Kunstgras Bilzen

Kunstgras leggen Bilzen

Wilt u met natuurlijk ogend kunstgras een schitterend gazon aanleggen in Bilzen? Kunstgras leggen gaat razendsnel en zorgt ervoor dat u binnen de kortste tijd een stralend en altijd groen gazon heeft. Met het natuurlijk ogende en kwalitatief hoogwaardige kunstgras van Gras en Groen kan een gazon in de meeste gevallen binnen één dag worden aangelegd.

U kunt het kunstgras zelfs al direct na aanleg in gebruik nemen. De enige vraag die u zichzelf moet stellen: Ga ik zelf kunstgras leggen of laat ik dit over aan professionals?

Voordelen van kunstgras

Kunstgras heeft het de laatste jaren veel aan populariteit gewonnen. Een reden daarvan is dat kunstgras steeds mooier is geworden. Dankzij verschillende vezels, mosdraad en kleuren is het nauwelijks nog van echt gras te onderscheiden.

 • Het gazon kan binnen één dag worden aangelegd
 • In tegenstelling tot echt gras is er geen ingewikkeld onderhoud
 • U hoeft geen tijd en geld te investeren in water, mest en graszaad
 • 4 seizoenen lang genieten van een groenblijvend gazon
Plaatsen rondom Bilzen waar Gras en Groen ook werkt

Kunstgras leggen in Bilzen

Wilt u kunstgras laten leggen in uw tuin in Bilzen? U bent niet de enige! Het leggen van kunstgras als grasgazon is razend populair, ook bij u in Bilzen. Dit heeft te maken met de zeer natuurlijke uitstraling dat de soorten kunstgras van Gras en Groen hebben. Het is altijd groen, vraagt zeer weinig onderhoud. Zo houdt u meer vrije tijd over voor hobby, of om een lekker een terrasje te pakken aan de Markt. Verstaat u ook de kunst van kunstgras leggen?

Gras en Groen kunstgras is zelfs te vinden in het stadscentrum van Bilzen. Zo hebben wij een project aan de Omstraat afgerond. De tuinen zijn erg schaduwrijk, een echt grasgazon is daardoor lastig mooi en mosvrij te houden. Dat wij ook al veel tuinen met kunstgras hebben aangelegd in Bilzen heeft hier ongetwijfeld mee te maken.

Waar leggen wij kunstgras in Bilzen

Zowel jonge gezinnen, alsook ook vijftigplussers kiezen vaak voor de voordelen die kunstgras met zich meebrengt. Naast kunstgras leggen in de binnenstad van Bilzen, vindt u Gras en Groen Kunstgras onder andere in Beverst (Centrum en Schoonbeek), Eigenbilzen, Grote-Spouwen, Hees, Hoelbeek, Kleine-Spouwen, Martenslinde, Mopertingen, Munsterbilzen, Rijkhoven, Rosmeer en, Waltwilder.

Algemene informatie Bilzen

Bilzen, een stad in Belgisch Limburg met ruim 32.000 inwoners, ligt net op de grens van de Kempen met Haspengouw.en is gelegen ongeveer halverwege tussen Hasselt en Maastricht. Het stadscentrum, Beverst en delen van Rijkhoven zijn gelegen in de Demervallei. Ten zuidoosten van de Demer heeft het landschap een typisch Haspengouws glooiend uitzicht.

Kunstgrasvelden in Bilzen

Naast het groen, dat u vindt in de natuurgebieden Park Haffmans en de Kattenberg beschikt Bilzen over groen in de parken Goed Petry en Goed Claes. U komt natuurlijk ook veel groen en gras tegen op de sportvelden van Bilzerse Waltwilder VV en voetbalverenigingen als SK Munsterbilzen, Stormvogels Rosmeer, KMR Biesen en het (door hun supporters wervende reclamespotje) beroemd geworden VV Kanne. Maar veel voetbalverenigingen als KEWS Schoonbeek-Beverst, Hockeyclubs en tennisverenigingen spelen meer en meer op een variant van kunstgras. Maar kunstgras als sierveld in uw tuin, is juist voor u als inwoner van Bilzen ook ideaal!

Grondsoorten in Bilzen

De bodemlaag van Bilzen bestaat overwegend uit leem of zandleem. Mocht uw bodem toch te veel leem of klei bevatten, dan adviseren wij u eerst een drainerende zandlaag aan te leggen. Het aanleggen van kunstgras van Gras en Groen Kunstgras heeft de volgende voordelen:

 • Kunstgras laat goed water door. Regenwater komt geheel ten goede aan het milieu en het drinkwater, in plaats van het via bestrating af te voeren naar het riool.
 • U behoudt het zachte gevoel en behaaglijke comfort van lopen op gras.
 • Het gazon in uw tuin rot niet weg en blijft ook in een nattere schaduwrijke omgeving frisgroen zonder mos, zelfs op een balkon, dakterras of woonboot. Slechts af en toe vegen of borstelen is vaak al voldoende.
 • Kunstgras laat uw tuin er altijd verzorgd uitzien

