Kunstgras Dendermonde

Kunstgras leggen Dendermonde

Wilt u met natuurlijk ogend kunstgras een schitterend gazon aanleggen in Dendermonde? Kunstgras leggen gaat razendsnel en zorgt ervoor dat u binnen de kortste tijd een stralend en altijd groen gazon heeft. Met het natuurlijk ogende en kwalitatief hoogwaardige kunstgras van Gras en Groen kan een gazon in de meeste gevallen binnen één dag worden aangelegd.

U kunt het kunstgras zelfs al direct na aanleg in gebruik nemen. De enige vraag die u zichzelf moet stellen: Ga ik zelf kunstgras leggen of laat ik dit over aan professionals?

Voordelen van kunstgras

Kunstgras heeft het de laatste jaren veel aan populariteit gewonnen. Een reden daarvan is dat kunstgras steeds mooier is geworden. Dankzij verschillende vezels, mosdraad en kleuren is het nauwelijks nog van echt gras te onderscheiden.

 • Het gazon kan binnen één dag worden aangelegd
 • In tegenstelling tot echt gras is er geen ingewikkeld onderhoud
 • U hoeft geen tijd en geld te investeren in water, mest en graszaad
 • 4 seizoenen lang genieten van een groenblijvend gazon
Plaatsen rondom Dendermonde waar Gras en Groen ook werkt

Krunstgras laten leggen in Dendermonde

Wilt u kunstgras laten leggen in uw tuin in Dendermonde? U bent niet de enige! Het leggen van kunstgras als grasgazon is razend populair, ook bij u in Dendermonde. Dit heeft te maken met de zeer natuurlijke uitstraling dat de soorten kunstgras van Gras en Groen hebben. Het is altijd groen, vraagt zeer weinig onderhoud. Zo houdt u meer vrije tijd over voor hobby, of om een lekker een terrasje te pakken aan de Grote Markt. Verstaat u ook de kunst van kunstgras leggen?

Gras en Groen kunstgras is zelfs te vinden in het stadscentrum van Dendermonde. Zo hebben wij een project aan de Greffelinck afgerond. De tuinen zijn erg schaduwrijk, een echt grasgazon is daardoor lastig mooi en mosvrij te houden. Dat wij ook al veel tuinen met kunstgras hebben aangelegd in Dendermonde heeft hier ongetwijfeld mee te maken.

Waar leggen wij kunstgras in Dendermonde

Zowel jonge gezinnen, alsook ook vijftigplussers kiezen vaak voor de voordelen die kunstgras met zich meebrengt. Naast kunstgras leggen in de binnenstad van Dendermonde, vindt u Gras en Groen Kunstgras onder andere in de wijken als Keur, Boonwijk, Briel, Klein-Parijs, Sint-Jorisgilde, Hof ten Rode, Lutterzele en Vlassenbroek, in deelgemeenten als Appels, Sint-Gillis-bij-Dendermonde, Baasrode, Grembergen, Mespelare, Oudegem en Schoonaarde.

Algemene informatie Dendermonde

Dendermonde is een stad in de Denderstreek van Oost-Vlaanderen. De stad ligt in de driehoek Gent-Brussel-Antwerpen, een van de meest verstedelijkte gebieden van het land. De stad ligt aan de samenvloeiing van Dender en Schelde en telt ruim 45.000 inwoners. Dendermonde vormt een geliefd decor voor verscheidene televisiereeksen, films, reclamespots en programma's.

Kunstgrasvelden in Dendermonde

Naast het groen, dat u vindt langs de oevers van Schelde en Dender, in het Grembergse Broek, en de landerijen in en rondom Dendermonde, beschikt de stad nog over het groene Stadspark Dendermonde. U komt natuurlijk ook veel groen en gras tegen op de sportvelden van KFC Baasrode, KAV Dendermonde, SK Grembergen, SK Oudegem, FC Juventus Schoonaarde en KV Sint-Gillis. Maar veel voetbalverenigingen en sommige sport- en tennisverenigingen als KAV Dendermonde, TC Dendertennis, TC Scheldedreef en TC Vlaskia spelen meer en meer op een variant van kunstgras. Maar kunstgras als sierveld in uw tuin, is juist voor u als inwoner van Dendermonde ook ideaal!

