Kunstgras Deinze

Kunstgras leggen Deinze

Wilt u met natuurlijk ogend kunstgras een schitterend gazon aanleggen in Deinze? Kunstgras leggen gaat razendsnel en zorgt ervoor dat u binnen de kortste tijd een stralend en altijd groen gazon heeft. Met het natuurlijk ogende en kwalitatief hoogwaardige kunstgras van Gras en Groen kan een gazon in de meeste gevallen binnen één dag worden aangelegd.

U kunt het kunstgras zelfs al direct na aanleg in gebruik nemen. De enige vraag die u zichzelf moet stellen: Ga ik zelf kunstgras leggen of laat ik dit over aan professionals?

Voordelen van kunstgras

Kunstgras heeft het de laatste jaren veel aan populariteit gewonnen. Een reden daarvan is dat kunstgras steeds mooier is geworden. Dankzij verschillende vezels, mosdraad en kleuren is het nauwelijks nog van echt gras te onderscheiden.

 • Het gazon kan binnen één dag worden aangelegd
 • In tegenstelling tot echt gras is er geen ingewikkeld onderhoud
 • U hoeft geen tijd en geld te investeren in water, mest en graszaad
 • 4 seizoenen lang genieten van een groenblijvend gazon
Plaatsen rondom Deinze waar Gras en Groen ook werkt

Kunstgras laten leggen in Deinze

Wilt u kunstgras laten leggen in uw tuin in Deinze? U bent niet de enige! Het leggen van kunstgras als grasgazon is razend populair, ook bij u in Deinze. Dit heeft te maken met de zeer natuurlijke uitstraling dat de soorten kunstgras van Gras en Groen hebben. Het is altijd groen, vraagt zeer weinig onderhoud. Zo houdt u meer vrije tijd over voor hobby, of om een lekker glaasje te drinken op het terras van hotel D’Hulhaege. Verstaat u ook de kunst van kunstgras leggen?

Gras en Groen kunstgras is zelfs te vinden in het stadscentrum van Deinze. Zo hebben wij een project aan de Veldstraat afgerond. De tuinen zijn erg schaduwrijk, een echt grasgazon is daardoor lastig mooi en mosvrij te houden. Dat wij ook al veel tuinen met kunstgras hebben aangelegd in Deinze heeft hier ongetwijfeld mee te maken.

Waar leggen wij kunstgras in Deinze

Zowel jonge gezinnen, alsook ook vijftigplussers kiezen vaak voor de voordelen die kunstgras met zich meebrengt. Naast kunstgras leggen in de binnenstad van Deinze, vindt u Gras en Groen Kunstgras onder andere in Petegem-aan-de-Leie, Astene, Bachte, Sint-Maria-Leerne, Sint-Martens-Leerne, Meigem, Zeveren, Vinkt, Wontergem, Grammene en Gottem.

Algemene informatie

Deinze is een stad aan de Leie, met bijna 31.000 inwoners in de provincie Oost-Vlaanderen. Ondanks de kleine omvang en grootte van de stad is zij wel bekend door het Stedelijk Museum van Deinze en de Leiestreek. De kunstzinnige stad heeft sinds 16 oktober 2017 ook haar eigen Kunstacademie in de “KADE”. Zeer bezienswaardig is ook het kasteel Ooidonk, één der mooiste kastelen van het land en dikwijls beschreven als juweel van Vlaams-Spaanse 16de -eeuwse bouwkunst, staat groots, streng en weelderig in één van de Leiebochten

Kunstgrasvelden in Deinze

Naast het groen, dat u vindt in de vallei van de Zeverenbeek, beschikt Deinze over het recreatiepark Brielmeersen. U komt natuurlijk ook veel groen en gras tegen op de sportvelden van het Burgemeester Van de Wiele Stadion, thuishaven van KMSK Deinze en op de velden van Maar veel voetbalverenigingen, Hockeyclubs er tennisverenigingen spelen meer en meer op een variant van kunstgras. Maar kunstgras als sierveld in uw tuin, is juist voor u als inwoner van Deinze ook ideaal!

