Kunstgras Borgloon

Kunstgras leggen Borgloon

Wilt u met natuurlijk ogend kunstgras een schitterend gazon aanleggen in Borgloon? Kunstgras leggen gaat razendsnel en zorgt ervoor dat u binnen de kortste tijd een stralend en altijd groen gazon heeft. Met het natuurlijk ogende en kwalitatief hoogwaardige kunstgras van Gras en Groen kan een gazon in de meeste gevallen binnen één dag worden aangelegd.

U kunt het kunstgras zelfs al direct na aanleg in gebruik nemen. De enige vraag die u zichzelf moet stellen: Ga ik zelf kunstgras leggen of laat ik dit over aan professionals?

Voordelen van kunstgras

Kunstgras heeft het de laatste jaren veel aan populariteit gewonnen. Een reden daarvan is dat kunstgras steeds mooier is geworden. Dankzij verschillende vezels, mosdraad en kleuren is het nauwelijks nog van echt gras te onderscheiden.

 • Het gazon kan binnen één dag worden aangelegd
 • In tegenstelling tot echt gras is er geen ingewikkeld onderhoud
 • U hoeft geen tijd en geld te investeren in water, mest en graszaad
 • 4 seizoenen lang genieten van een groenblijvend gazon
Plaatsen rondom Borgloon waar Gras en Groen ook werkt

Kunstgras laten leggen in Borgloon

Wilt u kunstgras laten leggen in uw tuin in Borgloon? U bent niet de enige! Het leggen van kunstgras als grasgazon is razend populair, ook bij u in Borgloon. Dit heeft te maken met de zeer natuurlijke uitstraling dat de soorten kunstgras van Gras en Groen hebben. Het is altijd groen, vraagt zeer weinig onderhoud. Zo houdt u meer vrije tijd over voor hobby, of om een lekker een terrasje te pakken op de Markt of aan het Speelhof. Verstaat u ook de kunst van kunstgras leggen?

Gras en Groen kunstgras is zelfs te vinden in het stadscentrum van Borgloon. Zo hebben wij een project aan de Padonck afgerond. De tuinen zijn er schaduwrijk, een echt grasgazon is daardoor lastig mooi en mosvrij te houden. Dat wij ook al veel tuinen met kunstgras hebben aangelegd in Borgloon heeft hier ongetwijfeld mee te maken.

Waar leggen wij kunstgras in Borgloon

Zowel jonge gezinnen, alsook ook vijftigplussers kiezen vaak voor de voordelen die kunstgras met zich meebrengt. Naast kunstgras leggen in de binnenstad van Borgloon, vindt u Gras en Groen Kunstgras onder andere in het gehucht Haren en de deelgemeenten: Bommershoven, Broekom, Gors-Opleeuw, Gotem, Groot-Loon, Hendrieken, Hoepertingen, Jesseren, Kerniel, Kuttekoven, Rijkel en Voort.

Algemene informatie Borgloon

Borgloon is een stad met ruim 10.600 inwoners in de provincie Limburg. De huidige stad, gelegen op het Massief van Borgloon is in 1977 ontstaan door fusie van 12 oude gemeenten. Borgloon bleef klein, maar het historische karakter ervan bleef goeddeels bewaard. Getuigen hiervan zijn het middeleeuws stratenpatroon, de markt en de radiale smalle steegjes. De burchtheuvel, stadhuis, Kanunnikenhuizen en de stadsomwalling. Met het Birgittijnenklooster, en de romaans-gotische Sint-Odulfus Basiliek getuigen zij van haar periode van bloei. Ook zijn er nog veel historische huizen te vinden en als teken van latere economische ontwikkeling vindt u de Stoomstroopfabrieken en in Kerniel het fruitstreekmuseum. De vruchtbare omgeving kent naast fruitteelt van voornamelijk appels en peren en zelfs ook druiventeelt ten behoeve van wijnbouw.

Kunstgrasvelden in Borgloon

Naast het groen, dat u vindt in het natuurgebied De Meersbeemden en de vallei van de Herk, beschikt Borgloon over het Belle Vue Bos en het park De Grote Mot. U komt natuurlijk ook veel groen en gras tegen in stadion “t Lijsternest” op de sportvelden van KFC De Jeugd en op de velden van KFC Sparta Kolmont, Hand In Hand Hoepertingen en Habo SK. Maar veel voetbalverenigingen, hockeyclubs en sommige tennisverenigingen spelen en trainen meer en meer op een variant van kunstgras. Bovendien is kunstgras ook als sierveld in uw tuin, juist voor u als inwoner van Borgloon ook ideaal!

Grondsoorten in Borgloon

De bodemlaag van Haspengouws Borgloon bestaat overwegend uit natte en droge leem of lössgrond. Mocht uw bodem toch te veel natte leem bevatten, dan adviseren wij u eerst een drainerende zandlaag aan te leggen. Hierna heeft het aanleggen van kunstgras van Gras en Groen Kunstgras de volgende voordelen:

 • Kunstgras laat goed water door. Regenwater komt geheel ten goede aan het milieu en het drinkwater, in plaats van het via bestrating af te voeren naar het riool.
 • U behoudt het zachte gevoel en behaaglijke comfort van lopen op gras.
 • Het gazon in uw tuin rot niet weg en blijft ook in een nattere schaduwrijke omgeving frisgroen zonder mos, zelfs op een balkon, dakterras of woonboot. Slechts af en toe vegen of borstelen is vaak al voldoende.
 • Kunstgras laat uw tuin er altijd verzorgd uitzien.

