Kunstgras Bree

Kunstgras leggen Bree

Wilt u met natuurlijk ogend kunstgras een schitterend gazon aanleggen in Bree? Kunstgras leggen gaat razendsnel en zorgt ervoor dat u binnen de kortste tijd een stralend en altijd groen gazon heeft. Met het natuurlijk ogende en kwalitatief hoogwaardige kunstgras van Gras en Groen kan een gazon in de meeste gevallen binnen één dag worden aangelegd.

U kunt het kunstgras zelfs al direct na aanleg in gebruik nemen. De enige vraag die u zichzelf moet stellen: Ga ik zelf kunstgras leggen of laat ik dit over aan professionals?

Voordelen van kunstgras

Kunstgras heeft het de laatste jaren veel aan populariteit gewonnen. Een reden daarvan is dat kunstgras steeds mooier is geworden. Dankzij verschillende vezels, mosdraad en kleuren is het nauwelijks nog van echt gras te onderscheiden.

 • Het gazon kan binnen één dag worden aangelegd
 • In tegenstelling tot echt gras is er geen ingewikkeld onderhoud
 • U hoeft geen tijd en geld te investeren in water, mest en graszaad
 • 4 seizoenen lang genieten van een groenblijvend gazon
Plaatsen rondom Bree waar Gras en Groen ook werkt

Kunstgras laten leggen in Bree

Wilt u kunstgras laten leggen in uw tuin in Bree? U bent niet de enige! Het leggen van kunstgras als grasgazon is razend populair, ook bij u in Bree. Dit heeft te maken met de zeer natuurlijke uitstraling dat de soorten kunstgras van Gras en Groen hebben. Het is altijd groen, vraagt zeer weinig onderhoud. Zo houdt u meer vrije tijd over voor hobby, of om een lekker een terrasje te pakken aan de Markt of het Vrijthof. Verstaat u ook de kunst van kunstgras leggen?

Gras en Groen kunstgras is zelfs te vinden in het stadscentrum van Bree. Zo hebben wij een project aan de Witte Torenwal afgerond. De tuinen zijn er schaduwrijk, een echt grasgazon is daardoor lastig mooi en mosvrij te houden. Dat wij ook al veel tuinen met kunstgras hebben aangelegd in Bree heeft hier ongetwijfeld mee te maken.

Waar leggen wij kunstgras in Bree

Zowel jonge gezinnen, alsook ook vijftigplussers kiezen vaak voor de voordelen die kunstgras met zich meebrengt. Naast kunstgras leggen in de binnenstad van Bree, vindt u Gras en Groen Kunstgras onder andere in ‘t Hasselt, Vostert, Beek, Gerdingen, Gerkenberg, Nieuwstad, Opitter, en Tongerlo.

Algemene informatie Bree

Bree is een stad op de rand van het Kempens Plateau met ruim 15.000 inwoners in de provincie Limburg en wordt ook wel de Parel der Kempen genoemd. Ten noordoosten van Bree loopt de Zuid-Willemsvaart, die onder andere zorgde voor werkgelegenheid.

Kunstgrasvelden in Bree

Naast het groen, dat u vindt in Natuurpark Kempen-Broek, vindt u op het grondgebied van Bree het Hasselterbroek, de Sint-Maartensheide, een deel van het gebied De Luysen, en het Urlobroek. U komt natuurlijk ook veel groen en gras tegen op de sportvelden van KSK Bree. Maar veel voetbalverenigingen, hockeyclubs en sommige tennisverenigingen spelen meer en meer op een variant van kunstgras. Maar kunstgras als sierveld in uw tuin, is juist voor u als inwoner van Bree ook ideaal!

Grondsoorten in Bree

De bodemlaag van Bree bestaat overwegend uit zand. Het aanleggen van kunstgras van Gras en Groen Kunstgras heeft de volgende voordelen:

 • Kunstgras laat goed water door. Regenwater komt geheel ten goede aan het milieu en het drinkwater, in plaats van het via bestrating af te voeren naar het riool.
 • U behoudt het zachte gevoel en behaaglijke comfort van lopen op gras.
 • Het gazon in uw tuin rot niet weg en blijft ook in een nattere schaduwrijke omgeving frisgroen zonder mos, zelfs op een balkon, dakterras of woonboot. Slechts af en toe vegen of borstelen is vaak al voldoende.
 • Kunstgras laat uw tuin er altijd verzorgd uitzien.

