Kunstgras accessoires

Kunstgras leggen wordt gedaan volgens een vaste werkwijze, waarbij het wordt gelegd op een laag van witzand. Deze wijze van installeren is niet overal mogelijk of toereikend om het kunstgras optimaal tot zijn recht te laten komen. Om die reden zijn er diverse kunstgras producten of accessoires op de markt gekomen. Zo kan met foam voor dakterras het kunstgras worden gelegd op een balkon of dakterras en wordt met valdemping de veiligheid vergroot. Hieronder vindt u alle producten die het leggen van kunstgras tot een groot succes maken.

Alle kunstgras accessoires op een rij:

Onderstaande producten heeft ons bedrijf uit eigen voorraad leverbaar. Deze kunnen tijdens de aanleg van uw gazon direct worden toegepast. Niet alle materialen hebben onze werknemers standaard bij zich in hun bus. Wilt u gebruikmaken van deze materialen tijdens de aanleg, dan dient u dit vooraf kenbaar te maken. Dit kan door een vermelding in het opmerkingenveld tijdens het aanvragen van een vrijblijvende offerte, door het sturen van een mail of via telefonisch contact met één van onze medewerkers.Foam
Foam dakterras

€ 19,95 p/m²    

Foam dakterras

Indien er voor voldoende waterafvoer op een dakterras moet worden gezorgd, is foam een absolute aanrader.

Geotextiel
Geotextiel

€ 2,50 p/m²    

Geotextiel

Drukverdeeldoek gebruiken wij als extra stabilisatielaag tussen het zandbed en het kunstgras.

Kunstgras haken
Kunstgras haken

€ 0,75 p/st.    

Kunstgras haken

Kunstgras haken worden gebruikt om het kunstgras vast te zetten in het zandbed.

Kantopsluiting kunstof
Kantopsluiting

€ 5,95 p/m1    

Kantopsluiting

Voor rondingen in de afscheiding tussen kunstgras en border gebruiken wij kunststof kantopsluiting.

Kwartzand
Kwartzand 25 kg

€ 8,99    

Kwartzand 25 kg

Door kwartszand te gebruiken gaan de kunstgras vezels overeind staan en geeft het extra stabiliteit.

Lijmband
Lijmband 5 mtr

€ 19,95    

Lijmband 5 m

Wanneer u twee delen kunstgras aan elkaar moet bevestigen, dan hebt u lijmband nodig.

Mollengaas
Mollengaas

€ 2,50 p/m²    

Mollengaas

Mollen kunnen verzakkingen veroorzaken onder uw kunstgras. Mollengaas voorkomt dit.

Opsluitband Antraciet
Opsluitband

€ 2,40 p/m1    

Antraciet

Betonbanden zijn leverbaar in het grijs of antraciet.

Valdemping
Valdemping

€ 17,50 p/m²    

Valdemping

Valdemping bestaat uit verschillende laagjes, gemaakt van gerecycled kunststof. Dit materiaal vangt de val op.


Kunstgrasaccessoires van Gras en Groen

Kunstgrashaken

Kunstgrashaken worden gebruikt om het kunstgras vast te zetten in het zandbed. De haken worden in het kunstgras gestoken en zijn daardoor niet meer zichtbaar; de haken zorgen voor een stabieler kunstgras gazon. Wij raden aan om 1 haak per strekkende meter te plaatsen. Een alternatieve optie is om het kunstgras te bezanden. Zelf gebruiken wij bijna nooit haken om het kunstgras vast te zetten. Kunstgrashaak

Prijs per stuk € 0,75

Stabilisatiedoek

Drukverdeeldoek gebruiken wij als extra stabilisatielaag tussen het zandbed en het kunstgras. Als het zandbed uitgevlakt is, wordt het doek gelegd. Naast extra stabilisatie gaat het drukverdeeldoek ook onkruidvorming in uw kunstgras tegen. Het gebruiken van een stabilisatiedoek is van groot belang om de ondergrond, ondanks de betreding, vlak te houden!
Stabilisatiedoek kunstgras

Prijs per m² € 2,50

Kwartszand

Door kwartszand te gebruiken gaan de kunstgras vezels overeind staan. Het geeft extra stabiliteit aan uw kunstgras gazon. Niet bij elk type kunstgras is het noodzakelijk om kwartszand te gebruiken, maar bij intensief gebruik van het kunstgras raden wij aan om altijd zand te gebruiken. Het kwartszand voorkomt beschadigingen aan het kunstgras en houdt de vezels langer overeind. Gemiddeld gebruik: 10 kg kwartszand per m².

Prijs per zak van 25 kg € 8,99

Lijmband

Als u twee delen kunstgras aan elkaar moet bevestigen, dan heeft u lijmband nodig. De lijmband wordt onder de naden op het stabilisatiedoek geplaatst. Deze tape voorkomt dat u lijm moet gaan mengen en kan in alle weersomstandigheden toegepast worden.

