Kunstgras Beringen

Kunstgras leggen Beringen

Wilt u met natuurlijk ogend kunstgras een schitterend gazon aanleggen in Beringen? Kunstgras leggen gaat razendsnel en zorgt ervoor dat u binnen de kortste tijd een stralend en altijd groen gazon heeft. Met het natuurlijk ogende en kwalitatief hoogwaardige kunstgras van Gras en Groen kan een gazon in de meeste gevallen binnen één dag worden aangelegd.

U kunt het kunstgras zelfs al direct na aanleg in gebruik nemen. De enige vraag die u zichzelf moet stellen: Ga ik zelf kunstgras leggen of laat ik dit over aan professionals?

Voordelen van kunstgras

Kunstgras heeft het de laatste jaren veel aan populariteit gewonnen. Een reden daarvan is dat kunstgras steeds mooier is geworden. Dankzij verschillende vezels, mosdraad en kleuren is het nauwelijks nog van echt gras te onderscheiden.

 • Het gazon kan binnen één dag worden aangelegd
 • In tegenstelling tot echt gras is er geen ingewikkeld onderhoud
 • U hoeft geen tijd en geld te investeren in water, mest en graszaad
 • 4 seizoenen lang genieten van een groenblijvend gazon
Plaatsen rondom Beringen waar Gras en Groen ook werkt

Kunstgras leggen in Beringen

Wilt u kunstgras laten leggen in uw tuin in Beringen? U bent niet de enige! Het leggen van kunstgras als grasgazon is razend populair, ook bij u in Beringen. Dit heeft te maken met de zeer natuurlijke uitstraling dat de soorten kunstgras van Gras en Groen hebben. Het is altijd groen, vraagt zeer weinig onderhoud. Zo houdt u meer vrije tijd over voor hobby, of om een lekker een terrasje te pakken of pintje te vatten aan de Paalse Plas. Verstaat u ook de kunst van kunstgras leggen?

Gras en Groen kunstgras is zelfs te vinden in het centrum van Beringen. Zo hebben wij een project aan de Steenstraat afgerond. De tuinen zijn erg schaduwrijk, een echt grasgazon is daardoor lastig mooi en mosvrij te houden. Dat wij ook al veel tuinen met kunstgras hebben aangelegd in Beringen heeft hier ongetwijfeld mee te maken.

Waar leggen wij kunstgras in Beringen

Zowel jonge gezinnen, alsook ook vijftigplussers kiezen vaak voor de voordelen die kunstgras met zich meebrengt. Naast kunstgras leggen in Beringen, vindt u Gras en Groen Kunstgras ook in overige wijken en deelgemeenten zoals: Beverlo (met Korspel), Koersel (met Stal), Paal (met Tervant en Brelaar-Heide) en de woonkern Beringen-Mijn

Algemene informatie Beringen

Beringen is een stad en gemeente in Limburg in België, met zo'n 45.000 inwoners. Beringen was ooit omringd met wallen en grachten en drie stadspoorten.

De stad is onlosmakelijk verbonden met haar mijnverleden.Het stadsbestuur ijvert ervoor, om Het Vlaams Mijnmuseum te laten uitgroeien tot een cultuurtoeristische attractie.

Na de mijnsluiting kwamen in Beringen tal van nieuwe sectoren tot ontwikkeling, zoals de chemie- en kunststofsector, metaalbewerking en opmerkelijk is ook de evolutie in de dienstensector. Sterk opkomende sectoren zijn: Transport en distributie, communicatie en bedrijfsdiensten. Logisch ook, wanneer u bedenkt, dat de steden Brugge, Rijsel, Amsterdam en Dortmund en de grens met Luxemburg zich binnen 200 kilometer afstand bevinden. Het inwoneraantal in Beringen groeit daarom nog steeds.

Kunstgrasvelden in Beringen

Naast het groen, dat u vindt in natuurgebieden Vallei van de Zwarte Beek en de Vallei van de Drie Beken, beschikt Beringen over het Vlaams Natuurreservaat de Mijnterril. U komt natuurlijk ook veel groen en gras tegen op het veld van Mijnstadion Beringen en voetbalverenigingen als KVK Beringen, Turkse FC VZW, KWVV Weerstand Koersel, KVV Stal, KFC Flandria Paal en AC Tervant. Maar veel voetbalverenigingen, Hockeyclubs en sommige tennisverenigingen als KTC Beringen, TC Koersel en Tennis Paal spelen meer en meer op een variant van kunstgras. Maar kunstgras als sierveld in uw tuin, is juist voor u als inwoner van Beringen ook ideaal!

