloos vervangen. U krijgt er bovendien veel vrije tijd voor terug en een aantal ergernissen wordt u bespaard. Met name in tuinen met veel schaduw of een natte ondergrond is kunstgras ideaal. De ongunstige groeiomstandigheden maken een mooi natuurlijk gazon dan vaak onmogelijk. Kunstgras zorgt er dan voor dat uw tuin toch een mooi donkergroen gazon krijgt.

Kunstgras als speelgazon

Het spelen op kunstgras is voor kinderen echt perfect. Na een flinke regenbui is het gazon weer direct bespeelbaar. En hoe wild het er ook aan toe gaat, het kunstgras zal er altijd mooi uit blijven zien. Dat is natuurlijk niet te vergelijken met een natuurlijk gazon. Intensief gebruik laat altijd zijn sporen na, al moet gezegd worden dat echt gras zichzelf na verloop van tijd altijd zal herstellen. Een bijkomend voordeel van kunstgras is dat er geen groene vlekken, modder of zand aan de kleding komen te zitten. Kleding hoeft dus niet direct de was in en u hoeft niet bang te zijn voor vieze voetafdrukken in de gang.

 Arizona Relax
Arizona Relax

€ 26,95 p/m²    

Uitstraling

4

Zeer natuurlijk ogend kunstgras voor een zacht prijsje. De Arizona Relax doet u denken aan een goed onderhouden en strak gemaaid gazon.

Lees verder
Texas Natural
Texas Natural

€ 29,95 p/m²    

Uitstraling

4

Een nieuwkomer met hoge verwachtingen. De UNIEKE gekroesde vezel valt ongetwijfeld in de smaak bij degene die op zoek is naar een natuurlijke look!

Lees verder
Quebec Deluxe Plus
Quebec Deluxe +

€ 34,95 p/m²    

Uitstraling

Net als bij een echt gazon bevat Quebec Deluxe Plus een combinatie van grove en fijne grassprieten. Kunt u dit kunstgras van echt gras onderscheiden?

Lees verder
New Mexico
New Mexico

€ 32,95 p/m²    

Uitstraling

5

De nieuwste kunstgras soort in het assortiment van Gras en Groen Kunstgras. Hoogpolig, zacht en enorm dicht bezet.

Lees verder
California Chill
California Chill

€ 34,95 p/m²    

Uitstraling

5

Al jarenlang het meest verkochte type kunstgras! Niet te onderscheiden van een echt gazon mede dankzij de grassprieten in verschillende lengtes.

Lees verder
Sunny Florida
Sunny Florida

€ 38,95 p/m²    

Uitstraling

5

Een prachtig gazon met zeer natuurlijke kleuren. Daar zorgt Sunny Florida voor in uw tuin. Dankzij de sterke vezel geschikt voor intensief gebruik!

Lees verder
Perfect Alabama
Perfect Alabama

€ 39,95 p/m²    

Uitstraling

5

Donkergroen en ultra zacht maken dit kunstgras tot de favoriet onder kinderen. Zo zacht als een handdoek om lekker om te liggen en spelen.

Lees verder
Spr Lazy Florida
Lazy Florida

€ 46,95 p/m²    

Uitstraling

5

De Super Lazy Florida, de naam zegt alles al! Speciaal geselecteerd voor uw comfort en rust op uw onderhoudsvrije gazon.

Lees verder
Ohio Energy
Ohio Energy

€ 54,95 p/m²    

Uitstraling

5

Letterlijk de uitschieter in het assortiment van Gras en Groen. Geen soort zo lang en zacht als de Ohio Energy. Kunstgras uit het hoogste segment.

Lees verder
Multisport 2.0
Multisport 2.0

€ 29,95 p/m²    

Uitstraling

2

Multisport is bij uitstek geschikt voor hockey, maar ook voor overige sporten. Donkergroen van kleur en zeer veilig om op te sporten.

