Kunstgras Dilsen-Stokkem

Kunstgras leggen Dilsen-Stokkem

Wilt u met natuurlijk ogend kunstgras een schitterend gazon aanleggen in Dilsen-Stokkem? Kunstgras leggen gaat razendsnel en zorgt ervoor dat u binnen de kortste tijd een stralend en altijd groen gazon heeft. Met het natuurlijk ogende en kwalitatief hoogwaardige kunstgras van Gras en Groen kan een gazon in de meeste gevallen binnen één dag worden aangelegd.

U kunt het kunstgras zelfs al direct na aanleg in gebruik nemen. De enige vraag die u zichzelf moet stellen: Ga ik zelf kunstgras leggen of laat ik dit over aan professionals?

Voordelen van kunstgras

Kunstgras heeft het de laatste jaren veel aan populariteit gewonnen. Een reden daarvan is dat kunstgras steeds mooier is geworden. Dankzij verschillende vezels, mosdraad en kleuren is het nauwelijks nog van echt gras te onderscheiden.

  • Het gazon kan binnen één dag worden aangelegd
  • In tegenstelling tot echt gras is er geen ingewikkeld onderhoud
  • U hoeft geen tijd en geld te investeren in water, mest en graszaad
  • 4 seizoenen lang genieten van een groenblijvend gazon
Plaatsen rondom Dilsen-Stokkem waar Gras en Groen ook werkt

Kunstgras laten leggen in Dilsen-Stokkem

Wilt u kunstgras laten leggen in uw tuin in Dilsen-Stokkem? U bent niet de enige! Het leggen van kunstgras als grasgazon is razend populair, ook bij u in Dilsen-Stokkem. Dit heeft te maken met de zeer natuurlijke uitstraling dat de soorten kunstgras van Gras en Groen hebben. Het is altijd groen, vraagt zeer weinig onderhoud. Zo houdt u meer vrije tijd over voor hobby, of om een lekker een terrasje te pakken aan het water van natuurgebied de Negenoord. Verstaat u ook de kunst van kunstgras leggen?

Gras en Groen kunstgras is ook te vinden in het stadscentrum van Dilsen. Zo hebben wij een project aan de Schoolstraat afgerond. De tuinen zijn erg schaduwrijk, een echt grasgazon is daardoor lastig mooi en mosvrij te houden. Dat wij ook al veel tuinen met kunstgras hebben aangelegd in Dilsen-Stokkem heeft hier ongetwijfeld mee te maken.

Waar leggen wij kunstgras in Dilsen-Stokkem

Zowel jonge gezinnen, alsook ook vijftigplussers kiezen vaak voor de voordelen die kunstgras met zich meebrengt. Naast kunstgras leggen in de binnenstad van Dilsen, vindt u Gras en Groen Kunstgras onder andere in: Lanklaar, Rotem, Stokkem en Elen.

Algemene informatie Dilsen-Stokkem

Dilsen-Stokkem is een stad met ruim 20.000 inwoners in het Oosten van de Belgische provincie Limburg. Dilsen-Stokkem ligt tegen de Nederlandse grens, die wordt gevormd door de rivier de Maas. Het stadhuis staat in de centrale kern Dilsen. Een van de grotere bedrijven is Vasco, dat convectoren, radiatoren en vloerverwarmingssystemen produceert.

Kunstgrasvelden in Dilsen-Stokkem

Naast het groen, dat u vindt in het Nationaal Park Hoge Kempen, beschikt Dilsen-Stokkem over Natuurgebied Negenoord-Kerkeweerd en grenst het aan Natuurgebied Bergerven. U komt natuurlijk ook veel groen en gras tegen op de sportvelden van het Heidebloemstadion van voetbalvereniging Dilsen en op de velden van KVV Vlug en Vrij Stokkem. Maar veel voetbalverenigingen, Hockeyclubs en sommige tennisverenigingen spelen meer en meer op een variant van kunstgras. Maar kunstgras als sierveld in uw tuin, is juist voor u als inwoner van Dilsen-Stokkem ook ideaal!

Grondsoorten in Dilsen-Stokkem

De bodemlaag van Dilsen-Stokkem bestaat overwegend uit zand of zandleem. Mocht uw bodem toch te veel natte leem of klei bevatten, dan adviseren wij u eerst een drainerende zandlaag aan te leggen. Het aanleggen van kunstgras van Gras en Groen Kunstgras heeft de volgende voordelen:

Kunstgras laat goed water door. Regenwater komt geheel ten goede aan het milieu en het drinkwater, in plaats van het via bestrating naar het riool af te voeren. U behoudt het zachte gevoel en behaaglijke comfort van lopen op gras. Het gazon in uw tuin rot niet weg en blijft frisgroen zonder mos, ook in een natte schaduwrijke omgeving, zelfs op een balkon, dakterras of woonboot. Af en toe vegen of borstelen is meestal voldoende onderhoud. Kunstgras laat uw tuin er altijd verzorgd uitzien