Grondsoorten in Beringen

De bovenste bodemlaag van Beringen bestaat overwegend uit zand of zandleem. Slechts sporadisch is pure leem in de bovengrond te vinden. Mocht uw bodem toch te veel leem of klei bevatten, dan adviseren wij u eerst een drainerende zandlaag aan te leggen, maar daarna heeft u wel deze voordelen: Het aanleggen van kunstgras van Gras en Groen Kunstgras geeft u de volgende voordelen:

 • Kunstgras laat goed water door. Regenwater komt geheel ten goede aan het milieu en het drinkwater, in plaats van het via bestrating af te voeren naar het riool.
 • U behoudt het zachte gevoel en behaaglijke comfort van lopen op gras.
 • Het gazon in uw tuin rot niet weg en blijft ook in een nattere schaduwrijke omgeving frisgroen zonder mos, zelfs op een balkon, dakterras of woonboot. Slechts af en toe vegen of borstelen is vaak al voldoende.
 • Kunstgras laat uw tuin er altijd verzorgd uitzien

Nieuwbouwwijken in Beringen

Nieuwbouwproject Helderbeek in Koersel

Prachtige nieuwbouwwoningen gelegen in de nabijheid van het centrum van Koersel. De woningen zijn uitstekend uitgerust en voorzien van alle comfort en wordt volledig sleutel-op-de-deur gebouwd. Goede ligging en uiterst interessante prijzen. Grondopp. van 360m² tot 614m². Woonopp. van 116m² tot 183m².

Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier van kunstgras voor uw tuin? Dan kunt u, of samen met uw buren of straatbewoners goede zaken doen. In het geval van gezamenlijke projecten, werken wij met oplopende staffelkortingen. Deze gaan u en uw buurtbewoners veel voordeel opleveren. Vraag naar de mogelijkheden bij de medewerkers van Gras en Groen Kunstgras.

nieuwbouwproject Helderbeek, Koersel

In de omgeving van Helderbeek zijn ook nog 8 vrije bouwkavels verkrijgbaar, tussen 373m² en 410m². Wordt u straks de gelukkige eigenaar en wilt u ook graag gras en groen in uw tuin zien, maar zonder onderhoudswerk en -kosten? Denk dan aan Gras en Groen Kunstgras en neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Nieuwbouwproject Speelhof, Everselkiezel, Heusden -Zolder

Ondanks de groei van Beringen, is er relatief weinig nieuwbouw gepland. Deze verkaveling van 23 bouwpercelen is dan ook gelegen in Heusden-Zolder, hartje Eversel, 4 kilometer van het centrum van Beringen. Daar zijn nog enkele percelen tussen 328m² en 529m² beschikbaar, geschikt voor open, gesloten als voor half open bebouwing. Wellicht gaat u uw tuin ook inrichten met een mooi onderhoudsvrij kunstgras gazon van Gras en Groen Kunstgras?

Projecten in Beringen en omgeving

Alle projecten

Kunstgras laten leggen in Beringen

Wilt u kunstgras laten leggen in Beringen? Dan komt Gras en Groen Kunstgras de werkzaamheden graag voor u uitvoeren. De gespecialiseerde medewerkers volgen daarbij een vaste en efficiënte werkwijze. Het vakkundig egaliseren van de ondergrond, het aanbrengen van een stabiliserend onderdoek en het uitrollen van het kunstgras behoren tot hun vaste werkzaamheden. Lees hier uitgebreide informatie over onze werkwijze: Kunstgras laten leggen.

Voor vaste prijzen per vierkante meter komen wij het kunstgras voor u leggen. Naar wens kunnen wij ook de oude ondergrond eerst verwijderen en de nieuwe ondergrond op juiste hoogte brengen. Voor een compleet overzicht van alle tarieven voor het aanleggen van kunstgras gazon in Beringen gaat u naar de pagina kunstgras prijzen.

Tarieven kunstgras legservice

Kunstgras leggen Beringen

Wilt u zelf aan de slag en kunstgras leggen bij u in Beringen? Dat is natuurlijk geen probleem. Het is een klus die u met enige handigheid en een goede voorbereiding ook prima zelf uit kunt voeren.

Wij helpen u in dat geval graag met de juiste instructies en/of u kunt het kunstgras kopen bij Gras en Groen inclusief alle juiste benodigdheden. Zo krijgt u toch de beschikking over schitterende kunstgras dat niet van echt te onderscheiden is!

Kenmerken van ons kunstgras

 • Zeer realistische uitstraling
 • Kleur- en slijtvast
 • Meerkleurig draad voor een natuurlijk effect
 • Nederlands product met daarbij horende kwaliteit
 • Dier-, mens- en milieuvriendelijk
 • 100% lood- en cadmiumvrij

Kunstgras bekijken in de showtuin

Het kunstgras met een zeer realistische uitstraling is te bewonderen in de showtuin van Gras en Groen in ‘s-Hertogenbosch. U kunt daar een offerte aanvragen. Is de reisafstand naar Gras en Groen te groot? U kunt via de website ook stalen aanvragen of op basis van foto`s en kenmerken direct overgaan tot het doen van een offerte aanvraag. Het kunstgras is altijd gratis af te halen bij Gras en Groen!

Wij wensen u prettige feestdagen en een gelukkig 2023. Vanaf 9 januari staan wij weer voor u klaar!