Kunstgras Eeklo

Kunstgras leggen Eeklo

Wilt u met natuurlijk ogend kunstgras een schitterend gazon aanleggen in Eeklo? Kunstgras leggen gaat razendsnel en zorgt ervoor dat u binnen de kortste tijd een stralend en altijd groen gazon heeft. Met het natuurlijk ogende en kwalitatief hoogwaardige kunstgras van Gras en Groen kan een gazon in de meeste gevallen binnen één dag worden aangelegd.

U kunt het kunstgras zelfs al direct na aanleg in gebruik nemen. De enige vraag die u zichzelf moet stellen: Ga ik zelf kunstgras leggen of laat ik dit over aan professionals?

Voordelen van kunstgras

Kunstgras heeft het de laatste jaren veel aan populariteit gewonnen. Een reden daarvan is dat kunstgras steeds mooier is geworden. Dankzij verschillende vezels, mosdraad en kleuren is het nauwelijks nog van echt gras te onderscheiden.

 • Het gazon kan binnen één dag worden aangelegd
 • In tegenstelling tot echt gras is er geen ingewikkeld onderhoud
 • U hoeft geen tijd en geld te investeren in water, mest en graszaad
 • 4 seizoenen lang genieten van een groenblijvend gazon
Plaatsen rondom Eeklo waar Gras en Groen ook werkt

Kunstgras laten leggen in Eeklo

Wilt u kunstgras laten leggen in uw tuin in Eeklo? U bent niet de enige! Het leggen van kunstgras als grasgazon is razend populair, ook bij u in Eeklo. Dit heeft te maken met de zeer natuurlijke uitstraling dat de soorten kunstgras van Gras en Groen hebben. Het is altijd groen, vraagt zeer weinig onderhoud. Zo houdt u meer vrije tijd over voor hobby, of om een lekker een terrasje te pakken aan de Markt. Verstaat u ook de kunst van kunstgras leggen?

Gras en Groen kunstgras is zelfs te vinden in het stadscentrum van Eeklo. Zo hebben wij een project aan de Raamstraat afgerond. De tuinen zijn erg schaduwrijk, een echt grasgazon is daardoor lastig mooi en mosvrij te houden. Dat wij ook al veel tuinen met kunstgras hebben aangelegd in Eeklo heeft hier ongetwijfeld mee te maken.

Waar leggen wij kunstgras in Eeklo

Zowel jonge gezinnen, alsook ook vijftigplussers kiezen vaak voor de voordelen die kunstgras met zich meebrengt. Naast kunstgras leggen in de binnenstad van Eeklo, vindt u Gras en Groen Kunstgras onder andere in de wijken Sint-Jozef, Oostveld, Raverschoot en de gehuchten Bus en Pokmoere.

Algemene informatie

Eeklo is een stad met ruim 20.000 inwoners in het centrum van de regio Meetjesland, in de provincie Oost-Vlaanderen. De naam kan gesplitst worden in twee delen: eke en lo. Het eerste deel verwijst naar de eik, terwijl lo een bosje dat op zandgrond gelegen is aanduidt. De stad herbergt het jeneverhuis van Hoorebeke, een museum dat u een kijkje laat nemen in de Belgische jeneverstokerij.

Kunstgrasvelden in Eeklo

Naast het groen, dat u vindt in het Provinciaal Domein Het Leen, beschikt Eeklo over de kasteeltuin het Heidepark. U komt natuurlijk ook veel groen en gras tegen op de sportvelden van voetbalverenigingen FCE Meetjeslanden en KFC Excelsior Balgerhoeke. Maar veel voetbalverenigingen, de Hockey Club Meetjesland en sommige tennisverenigingen spelen meer en meer op een variant van kunstgras. Maar kunstgras als sierveld in uw tuin, is juist voor u als inwoner van Eeklo ook ideaal!

Grondsoorten in Eeklo

De bodemlaag van Eeklo bestaat overwegend uit zandgrond. Slechts sporadisch is leem of pure klei in de bovengrond te vinden. Mocht uw bodem toch te veel leem of klei bevatten, dan adviseren wij u eerst een drainerende zandlaag aan te leggen. Het aanleggen van kunstgras van Gras en Groen Kunstgras heeft de volgende voordelen:

 • Kunstgras laat goed water door. Regenwater komt geheel ten goede aan het milieu en het drinkwater, in plaats van het via bestrating af te voeren naar het riool.
 • U behoudt het zachte gevoel en behaaglijke comfort van lopen op gras.
 • Het gazon in uw tuin rot niet weg en blijft ook in een nattere schaduwrijke omgeving frisgroen zonder mos, zelfs op een balkon, dakterras of woonboot. Slechts af en toe vegen of borstelen is vaak al voldoende.
 • Kunstgras laat uw tuin er altijd verzorgd uitzien

Nieuwbouwwijken in Eeklo

Nieuwbouwproject John Buyckstraat

Deze Bijna-Energie-Neutrale woningen blinken uit op tal van vlakken. Een E-peil 30 en zonnepanelen die jaarlijks 2500 kWh leveren. De ligging is subliem, rustig en residentieel in een leuke nieuwe wijk van zo’n 60 woningen, met het bruisende centrum op 1 km. Ruim bemeten kamers, met de grootste aandacht voor lichtinval. Tijdloos, strak en toch trendy. Deze woningen worden instap klaar afgewerkt.

Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier van kunstgras voor uw tuin? Dan kunt u, of samen met uw buren of straatbewoners goede zaken doen. In het geval van gezamenlijke projecten, werken wij met oplopende staffelkortingen. Deze gaan u en uw buurtbewoners veel voordeel opleveren. Vraag naar de mogelijkheden bij de medewerkers van Gras en Groen Kunstgras.

Nieuwbouwproject Broeders van Liefdestraat

Nieuw woonerf gelegen in rustige residentiële buurt. 3-fasig project van 15 woningen waarvan 5 aansluitende woningen. De compacte gezinswoningen zijn voorzien van alle comfort, volledig afgewerkt, E-peil 50 en hebben een perfecte oriëntatie! Moderne eigentijdse architectuur met 3000 m² groenzone met grote speeltuin en privé autostaanplaatsen Wordt u straks de gelukkige eigenaar en wilt u ook graag gras en groen in uw tuin zien, maar zonder onderhoudswerk en -kosten? Denk dan aan Gras en Groen Kunstgras en neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Nieuwbouwproject Sogeta fase 2, Gulden Sporenstraat

Op toplocatie in Eeklo. De acht bouwloten grenzen aan het nieuw aan te leggen natuur-wandelpark en hebben een uitstekend zuid en zuidwestelijke oriëntatie. 6 percelen voor half-pen bebouwing. 2 mooie percelen voor open bebouwing met volledig vrije keuze van architectuur: bouwen a-la-carte.

Wellicht gaat u uw tuin ook inrichten met een mooi onderhoudsvrij kunstgras gazon van Gras en Groen Kunstgras?

Projecten in Eeklo en omgeving

Alle projecten

Kunstgras laten leggen in Eeklo

Wilt u kunstgras laten leggen in Eeklo? Dan komt Gras en Groen Kunstgras de werkzaamheden graag voor u uitvoeren. De gespecialiseerde medewerkers volgen daarbij een vaste en efficiënte werkwijze. Het vakkundig egaliseren van de ondergrond, het aanbrengen van een stabiliserend onderdoek en het uitrollen van het kunstgras behoren tot hun vaste werkzaamheden. Lees hier uitgebreide informatie over onze werkwijze: Kunstgras laten leggen.

Voor vaste prijzen per vierkante meter komen wij het kunstgras voor u leggen. Naar wens kunnen wij ook de oude ondergrond eerst verwijderen en de nieuwe ondergrond op juiste hoogte brengen. Voor een compleet overzicht van alle tarieven voor het aanleggen van kunstgras gazon in Eeklo gaat u naar de pagina kunstgras prijzen.

Tarieven kunstgras legservice

Kunstgras leggen Eeklo

Wilt u zelf aan de slag en kunstgras leggen bij u in Eeklo? Dat is natuurlijk geen probleem. Het is een klus die u met enige handigheid en een goede voorbereiding ook prima zelf uit kunt voeren.

Wij helpen u in dat geval graag met de juiste instructies en/of u kunt het kunstgras kopen bij Gras en Groen inclusief alle juiste benodigdheden. Zo krijgt u toch de beschikking over schitterende kunstgras dat niet van echt te onderscheiden is!

Kenmerken van ons kunstgras

 • Zeer realistische uitstraling
 • Kleur- en slijtvast
 • Meerkleurig draad voor een natuurlijk effect
 • Nederlands product met daarbij horende kwaliteit
 • Dier-, mens- en milieuvriendelijk
 • 100% lood- en cadmiumvrij

Kunstgras bekijken in de showtuin

Het kunstgras met een zeer realistische uitstraling is te bewonderen in de showtuin van Gras en Groen in ‘s-Hertogenbosch. U kunt daar een offerte aanvragen. Is de reisafstand naar Gras en Groen te groot? U kunt via de website ook stalen aanvragen of op basis van foto`s en kenmerken direct overgaan tot het doen van een offerte aanvraag. Het kunstgras is altijd gratis af te halen bij Gras en Groen!

Wij wensen u prettige feestdagen en een gelukkig 2023. Vanaf 9 januari staan wij weer voor u klaar!