Kunstgraslijmband van 5 meter € 19,95

Valdemping

Valdemping bestaat in feite uit platen, die worden gemaakt van gerecycled kunststof. Dit materiaal vangt de val op. Het zorgt ervoor dat u of anderen zachter terecht komen wanneer men valt op kunstgras. Het is vlak en kan daardoor onder het kunstgras worden aangebracht. Ideaal rondom speeltoestellen en trampolines.

Valdemping prijs per m² € 17,50

Foam voor dakterras

Indien er voor voldoende waterafvoer op een dakterras moet worden gezorgd, is foam voor dakterras een absolute aanrader. Het foam heeft enkele inkepingen aan de onderzijde, waardoor het regenwater op eenvoudige wijze kan worden afgevoerd. Naast deze functie zorgt het bovendien voor een zachte ondergrond. Gras en Groen adviseert u om tussen het kunstgras en het foam drukverdeeldoek te leggen. Het zorgt in een bepaalde mate voor samenhang tussen het kunstgras en het foam. Het gaat hierdoor niet schuiven.

Foam voor dakterras prijs per m² € 19,95

Mollengaas

Mollen kunnen een natuurlijk gazon behoorlijk ruïneren. Met hun gegraaf veroorzaken de mollen ophopingen van grond op het gazon en verzakkingen in de ondergrond. In de ondergrond van het kunstgras zit geen voeding voor de mol. Helaas heeft de praktijk uitgewezen dat de afwezigheid van voeding er niet voor zorgt dat mollen niet meer actief zijn onder het kunstgras. Een oplossing voor het mollenprobleem is het leggen van mollengaas. Dit gaas voorkomt dat mollen hun weg omhoog kunnen vinden. Door dit onder de laag met witzand te leggen, voorkomt u verzakkingen in de ondergrond.

Mollengaas prijs per m² € 2,50Stalen aanvragen

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties

Kunstgras leggen Houthalen-Helchteren

Goor


5

"Onze voortuin is het visitekaartje van de straat."

Lees verder
Overzicht

Nieuwsberichten

Maatregelen Gras en Groen in verband met Coronavirus

Het Corona-virus heeft geleid tot een ongekende en ook onwerkelijke situatie. Voorlopig heeft Gras en Groen een aantal maatregelen getroffen, deze lichten wij graag aan u toe.

Lees verder
Overzicht

Showtuin Gras en Groen Kunstgras

Om een goede indruk te krijgen van de mogelijkheden en de verschillende soorten kunstgras, kunt u vrijblijvend onze showtuin in Den Bosch bezoeken. U kunt bij ons alle soorten kunstgras kopen. Wij kunnen voor u een offerte op maat maken en het kunstgras direct uit voorraad leveren. Gras en Groen Kunstgras heeft een assortiment met meer dan 30 soorten kunstgras. Omdat wij groot inkopen, kunnen we u garanderen dat wij de beste kwaliteit tegen de laagste prijs kunnen leveren.

Kunstgras stalen aanvragen

Om een goede vergelijking te kunnen maken tussen de verschillende soorten kunstgras kunt u verschillende stalen aanvragen. Toch blijft het beoordelen van kunstgras vanaf een staal behoorlijk lastig. Het stukje kunstgras is zo klein, dat het voor u moeilijk wordt om uw definitieve keuze te maken. Wel kunt u aan deze stalen zien wat de hoogte is van het kunstgras en de kleuropbouw. Stalen aanvragen is vooral raadzaam om een eerste vergelijking te kunnen maken. Vul op het formulier uw gegevens in en selecteer drie soorten kunstgras die u aanspreken. Gras en Groen Kunstgras verstuurt de stalen voor u binnen 24 uur.


Europees product

100% Europees product

Kunstgras leggen

Binnen 21 dagen kunstgras leggen

Garantie

10 jaar garantie op het kunstgras

Gras en Groen

Kunstgras dat niet of nauwelijks van echt te onderscheiden is. Gras en Groen heeft het. Te zien op onderstaande pagina maar ook in de showtuin. Er zijn kunstgras soorten al vanaf € 24,95 per m².

Lees meer
Gras en Groen

Wilt u kunstgras laten leggen? Gras en Groen komt op vakkundige wijze het kunstgras leggen. Voor een vaste prijs van € 9,- per m² egaliseren wij de ondergrond en wordt het kunstgras gelegd.

Lees meer
Gras en Groen

De aanleg van kunstgras vraagt vaak meer werk dan alleen het kunstgras leggen. Onder het kunstgras dient een laag van 5 cm stabilisatie mix te komen, wij kunnen de bestaande grond/gazon afgegraven.

Lees meer

Contactinformatie

Vertel het verder

Vrijblijvend een offerte aanvragen