Nieuwbouwwijken in Dilsen-Stokkem

Nieuwbouwproject Willemsvaart

Wonen vlakbij het Nationaal Park Hoge Kempen. In dit project Willemsvaart, in de prachtige omgeving van de rustig gelegen Bautshoefstraat, worden 14 stijlvolle en exclusieve woningen aan het water, in het groen gerealiseerd. Woonoppervlak vanaf 156 m² en perceel grootte vanaf 660 m². Daarnaast worden ook 25 bouwgronden aangeboden, waarop u uw eigen droomhuis zelf kunt bouwen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier van kunstgras voor uw tuin? Dan kunt u, of samen met uw buren of straatbewoners goede zaken doen. In het geval van gezamenlijke projecten, werken wij met oplopende staffelkortingen. Deze gaan u en uw buurtbewoners veel voordeel opleveren. Vraag naar de mogelijkheden bij de medewerkers van Gras en Groen Kunstgras.

Nieuwbouwproject De Brammert, Stokkem

In Stokkem vindt u dat authentieke dorpsgevoel nog? De Brammert is een verkaveling op een boogscheut van de Maas in het rustige Dilsen-Stokkem. Elke dag geniet u van de schoonheid van de Maasvallei, te voet, met de fiets of per boot. In De Brammert is het dan ook zalig wonen is met alle voorzieningen op wandelafstand. De straatnamen in dit nieuwe, dynamische woongebied verwijzen dan ook naar de tradities van weleer: Korverstraat, Struipstraat, Wilgenstraat, Mandenstraat. De woningen bieden alle hedendaagse comfort in een moderne, tijdloze stijl. Bent u de gelukkige eigenaar en wilt u ook graag gras en groen in uw tuin zien, maar zonder onderhoudswerk en -kosten? Denk dan aan Gras en Groen Kunstgras en neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Nieuwbouwproject bouwgronden Breemstraat, te Elen

De bijzondere en aangename woonbuurt Breemstraat heeft een uitstekende ligging, niet ver van het centrum van Maaseik en Dilsen-Stokkem. Alle achtertuinen zijn zuidoost gericht grenzend aan landbouwgebied. De 10 kavels zijn riant bemeten van 462 m tot maar liefst 1033 m. de Prijzen allervriendelijkst van € 85.470 voor het kleinste perceel, tot slechts € 129.125 voor het grootste kavel bouwgrond. Bouwt u het huis van uw dromen in het paradijs van Elen? Wellicht gaat u uw tuin ook inrichten met een mooi onderhoudsvrij kunstgras gazon van Gras en Groen Kunstgras?

Projecten in Dilsen-Stokkem en omgeving

Alle projecten

Kunstgras laten leggen in Dilsen-Stokkem

Wilt u kunstgras laten leggen in Dilsen-Stokkem? Dan komt Gras en Groen Kunstgras de werkzaamheden graag voor u uitvoeren. De gespecialiseerde medewerkers volgen daarbij een vaste en efficiënte werkwijze. Het vakkundig egaliseren van de ondergrond, het aanbrengen van een stabiliserend onderdoek en het uitrollen van het kunstgras behoren tot hun vaste werkzaamheden. Lees hier uitgebreide informatie over onze werkwijze: Kunstgras laten leggen.

Voor vaste prijzen per vierkante meter komen wij het kunstgras voor u leggen. Naar wens kunnen wij ook de oude ondergrond eerst verwijderen en de nieuwe ondergrond op juiste hoogte brengen. Voor een compleet overzicht van alle tarieven voor het aanleggen van kunstgras gazon in Dilsen-Stokkem gaat u naar de pagina kunstgras prijzen.

Tarieven kunstgras legservice

Kunstgras leggen Dilsen-Stokkem

Wilt u zelf aan de slag en kunstgras leggen bij u in Dilsen-Stokkem? Dat is natuurlijk geen probleem. Het is een klus die u met enige handigheid en een goede voorbereiding ook prima zelf uit kunt voeren.

Wij helpen u in dat geval graag met de juiste instructies en/of u kunt het kunstgras kopen bij Gras en Groen inclusief alle juiste benodigdheden. Zo krijgt u toch de beschikking over schitterende kunstgras dat niet van echt te onderscheiden is!

Kenmerken van ons kunstgras

  • Zeer realistische uitstraling
  • Kleur- en slijtvast
  • Meerkleurig draad voor een natuurlijk effect
  • Nederlands product met daarbij horende kwaliteit
  • Dier-, mens- en milieuvriendelijk
  • 100% lood- en cadmiumvrij

Kunstgras bekijken in de showtuin

Het kunstgras met een zeer realistische uitstraling is te bewonderen in de showtuin van Gras en Groen in ‘s-Hertogenbosch. U kunt daar een offerte aanvragen. Is de reisafstand naar Gras en Groen te groot? U kunt via de website ook stalen aanvragen of op basis van foto`s en kenmerken direct overgaan tot het doen van een offerte aanvraag. Het kunstgras is altijd gratis af te halen bij Gras en Groen!

Ontvang nú 10% korting op uw kunstgras. Geldig vanaf 20m²!