Nieuwbouwwijken in Bilzen

Nieuwbouwproject "Park Belisia"

Op een topligging aan de Katteberg, met haar visvijvers en wandelroutes, op wandelafstand van de markt worden 6 Urban Villa’s in een eigen park gerealiseerd. De woonoppervlaktes van de appartementen variëren van 75m² tot 163m². U geniet u van 's morgens tot 's avonds optimaal van het dag- en zonlicht door het gebruik van grote raampartijen en de zeer riante terrassen. Al deze luxe kenmerken van leven in licht en lucht geven u een heerlijk vrij gevoel en maken van Park Belisia een absolute topper.

Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier van kunstgras voor uw tuin? Dan kunt u, of samen met uw buren of straatbewoners goede zaken doen. In het geval van gezamenlijke projecten, werken wij met oplopende staffelkortingen. Deze gaan u en uw buurtbewoners veel voordeel opleveren. Vraag naar de mogelijkheden bij de medewerkers van Gras en Groen Kunstgras.

Nieuwbouwproject Zutendaalweg, Munsterbilzen

Eén knappe nieuwbouwwoning in cottagestijl en praktische indeling heeft een bewoonbare oppervlakte van +/- 147m². De woning is gedeeltelijk afgewerkt. Ideaal voor wie nog eigen accenten wil leggen.

Ook in deze straat staat een volledig afgewerkte nieuwbouwwoning. Deze HOB gelegen langs de Zutendaalweg maakt deel uit van een project van 4 woningen. Deze woning wordt zeer compleet opgeleverd inclusief klinkerwerken, terrasaanleg en tuinomheining Wordt u straks de gelukkige eigenaar en wilt u ook graag gras en groen in uw tuin zien, maar zonder onderhoudswerk en -kosten? Denk dan aan Gras en Groen Kunstgras en neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Nieuwbouwproject Kogelstraat, Rijkhoven

Dit project van 8 woningen ligt in het hart van de gezellige deelgemeente Rijkhoven. U wordt de nieuwe buur van het historische domein Alden Biesen. U kunt uw woning volledig naar uw wensen af laten werken. Wellicht gaat u uw tuin ook inrichten met een mooi onderhoudsvrij kunstgras gazon van Gras en Groen Kunstgras?

Projecten in Bilzen en omgeving

Alle projecten

Kunstgras laten leggen in Bilzen

Wilt u kunstgras laten leggen in Bilzen? Dan komt Gras en Groen Kunstgras de werkzaamheden graag voor u uitvoeren. De gespecialiseerde medewerkers volgen daarbij een vaste en efficiënte werkwijze. Het vakkundig egaliseren van de ondergrond, het aanbrengen van een stabiliserend onderdoek en het uitrollen van het kunstgras behoren tot hun vaste werkzaamheden. Lees hier uitgebreide informatie over onze werkwijze: Kunstgras laten leggen.

Voor vaste prijzen per vierkante meter komen wij het kunstgras voor u leggen. Naar wens kunnen wij ook de oude ondergrond eerst verwijderen en de nieuwe ondergrond op juiste hoogte brengen. Voor een compleet overzicht van alle tarieven voor het aanleggen van kunstgras gazon in Bilzen gaat u naar de pagina kunstgras prijzen.

Tarieven kunstgras legservice

Kunstgras leggen Bilzen

Wilt u zelf aan de slag en kunstgras leggen bij u in Bilzen? Dat is natuurlijk geen probleem. Het is een klus die u met enige handigheid en een goede voorbereiding ook prima zelf uit kunt voeren.

Wij helpen u in dat geval graag met de juiste instructies en/of u kunt het kunstgras kopen bij Gras en Groen inclusief alle juiste benodigdheden. Zo krijgt u toch de beschikking over schitterende kunstgras dat niet van echt te onderscheiden is!

Kenmerken van ons kunstgras

 • Zeer realistische uitstraling
 • Kleur- en slijtvast
 • Meerkleurig draad voor een natuurlijk effect
 • Nederlands product met daarbij horende kwaliteit
 • Dier-, mens- en milieuvriendelijk
 • 100% lood- en cadmiumvrij

Kunstgras bekijken in de showtuin

Het kunstgras met een zeer realistische uitstraling is te bewonderen in de showtuin van Gras en Groen in ‘s-Hertogenbosch. U kunt daar een offerte aanvragen. Is de reisafstand naar Gras en Groen te groot? U kunt via de website ook stalen aanvragen of op basis van foto`s en kenmerken direct overgaan tot het doen van een offerte aanvraag. Het kunstgras is altijd gratis af te halen bij Gras en Groen!

Wij wensen u prettige feestdagen en een gelukkig 2023. Vanaf 9 januari staan wij weer voor u klaar!