Kunstgras Diksmuide

Kunstgras leggen Diksmuide

Wilt u met natuurlijk ogend kunstgras een schitterend gazon aanleggen in Diksmuide? Kunstgras leggen gaat razendsnel en zorgt ervoor dat u binnen de kortste tijd een stralend en altijd groen gazon heeft. Met het natuurlijk ogende en kwalitatief hoogwaardige kunstgras van Gras en Groen kan een gazon in de meeste gevallen binnen één dag worden aangelegd.

U kunt het kunstgras zelfs al direct na aanleg in gebruik nemen. De enige vraag die u zichzelf moet stellen: Ga ik zelf kunstgras leggen of laat ik dit over aan professionals?

Voordelen van kunstgras

Kunstgras heeft het de laatste jaren veel aan populariteit gewonnen. Een reden daarvan is dat kunstgras steeds mooier is geworden. Dankzij verschillende vezels, mosdraad en kleuren is het nauwelijks nog van echt gras te onderscheiden.

 • Het gazon kan binnen één dag worden aangelegd
 • In tegenstelling tot echt gras is er geen ingewikkeld onderhoud
 • U hoeft geen tijd en geld te investeren in water, mest en graszaad
 • 4 seizoenen lang genieten van een groenblijvend gazon
Plaatsen rondom Diksmuide waar Gras en Groen ook werkt

Kunstgras laten leggen in Diksmuide

Wilt u kunstgras laten leggen in uw tuin in Diksmuide? U bent niet de enige! Het leggen van kunstgras als grasgazon is razend populair, ook bij u in Diksmuide. Dit heeft te maken met de zeer natuurlijke uitstraling, die de soorten kunstgras van Gras en Groen hebben. Het is altijd groen, vraagt zeer weinig onderhoud. Zo houdt u meer vrije tijd over voor hobby, of om een lekker een terrasje te pakken aan de Grote Markt. Verstaat u ook de kunst van kunstgras leggen?

Gras en Groen kunstgras is zelfs te vinden in het stadscentrum van Diksmuide. Zo hebben wij een project aan de Wilgendijk afgerond. De tuinen zijn er schaduwrijk, een echt grasgazon is daardoor lastig mooi en mosvrij te houden. Dat wij ook al veel tuinen met kunstgras hebben aangelegd in Diksmuide heeft hier ongetwijfeld mee te maken.

Waar leggen wij kunstgras in Diksmuide

Zowel jonge gezinnen, alsook ook vijftigplussers kiezen vaak voor de voordelen die kunstgras met zich meebrengt. Naast kunstgras leggen in de binnenstad van Diksmuide, vindt u Gras en Groen Kunstgras in de wijken Tuinwijk, Reigersnest, Heernisse, Bloemmolens, Stationsbuurt, Schependom, Oostvesten en Vestenwal. Maar ook in de deelgemeenten Beerst, Esen, Kaaskerke, Keiem, Lampernisse, Leke, Nieuwkapelle, Oostkerke, Oudekapelle, Pervijze, Sint-Jacobskapelle, Stuivekenskerke, Vladslo en Woumen komt u ons tegen.

Algemene informatie Diksmuide

Diksmuide is een stad aan de IJzer en Handzamevaart, met ongeveer 16.000 inwoners in de provincie West-Vlaanderen. De stad ligt in de Westhoek en bestaat uit 15 deelgemeenten. Diksmuide is daardoor de gemeente met de grootste oppervlakte (149,4 km2) in West-Vlaanderen De gemeente heeft een overwegend agrarisch karakter en biedt op dat vlak veel werkgelegenheid, waarbij Diksmuide een centrumfunctie vervult in dienstverlening en nijverheid. Diksmuide staat bekend als de Boterstad, wat verwijst naar de bloeiende zuivelhandel, die eeuwenlang een van de belangrijkste welvaart pijlers van de stad was. De stad is echter het bekendst vanwege de Eerste Wereldoorlog, waarbij ze het hard te verduren had aan het IJzerfront, terwijl het ook in de tweede wereldoorlog forse schade opliep. Haar binnenstad mag momenteel wel weer een echte Vlaamse parel worden genoemd.

Kunstgrasvelden in Diksmuide

Naast het groen, dat u vindt in de natuurgebieden De Bankkaart en IJzerbroeken Beschikt Diksmuide over groene parken als het stadspark, maar ook groen rondom de Viconia Kleiputten en het mooie polder- en landbouwgroen binnen haar gemeentegrenzen U komt natuurlijk ook veel groen en gras tegen op de sportvelden van voetbalvereniging KSV Diksmuide. Maar veel voetbalverenigingen, hockeyclubs en sommige tennisverenigingen spelen meer en meer op een variant van kunstgras. Maar kunstgras als sierveld in uw tuin, is juist voor u als inwoner van Diksmuide ook ideaal!