Grondsoorten in Deinze

De bodemlaag van Deinze bestaat overwegend uit leem of zandleem. Slechts sporadisch is pure klei in de bovengrond langs de Leie te vinden. Mocht uw bodem toch te veel leem of klei bevatten, dan adviseren wij u eerst een drainerende zandlaag aan te leggen. Het aanleggen van kunstgras van Gras en Groen Kunstgras heeft de volgende voordelen:

 • Kunstgras laat goed water door. Regenwater komt geheel ten goede aan het milieu en het drinkwater, in plaats van het via bestrating af te voeren naar het riool.
 • U behoudt het zachte gevoel en behaaglijke comfort van lopen op gras.
 • Het gazon in uw tuin rot niet weg en blijft ook in een nattere schaduwrijke omgeving frisgroen zonder mos, zelfs op een balkon, dakterras of woonboot. Slechts af en toe vegen of borstelen is vaak al voldoende.
 • Kunstgras laat uw tuin er altijd verzorgd uitzien.

Nieuwbouwwijken in Deinze

Nieuwbouwproject Kortrijksesteenweg

Dit project, is gesitueerd in de stadsrand van Deinze van waaruit u vlot het centrum bereikt. Maak van deze woning uw droomhuis op maat! Voeg uw eigen smaak en persoonlijkheid toe.

Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier van kunstgras voor uw tuin? Dan kunt u, of samen met uw buren of straatbewoners goede zaken doen. In het geval van gezamenlijke projecten, werken wij met oplopende staffelkortingen. Deze gaan u en uw buurtbewoners veel voordeel opleveren. Vraag naar de mogelijkheden bij de medewerkers van Gras en Groen Kunstgras.

Nieuwbouwproject Wontergem

Hier liggen bouwgronden en woningen vanaf 132 m² woonoppervlak op uw plannen te wachten in een nieuwbouwplan van 20 woningen, waarvan een deel reeds is gerealiseerd. Wordt u straks de gelukkige eigenaar en wilt u ook graag gras en groen in uw tuin zien, maar zonder onderhoudswerk en -kosten? Denk dan aan Gras en Groen Kunstgras en neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Nieuwbouwproject Pastoriestraat, Meigem

Hier liggen 8 bouwloten geschikt voor 3-gevel en 4-gevelwoningen. Met volledige vrije architectuur te bouwen. Rustige en groene omgeving. Woonoppervlak vanaf 160 m², percelen vanaf 356 m². Wellicht gaat u uw tuin ook inrichten met een mooi onderhoudsvrij kunstgras gazon van Gras en Groen Kunstgras?

Projecten in Deinze en omgeving

Alle projecten

Kunstgras laten leggen in Deinze

Wilt u kunstgras laten leggen in Deinze? Dan komt Gras en Groen Kunstgras de werkzaamheden graag voor u uitvoeren. De gespecialiseerde medewerkers volgen daarbij een vaste en efficiënte werkwijze. Het vakkundig egaliseren van de ondergrond, het aanbrengen van een stabiliserend onderdoek en het uitrollen van het kunstgras behoren tot hun vaste werkzaamheden. Lees hier uitgebreide informatie over onze werkwijze: Kunstgras laten leggen.

Voor vaste prijzen per vierkante meter komen wij het kunstgras voor u leggen. Naar wens kunnen wij ook de oude ondergrond eerst verwijderen en de nieuwe ondergrond op juiste hoogte brengen. Voor een compleet overzicht van alle tarieven voor het aanleggen van kunstgras gazon in Deinze gaat u naar de pagina kunstgras prijzen.

Tarieven kunstgras legservice

Kunstgras leggen Deinze

Wilt u zelf aan de slag en kunstgras leggen bij u in Deinze? Dat is natuurlijk geen probleem. Het is een klus die u met enige handigheid en een goede voorbereiding ook prima zelf uit kunt voeren.

Wij helpen u in dat geval graag met de juiste instructies en/of u kunt het kunstgras kopen bij Gras en Groen inclusief alle juiste benodigdheden. Zo krijgt u toch de beschikking over schitterende kunstgras dat niet van echt te onderscheiden is!

Kenmerken van ons kunstgras

 • Zeer realistische uitstraling
 • Kleur- en slijtvast
 • Meerkleurig draad voor een natuurlijk effect
 • Nederlands product met daarbij horende kwaliteit
 • Dier-, mens- en milieuvriendelijk
 • 100% lood- en cadmiumvrij

Kunstgras bekijken in de showtuin

Het kunstgras met een zeer realistische uitstraling is te bewonderen in de showtuin van Gras en Groen in ‘s-Hertogenbosch. U kunt daar een offerte aanvragen. Is de reisafstand naar Gras en Groen te groot? U kunt via de website ook stalen aanvragen of op basis van foto`s en kenmerken direct overgaan tot het doen van een offerte aanvraag. Het kunstgras is altijd gratis af te halen bij Gras en Groen!

Wij wensen u prettige feestdagen en een gelukkig 2023. Vanaf 9 januari staan wij weer voor u klaar!