Lees verder
Stalen aanvragen

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties

Kunstgras leggen Nieuwerkerken

Wilfried Kimpe


5

"In Nederland zijn we in de showroom geweest en zijn zeer vriendelijk geholpen."

Lees verder
Overzicht

Nieuwsberichten

Maatregelen Gras en Groen in verband met Coronavirus

Het Corona-virus heeft geleid tot een ongekende en ook onwerkelijke situatie. Voorlopig heeft Gras en Groen een aantal maatregelen getroffen, deze lichten wij graag aan u toe.

Lees verder
Overzicht

Kunstgras op het balkon of terras

Op een dakterras of balkon is het vaak lastig om een fijne ondergrond te creëren, waardoor je op blote voeten naar buiten kunt. Dit is met kunstgras geen probleem. Er zijn soorten die zo zacht zijn als tapijt. Op een zomerdag kunnen de schoenen dus zonder problemen uit blijven. Omdat het kunstgras maximaal 3,5 centimeter hoog is, hoeft u ook niet bang te zijn dat de deur niet meer open kan.

Kunstgras rondom het zwembad

Het contrast tussen een mooi blauw zwembad en donkergroen gras zorgt voor een erg mooie aanblik van de tuin. Dit maakt het bovendien mogelijk om rondom het zwembad te spelen of op een handdoek te gaan zonnen. Het nadeel van echt gras is dat er veel vuiligheid in het zwemwater komt. Kunstgras voorkomt deze problemen. Ons kunstgras is bovendien kleurvast en zal ondanks het chloor in het zwemwater niet verkleuren. Zelfs niet in combinatie met de uv-stralen van de zon. Bij mooi weer kunt u dan pas echt zorgeloos genieten!

Kunstgras voor speeltuin en sport

In de sportwereld heeft kunstgras al jaren terug intrede gedaan. Sterker nog, het is ooit speciaal voor deze doeleinden ontwikkeld. Het zorgde voor ideale trainingsomstandigheden en men had nooit meer last van kale plekken. In uw tuin is het ook mogelijk om kunstgras te leggen voor het beoefenen van sport. U heeft daarbij de keuze uit kunstgras speciaal voor hockey, maar ook uit een tweetal soorten “uni-sport”. Laatst genoemde soorten zijn geschikt voor talloze sporten. Sportgras Florida ziet er bovendien fantastisch mooi uit en zou ook als siergazon door kunnen gaan!

Wilt u kunstgras in uw tuin?

Gras en Groen kan u op verschillende wijzen van dienst zijn, van advies op maat tot de plaatsing van kunstgras. Een eerste stap richting het plaatsen van kunstgras in uw tuin zet u door stalen of een vrijblijvende offerte aan te vragen. Bekijk eerst onze soorten kunstgras, zodat u weet welke soort het best aansluit bij uw wensen.

Wij zijn onder meer werkzaam in 


Europees product

100% Europees product

Kunstgras leggen

Binnen 21 dagen kunstgras leggen

Garantie

10 jaar garantie op het kunstgras

Gras en Groen

Kunstgras dat niet of nauwelijks van echt te onderscheiden is. Gras en Groen heeft het. Te zien op onderstaande pagina maar ook in de showtuin. Er zijn kunstgras soorten al vanaf € 24,95 per m².

Lees meer
Gras en Groen

Wilt u kunstgras laten leggen? Gras en Groen komt op vakkundige wijze het kunstgras leggen. Voor een vaste prijs van € 9,- per m² egaliseren wij de ondergrond en wordt het kunstgras gelegd.

Lees meer
Gras en Groen

De aanleg van kunstgras vraagt vaak meer werk dan alleen het kunstgras leggen. Onder het kunstgras dient een laag van 5 cm stabilisatie mix te komen, wij kunnen de bestaande grond/gazon afgegraven.

Lees meer

Contactinformatie

Vertel het verder

Vrijblijvend een offerte aanvragen