Nieuwbouwwijken in Bree

Nieuwbouwproject De Cobbenberg

Geniet u straks van de ruimte en de rust in de landelijke omgeving van de Cobbenberg? Dit is de aangewezen plek, liggend dicht bij het prachtige groen van het Kempens plateau. De vele faciliteiten van Bree toch binnen handbereik. Klassieke, tijdloze maar zeer stijlvolle woningen die samen een dorpse gezelligheid uitstralen. In drie verschillende woningtypes (herenhuizen, cottages en pleinwoningen) perfect passend in hun omgeving. Ook nog prachtig gelegen bouwgronden te verkrijgen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier van kunstgras voor uw tuin? Dan kunt u, of samen met uw buren of straatbewoners goede zakendoen. In het geval van gezamenlijke projecten, werken wij met oplopende staffelkortingen. Deze gaan u en uw buurtbewoners veel voordeel opleveren. Vraag naar de mogelijkheden bij de medewerkers van Gras en Groen Kunstgras.

Nieuwbouwproject Rinskes

Deze energiezuinige huizen vormen de schakel tussen de stad Bree en de woonbuurt Riekskes, net buiten de ring. De te gebruiken materialen zijn typisch voor deze landelijke bouwstijl maar worden op een moderne manier in het ontwerp geïntegreerd. Resultaat: een warme, hedendaagse vormgeving. Carports en tuinbergingen passen naadloos in het ontwerp. De huizen zelf zijn functioneel en ruimtelijk ingedeeld, met grondoppervlakten vanaf 365 m², met een tuin op het zuidwesten en gaan harmonieus op in de omgeving. “Als u zich hier niet helemaal thuis gaat voelen”?

Wordt u straks de gelukkige eigenaar en wilt u ook graag gras en groen in uw tuin zien, maar zonder onderhoudswerk en -kosten? Denk dan aan Gras en Groen Kunstgras en neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Nieuwbouwproject Stift

Prachtig eigentijds project bestaande uit 17 levensduur bestendige nieuwbouwwoningen De nieuwe buurt ligt op wandelafstand van het centrum van Bree, nabij de Bocholterstraat. De Gelijkvloerse verdieping omvat steeds een slaapkamer en badkamer en zijn ook rolstoel toegankelijk! Afhankelijk van het woningtype is er een mogelijkheid om te parkeren in een ondergrondse garage. Een carport of een parkeerplaats is optioneel.

Wellicht gaat u uw tuin ook inrichten met een mooi onderhoudsvrij kunstgras gazon van Gras en Groen Kunstgras?

Projecten in Bree en omgeving

Alle projecten

Kunstgras laten leggen in Bree

Wilt u kunstgras laten leggen in Bree? Dan komt Gras en Groen Kunstgras de werkzaamheden graag voor u uitvoeren. De gespecialiseerde medewerkers volgen daarbij een vaste en efficiënte werkwijze. Het vakkundig egaliseren van de ondergrond, het aanbrengen van een stabiliserend onderdoek en het uitrollen van het kunstgras behoren tot hun vaste werkzaamheden. Lees hier uitgebreide informatie over onze werkwijze: Kunstgras laten leggen.

Voor vaste prijzen per vierkante meter komen wij het kunstgras voor u leggen. Naar wens kunnen wij ook de oude ondergrond eerst verwijderen en de nieuwe ondergrond op juiste hoogte brengen. Voor een compleet overzicht van alle tarieven voor het aanleggen van kunstgras gazon in Bree gaat u naar de pagina kunstgras prijzen.

Tarieven kunstgras legservice

Kunstgras leggen Bree

Wilt u zelf aan de slag en kunstgras leggen bij u in Bree? Dat is natuurlijk geen probleem. Het is een klus die u met enige handigheid en een goede voorbereiding ook prima zelf uit kunt voeren.

Wij helpen u in dat geval graag met de juiste instructies en/of u kunt het kunstgras kopen bij Gras en Groen inclusief alle juiste benodigdheden. Zo krijgt u toch de beschikking over schitterende kunstgras dat niet van echt te onderscheiden is!

Kenmerken van ons kunstgras

 • Zeer realistische uitstraling
 • Kleur- en slijtvast
 • Meerkleurig draad voor een natuurlijk effect
 • Nederlands product met daarbij horende kwaliteit
 • Dier-, mens- en milieuvriendelijk
 • 100% lood- en cadmiumvrij

Kunstgras bekijken in de showtuin

Het kunstgras met een zeer realistische uitstraling is te bewonderen in de showtuin van Gras en Groen in ‘s-Hertogenbosch. U kunt daar een offerte aanvragen. Is de reisafstand naar Gras en Groen te groot? U kunt via de website ook stalen aanvragen of op basis van foto`s en kenmerken direct overgaan tot het doen van een offerte aanvraag. Het kunstgras is altijd gratis af te halen bij Gras en Groen!

Ontvang nú 10% korting op uw kunstgras. Geldig vanaf 20m²!