Grondsoorten in Diksmuide

De bodemlaag van Diksmuide bestaat in de Oostelijke oudlandpolders overwegend uit zand leem (ZO) en zand (NO -Vlaamse zandstreek). De Westelijke Middellandpolders heeft een kleiachtige polderbodem met ook wat zand- en veengrond. Mocht uw bodem veel klei bevatten, dan adviseren wij u eerst een drainerende zandlaag aan te leggen. Het aanleggen van kunstgras van Gras en Groen Kunstgras heeft de volgende voordelen:

 • Kunstgras laat goed water door. Regenwater komt geheel ten goede aan het milieu en het drinkwater, in plaats van het via bestrating af te voeren naar het riool.
 • U behoudt het zachte gevoel en behaaglijke comfort van lopen op gras.
 • Het gazon in uw tuin rot niet weg en blijft ook in een nattere schaduwrijke omgeving frisgroen zonder mos, zelfs op een balkon, dakterras of woonboot. Slechts af en toe vegen of borstelen is vaak al voldoende.
 • Kunstgras laat uw tuin er altijd verzorgd uitzien.

Nieuwbouwwijken in Diksmuide

Nieuwbouwproject Vladslo

Nieuwbouwwoningen op circa 155 m² in het centrum van Vladslo. Woningen met 4 slaapkamers, Carport en fietsenberging. Gezellige tuin met terras. Dit nieuwbouwproject bestaat uit 6 gesloten woningen en 8 appartementen. Woonoppervlak van de woningen is circa 203 m².

Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier van kunstgras voor uw tuin? Dan kunt u, of samen met uw buren of straatbewoners goede zakendoen. In het geval van gezamenlijke projecten, werken wij met oplopende staffelkortingen. Deze gaan u en uw buurtbewoners veel voordeel opleveren. Vraag naar de mogelijkheden bij de medewerkers van Gras en Groen Kunstgras.

Nieuwbouwproject Hof Ter Vaete, Keiem

Hof Ter Vete, met 6 halfopen en 18 gesloten nieuwbouwwoningen, vormt een mooi en eigentijds geheel, waarbij de variatie in architectuur een absolute meerwaarde is. Of u nu een strakke, moderne stijl verkiest of een gezellige landelijke woning. De huizen tellen elk drie slaapkamers en beschikken steeds over een eigen garage en tuin. Grondoppervlakte tussen 232m² en 370m². Optimale zonligging: 20 woningen met tuin in zuidwestelijke en 4 huizen in oostelijke richting.

Wordt u straks de gelukkige eigenaar en wilt u ook graag gras en groen in uw tuin zien, maar zonder onderhoudswerk en -kosten? Denk dan aan Gras en Groen Kunstgras en neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Nieuwbouwproject Zuiderpark, Kortemark

Het project Zuiderpark is gelegen op de voormalige fabriekssite van Bond elle, zo’n 10 kilometer van Diksmuide Hier staan 69 nieuwbouwwoningen op de planning, die worden opgetrokken in een moderne architectuur met streekeigen materialen. Er zijn ook enkele vrije bouwpercelen beschikbaar.

Wellicht gaat u uw tuin ook inrichten met een mooi onderhoudsvrij kunstgras gazon van Gras en Groen Kunstgras?

Projecten in Diksmuide en omgeving

Alle projecten

Kunstgras laten leggen in Diksmuide

Wilt u kunstgras laten leggen in Diksmuide? Dan komt Gras en Groen Kunstgras de werkzaamheden graag voor u uitvoeren. De gespecialiseerde medewerkers volgen daarbij een vaste en efficiënte werkwijze. Het vakkundig egaliseren van de ondergrond, het aanbrengen van een stabiliserend onderdoek en het uitrollen van het kunstgras behoren tot hun vaste werkzaamheden. Lees hier uitgebreide informatie over onze werkwijze: Kunstgras laten leggen.

Voor vaste prijzen per vierkante meter komen wij het kunstgras voor u leggen. Naar wens kunnen wij ook de oude ondergrond eerst verwijderen en de nieuwe ondergrond op juiste hoogte brengen. Voor een compleet overzicht van alle tarieven voor het aanleggen van kunstgras gazon in Diksmuide gaat u naar de pagina kunstgras prijzen.

Tarieven kunstgras legservice

Kunstgras leggen Diksmuide

Wilt u zelf aan de slag en kunstgras leggen bij u in Diksmuide? Dat is natuurlijk geen probleem. Het is een klus die u met enige handigheid en een goede voorbereiding ook prima zelf uit kunt voeren.

Wij helpen u in dat geval graag met de juiste instructies en/of u kunt het kunstgras kopen bij Gras en Groen inclusief alle juiste benodigdheden. Zo krijgt u toch de beschikking over schitterende kunstgras dat niet van echt te onderscheiden is!

Kenmerken van ons kunstgras

 • Zeer realistische uitstraling
 • Kleur- en slijtvast
 • Meerkleurig draad voor een natuurlijk effect
 • Nederlands product met daarbij horende kwaliteit
 • Dier-, mens- en milieuvriendelijk
 • 100% lood- en cadmiumvrij

Kunstgras bekijken in de showtuin

Het kunstgras met een zeer realistische uitstraling is te bewonderen in de showtuin van Gras en Groen in ‘s-Hertogenbosch. U kunt daar een offerte aanvragen. Is de reisafstand naar Gras en Groen te groot? U kunt via de website ook stalen aanvragen of op basis van foto`s en kenmerken direct overgaan tot het doen van een offerte aanvraag. Het kunstgras is altijd gratis af te halen bij Gras en Groen!

Ontvang nú 10% korting op uw kunstgras. Geldig vanaf 20m²!