Kunstgras showtuin

Bezoek onze showtuin en showroom in Den Bosch. Hier vindt u het meest complete assortiment van Nederland. Bij het bedrijfspand van Gras en Groen Kunstgras is op het buitenterrein een aantal showtuinen aangelegd. Daar liggen alle soorten kunstgras aangelegd.

Er is altijd een medewerker aanwezig die u uitleg en advies kan geven over de verschillende soorten kunstgras. U kunt daar zien en voelen wat de verschillen zijn tussen de soorten kunstgras uit ons assortiment. De stalen die wij opsturen geven u al een goede indruk, maar u kunt het verschil nergens zo goed zien als daar.

Lopende actie in de kunstgras showtuin

Door het jaar heen heeft Gras en Groen Kunstgras verschillende kortingsacties lopen die gelden bij een bezoek aan de showtuin. Deze kortingsactie kunt u ook terugvinden in de header van de website. Bij een bezoek aan onze showtuin in Den Bosch vindt u de korting al direct verwerkt in een passende en vrijblijvende offerte!Kunstgras Showtuin
Kunstgras Showtuin
Kunstgras Showtuin
Kunstgras Showtuin
Kunstgras Showtuin

Kunstgras uit eigen voorraad

U kunt bij Gras en Groen Kunstgras alle soorten kunstgras kopen. Mocht u geïnteresseerd zijn, dan kunnen wij direct een offerte op maat maken. Indien u het kunstgras zelf wilt gaan leggen, dan kunnen wij dit direct uit eigen voorraad leveren. Gras en Groen Kunstgras heeft een assortiment met meer dan 15 soorten kunstgras. Omdat wij groot inkopen, kunnen we u garanderen dat wij de beste kwaliteit tegen de laagste prijs kunnen leveren. In de showtuin kunt u ook andere elementen zien die Gras en Groen kan leveren en plaatsen. In combinatie met kunstgras leggen wij hele tuinen aan. Met name schuttingen en trampolines zijn combinaties die wij vaak maken. In de showtuin kunt u zien op welke wijze trampolines worden ingegraven en afgewerkt. Ook de mogelijkheden op het vlak van schuttingen kunt u hier bekijken. Uiteraard staan onze medewerkers u ook op dit gebied graag bij met advies.

Kijk alvast 360° rond in de showtuin

Op onze Nederlandse website staat een online tour door de showtuin.

https://www.grasengroenkunstgras.nl/kunstgras-kopen/showtuin-kunstgras/ Stalen aanvragen

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties

Kunstgras leggen Sint-Martens-Latem

Joop


5

"Het voetbalveld is prachtig."

Lees verder
Overzicht

Nieuwsberichten

Maatregelen Gras en Groen in verband met Coronavirus

Het Corona-virus heeft geleid tot een ongekende en ook onwerkelijke situatie. Voorlopig heeft Gras en Groen een aantal maatregelen getroffen, deze lichten wij graag aan u toe.

Lees verder
Overzicht

Openingstijden van de showtuin

Maandag t/m woensdag Op afspraak    
Donderdag 09:00 - 17:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag Op afspraak -  
Zondag Gesloten

Adresgegevens Gras en Groen Kunstgras:

Hedikhuizerweg 21

5222 BC 's-Hertogenbosch

+32-78485118 

kunstgras@grasengroen.be


Europees product

100% Europees product

Kunstgras leggen

Binnen 21 dagen kunstgras leggen

Garantie

10 jaar garantie op het kunstgras

Gras en Groen

Kunstgras dat niet of nauwelijks van echt te onderscheiden is. Gras en Groen heeft het. Te zien op onderstaande pagina maar ook in de showtuin. Er zijn kunstgras soorten al vanaf € 24,95 per m².

Lees meer
Gras en Groen

Wilt u kunstgras laten leggen? Gras en Groen komt op vakkundige wijze het kunstgras leggen. Voor een vaste prijs van € 9,- per m² egaliseren wij de ondergrond en wordt het kunstgras gelegd.

Lees meer
Gras en Groen

De aanleg van kunstgras vraagt vaak meer werk dan alleen het kunstgras leggen. Onder het kunstgras dient een laag van 5 cm stabilisatie mix te komen, wij kunnen de bestaande grond/gazon afgegraven.

Lees meer

Contactinformatie

Vertel het verder

Vrijblijvend een offerte aanvragen