Goedkoop kunstgras

Waarom te veel betalen als dat niet nodig is? Gras en Groen uit ‘s-Hertogenbosch in Nederland biedt u nu deze unieke mogelijkheid. Kwalitatief hoogwaardig kunstgras is nu te koop voor een meeneemprijs! U vraagt zich ongetwijfeld af: "Zo'n goedkoop kunstgras. Hoe is het toch in hemelsnaam mogelijk?" Wij leggen het u uit.

Wilt u eindelijk eens kunstgras in uw tuin? Pak nu uw kans! Eenmalig en voor een korte periode hebben wij verschillende soorten kunstgras in de aanbieding. Wacht dus niet te lang. Ze liggen nu nog in ons magazijn en onze showtuin, maar moeten daar eigenlijk onmiddellijk weg.

Goedkoop kunstgras kopen voor in uw tuin

Mart van den Bersselaar van Gras en Groen Kunstgras vertelt enthousiast: "De kortingen lopen in sommige gevallen op tot wel 40 procent. Vanaf slechts 16.95 euro per vierkante meter schaft u al uw gewenste kunstgrasmatten aan. Ongekend."Natural Arizona
Natural Arizona

€ 24,95 p/m²    

Uitstraling

4

Zeer natuurlijk ogend kunstgras met een korte vezel. De natural arizona doet u denken aan een net gemaaid en strak gazon.

Lees verder
Sunny Florida
Sunny Florida

€ 27,95 p/m²    

Uitstraling

3

Onze topper uit het laag segment. De frisse groene kleuren geven uw kunstgras de aanblik van een jong gazon in topconditie!

Lees verder
New York
New York

€ 29,95 p/m²    

Uitstraling

4

De New York heeft de c-shape 2.0 vezel. De sprieten prachtig overeind staan en geeft het gazon daarbij een ongekende dichtheid.

Lees verder
Goedkoop kunstgras
Goedkoop kunstgras
Goedkoop kunstgras
Goedkoop kunstgras
Goedkoop kunstgras

Zo'n goedkoop kunstgras. Hoe kan dat?

Gras en Groen beschikt over vele soorten kunstgras. Voor de inkoop van ons kunstgras zijn wij enigszins afhankelijk van het assortiment van onze vaste leverancier. Deze leverancier heeft om bepaalde redenen besloten enkele soorten kunstgras niet meer aan te bieden. Het gevolg is dat we nu over enkele restantpartijen beschikken. Deze worden niet meer aangevuld en moeten zo snel mogelijk plaatsmaken.

Kwaliteit gegarandeerd

Wij garanderen de kwaliteit van dit goedkoop kunstgras. Het betreft kunstgras dat de gehele afgelopen zomer nog is verkocht. Meerdere particulieren en bedrijven zijn u voorgegaan en zijn nog steeds tevreden over de betreffende soorten. Zoals gezegd, kwaliteit blijft gegarandeerd. Geen addertjes onder het gras. Zeker niet bij Gras en Groen uit Den Bosch.

Kom langs in onze showtuin in Den Bosch. De soorten kunstgras die we nu in de aanbieding hebben, liggen in onze showtuin voor u klaar. Tijdens het bezichtigen van het afgeprijsde kunstgras wordt u door onze medewerkers voorzien van tips en de informatie die u wenst. Vervolgens is het een kwestie van kijken, kiezen en kopen.

Toepassing goedkoop kunstgras bij u thuis

Het kunstgras kan op diverse manieren worden toegepast in uw tuin. Niet alleen voor uw achtertuin is dit goedkoop kunstgras uitermate geschikt. Ook voor een klein speelveld of voor plaatsing op uw balkon of dakterras zijn onze restantpartijen voor u een ideale uitkomst.

Belangrijk!

Aan de verkoop van dit goedkoop kunstgras zijn slechts een paar eenvoudige voorwaarden verbonden. Het kunstgras dient door uzelf te worden opgehaald bij Gras en Groen in Den Bosch. Levering bij u thuis of bij uw bedrijf is helaas niet mogelijk. Ook geldt deze aanbieding niet in combinatie met het laten leggen van het kunstgras. Normaal gesproken leggen wij uw kunstgras met alle plezier. In combinatie met deze aanbieding is dat echter niet mogelijk.Stalen aanvragen

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties

Kunstgras leggen Sint-Martens-Latem

Joop


5

"Het voetbalveld is prachtig."

Lees verder
Overzicht

Nieuwsberichten

Van geel gras naar een altijd groen gazon

Door de droogte is menig grasveldje verandert in een geel gazon. Gaat u dit herstellen of kiest u voor een altijd groen gazon?

Lees verder
Overzicht

Zelf goedkoop kunstgras leggen

Aangezien u het kunstgras zelf moet leggen, geven wij u graag nog enkele tips en adviezen. We laten u niet in alle onwetendheid vertrekken. Het leggen van kunstgras is op zich niet zo moeilijk. Maar bepaalde zaken zijn wel belangrijk. Neem eens een kijkje op de webpagina zelf kunstgras leggen. Daar vindt u in principe alle informatie die u nodig hebt voor het succesvol leggen van kunstgras.

Neem anders ook eens de tijd enkele video's te bekijken. Deze spreken wellicht meer tot de verbeelding en geven u een nog duidelijker beeld van het leggen van kunstgras. Klik op de link Video Kunstgras Leggen. Ervaren vakmensen laten u in deze video zien wat de juiste werkwijze is.

In het kort de voordelen van ons goedkoop kunstgras

Wij van Gras en Groen wensen u succes met het leggen van uw kunstgras en hopen dat u er nog jarenlang plezier van hebt.


Europees product

100% Europees product

Kunstgras leggen

Binnen 21 dagen kunstgras leggen

Garantie

10 jaar garantie op het kunstgras

Gras en Groen

Kunstgras dat niet of nauwelijks van echt te onderscheiden is. Gras en Groen heeft het. Te zien op onderstaande pagina maar ook in de showtuin. Er zijn kunstgras soorten al vanaf € 24,95 per m².

Lees meer
Gras en Groen

Wilt u kunstgras laten leggen? Gras en Groen komt op vakkundige wijze het kunstgras leggen. Voor een vaste prijs van € 9,- per m² egaliseren wij de ondergrond en wordt het kunstgras gelegd.

Lees meer
Gras en Groen

De aanleg van kunstgras vraagt vaak meer werk dan alleen het kunstgras leggen. Onder het kunstgras dient een laag van 5 cm stabilisatie mix te komen, wij kunnen de bestaande grond/gazon afgegraven.

Lees meer

Contactinformatie

Vertel het verder

Vrijblijvend een offerte aanvragen