Grondsoorten in Dendermonde

De bovenste bodemlaag van Dendermonde bestaat overwegend uit leem of zandleem. Slechts sporadisch is pure klei in de bovengrond te vinden. Het aanleggen van kunstgras van Gras en Groen Kunstgras geeft u de volgende voordelen:

 • Kunstgras laat goed water door. Regenwater komt geheel ten goede aan het milieu en het drinkwater, in plaats van het via bestrating af te voeren naar het riool.
 • U behoudt het zachte gevoel en behaaglijke comfort van lopen op gras.
 • Het gazon in uw tuin rot niet weg en blijft ook in een nattere schaduwrijke omgeving frisgroen zonder mos, zelfs op een balkon, dakterras of woonboot. Slechts af en toe vegen of borstelen is vaak al voldoende.
 • Kunstgras laat uw tuin er altijd verzorgd uitzien

Mocht uw bodem toch overwegend veel klei bevatten, dan adviseren wij u eerst een drainerende zandlaag aan te leggen

Nieuwbouwwijken in Dendermonde

Nieuwbouwproject Veldlaan, Grembergen

Tussen de Veldlaan en Kleinzand, aan de groene rand van de stad realiseerden men een nieuwe verkaveling. Slechts enkele percelen liggen nog op uw bouwplannen te wachten. Er is keuze uit open en halfopen bebouwing op grondoppervlakten van 367 m² tot 768 m². Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier van kunstgras voor uw tuin? Dan kunt u, of samen met uw buren of straatbewoners goede zaken doen. In het geval van gezamenlijke projecten, werken wij met oplopende staffelkortingen. Deze gaan u en uw buurtbewoners veel voordeel opleveren. Vraag naar de mogelijkheden bij de medewerkers van Gras en Groen Kunstgras.

Nieuwbouwproject Kroonveld Sint-Gillis-Bij-Dendermonde

Woonproject Kroonveld aan de Spoorwegstraat in Sint-Gillis-Bij-Dendermonde bevindt zich op wandelafstand van het stadspark van Dendermonde en het station van St-Gillis.U kunt hier heerlijke wandelen en fietsen. - Energiezuinig wooncomfort. - Knappe architectuur. - samenvloeiing van de Dender en Schelde. Laatste huis met een woonoppervlak van maar liefst 259m2 en 3 slaapkamers voor € 302.000,00. Wellicht gaat u uw tuin ook inrichten met een mooi onderhoudsvrij kunstgras gazon van Gras en Groen Kunstgras?

Nieuwbouwproject Halfveld, Lebbeke

Verscholen in de Denderstreek, vind je Lebbeke, met talrijke fiets- en wandelroutes. Een aantal details springen in het oog: Dichtbij natuurlijk groen, Architecturaal pareltje, Verschillende types. (175m2 - 3 slaapkamers € 222.700,00. Of 420m2 - 4 slaapkamers € 325.700,00

Wordt u straks de gelukkige eigenaar en wilt u ook graag gras en groen in uw tuin zien, maar zonder veel onderhoudswerk en -kosten? Denk dan aan Gras en Groen Kunstgras en neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Projecten in Dendermonde en omgeving

Alle projecten

Kunstgras laten leggen in Dendermonde

Wilt u kunstgras laten leggen in Dendermonde? Dan komt Gras en Groen Kunstgras de werkzaamheden graag voor u uitvoeren. De gespecialiseerde medewerkers volgen daarbij een vaste en efficiënte werkwijze. Het vakkundig egaliseren van de ondergrond, het aanbrengen van een stabiliserend onderdoek en het uitrollen van het kunstgras behoren tot hun vaste werkzaamheden. Lees hier uitgebreide informatie over onze werkwijze: Kunstgras laten leggen.

Voor vaste prijzen per vierkante meter komen wij het kunstgras voor u leggen. Naar wens kunnen wij ook de oude ondergrond eerst verwijderen en de nieuwe ondergrond op juiste hoogte brengen. Voor een compleet overzicht van alle tarieven voor het aanleggen van kunstgras gazon in Dendermonde gaat u naar de pagina kunstgras prijzen.

Tarieven kunstgras legservice

Kunstgras leggen Dendermonde

Wilt u zelf aan de slag en kunstgras leggen bij u in Dendermonde? Dat is natuurlijk geen probleem. Het is een klus die u met enige handigheid en een goede voorbereiding ook prima zelf uit kunt voeren.

Wij helpen u in dat geval graag met de juiste instructies en/of u kunt het kunstgras kopen bij Gras en Groen inclusief alle juiste benodigdheden. Zo krijgt u toch de beschikking over schitterende kunstgras dat niet van echt te onderscheiden is!

Kenmerken van ons kunstgras

 • Zeer realistische uitstraling
 • Kleur- en slijtvast
 • Meerkleurig draad voor een natuurlijk effect
 • Nederlands product met daarbij horende kwaliteit
 • Dier-, mens- en milieuvriendelijk
 • 100% lood- en cadmiumvrij

Kunstgras bekijken in de showtuin

Het kunstgras met een zeer realistische uitstraling is te bewonderen in de showtuin van Gras en Groen in ‘s-Hertogenbosch. U kunt daar een offerte aanvragen. Is de reisafstand naar Gras en Groen te groot? U kunt via de website ook stalen aanvragen of op basis van foto`s en kenmerken direct overgaan tot het doen van een offerte aanvraag. Het kunstgras is altijd gratis af te halen bij Gras en Groen!

Ontvang nú 10% korting op uw kunstgras. Geldig vanaf 20m²!