Nieuwbouwwijken in Borgloon

Nieuwbouwproject Morea, Guldenbodemlaan Borgloon

Aan de Guldenbodemlaan te Borgloon in de parel van Haspengouw, gaat het hoogwaardig woonproject Morea van start met 13 unieke landelijke en moderne woningen. Afwisselend in een landelijke en moderne bouwstijl in harmonie met elkaar, zorgt Morea toch voor balans en is er veel aandacht besteed aan het open karakter en ruimtegevoel, met nadruk op een groene woonomgeving en volop privacy. Woonoppervlakten tussen 125 m2 en 150 m2.

Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier van kunstgras voor uw tuin? Dan kunt u, of samen met uw buren of straatbewoners goede zakendoen. In het geval van gezamenlijke projecten, werken wij met oplopende staffelkortingen. Deze gaan u en uw buurtbewoners veel voordeel opleveren. Vraag naar de mogelijkheden bij de medewerkers van Gras en Groen Kunstgras.

Nieuwbouwproject Hamstraat, Hoepertingen

Deze strakke nieuwbouwwoningen zijn gelegen in Hoepertingen, op slechts 3 kilometer van het centrum van Borgloon. De woningen zijn voortreffelijk uitgerust, sleutel-op-de-deur gebouwd en voorzien van riant comfort. Woonoppervlak van 128 m² tot 170 m² en grondoppervlak van 275 m² tot 993 m².

Wordt u straks de gelukkige eigenaar en wilt u ook graag gras en groen in uw tuin zien, maar zonder onderhoudswerk en -kosten? Denk dan aan Gras en Groen Kunstgras en neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Nieuwbouwproject Sint-Truidersteenweg Borgloon

Leven in de toekomst in het huis van de toekomst. Het gaat om een project bestaande uit 4 halfopen gebouwde woningen. De woningen beschikken ieder over een carport en een privaat tuingedeelte. De woningen voldoen aan de hoge hedendaagse isolatie-normen, met de mogelijkheid tot vloerverwarming. Wellicht gaat u uw toekomstige tuin ook inrichten met een mooi onderhoudsvrij kunstgras gazon van Gras en Groen Kunstgras?

Projecten in Borgloon en omgeving

Alle projecten

Kunstgras laten leggen in Borgloon

Wilt u kunstgras laten leggen in Borgloon? Dan komt Gras en Groen Kunstgras de werkzaamheden graag voor u uitvoeren. De gespecialiseerde medewerkers volgen daarbij een vaste en efficiënte werkwijze. Het vakkundig egaliseren van de ondergrond, het aanbrengen van een stabiliserend onderdoek en het uitrollen van het kunstgras behoren tot hun vaste werkzaamheden. Lees hier uitgebreide informatie over onze werkwijze: Kunstgras laten leggen.

Voor vaste prijzen per vierkante meter komen wij het kunstgras voor u leggen. Naar wens kunnen wij ook de oude ondergrond eerst verwijderen en de nieuwe ondergrond op juiste hoogte brengen. Voor een compleet overzicht van alle tarieven voor het aanleggen van kunstgras gazon in Borgloon gaat u naar de pagina kunstgras prijzen.

Tarieven kunstgras legservice

Kunstgras leggen Borgloon

Wilt u zelf aan de slag en kunstgras leggen bij u in Borgloon? Dat is natuurlijk geen probleem. Het is een klus die u met enige handigheid en een goede voorbereiding ook prima zelf uit kunt voeren.

Wij helpen u in dat geval graag met de juiste instructies en/of u kunt het kunstgras kopen bij Gras en Groen inclusief alle juiste benodigdheden. Zo krijgt u toch de beschikking over schitterende kunstgras dat niet van echt te onderscheiden is!

Kenmerken van ons kunstgras

 • Zeer realistische uitstraling
 • Kleur- en slijtvast
 • Meerkleurig draad voor een natuurlijk effect
 • Nederlands product met daarbij horende kwaliteit
 • Dier-, mens- en milieuvriendelijk
 • 100% lood- en cadmiumvrij

Kunstgras bekijken in de showtuin

Het kunstgras met een zeer realistische uitstraling is te bewonderen in de showtuin van Gras en Groen in ‘s-Hertogenbosch. U kunt daar een offerte aanvragen. Is de reisafstand naar Gras en Groen te groot? U kunt via de website ook stalen aanvragen of op basis van foto`s en kenmerken direct overgaan tot het doen van een offerte aanvraag. Het kunstgras is altijd gratis af te halen bij Gras en Groen!

Ontvang nú 10% korting op uw kunstgras. Geldig vanaf 20m²!