Kunstgras Geel

Kunstgras leggen Geel

Wilt u met natuurlijk ogend kunstgras een schitterend gazon aanleggen in Geel? Kunstgras leggen gaat razendsnel en zorgt ervoor dat u binnen de kortste tijd een stralend en altijd groen gazon heeft. Met het natuurlijk ogende en kwalitatief hoogwaardige kunstgras van Gras en Groen kan een gazon in de meeste gevallen binnen één dag worden aangelegd.

U kunt het kunstgras zelfs al direct na aanleg in gebruik nemen. De enige vraag die u zichzelf moet stellen: Ga ik zelf kunstgras leggen of laat ik dit over aan professionals?

Voordelen van kunstgras

Kunstgras heeft het de laatste jaren veel aan populariteit gewonnen. Een reden daarvan is dat kunstgras steeds mooier is geworden. Dankzij verschillende vezels, mosdraad en kleuren is het nauwelijks nog van echt gras te onderscheiden.

 • Het gazon kan binnen één dag worden aangelegd
 • In tegenstelling tot echt gras is er geen ingewikkeld onderhoud
 • U hoeft geen tijd en geld te investeren in water, mest en graszaad
 • 4 seizoenen lang genieten van een groenblijvend gazon

Kunstgras laten leggen in Geel

Wilt u kunstgras laten leggen in uw tuin in Geel? U bent niet de enige! Het leggen van kunstgras als grasgazon is razend populair, ook bij u in Geel. Dit heeft te maken met de zeer natuurlijke uitstraling dat de soorten kunstgras van Gras en Groen hebben. Het is altijd groen, vraagt zeer weinig onderhoud. Zo houdt u meer vrije tijd over voor hobby, of om een lekker een terrasje te pakken aan de Markt. Verstaat u ook de kunst van kunstgras leggen?

Gras en Groen kunstgras is zelfs te vinden in het stadscentrum van Geel. Zo hebben wij een project aan de Nieuwstraat afgerond. De tuinen zijn erg schaduwrijk, een echt grasgazon is daardoor lastig mooi en mosvrij te houden. Dat wij ook al veel tuinen met kunstgras hebben aangelegd in Geel heeft hier ongetwijfeld mee te maken.

Waar leggen wij kunstgras in Geel

Zowel jonge gezinnen, alsook ook vijftigplussers kiezen vaak voor de voordelen die kunstgras met zich meebrengt. Naast kunstgras leggen in de binnenstad van Geel, vindt u Gras en Groen Kunstgras onder andere in Sint-Amands-, Sint-Dimphna-, Holven & Elsum), Gooreinde, Kievermont, Larum (samen met Rauwelkoven, Ten Aard (met Sas Zeven), Bel, Reivennen, Winkelomheide, (De Hei), Punt, Stelen (met Liessel), Oosterlo en Zammel.

Algemene informatie Geel

Geel is een gemeente in de provincie Antwerpen en sinds 1985 stad. De Kempense stad is de zevende grootste gemeente van Vlaanderen (naar oppervlakte). Geel telt ruim 39.000 inwoners.

Omwille van de wereldberoemde Geelse gezinsverpleging draagt de stad nog steeds de bijnaam de "Barmhartige Stede". Alle Psychiatrische zorgverlening is tegenwoordig samengevoegd in Openbaar Psychiatrisch Zorgcentrum Geel. Het spreekwoord: "Naar Geel gaan" of "Van Geel komen" is aan de stad ontleend, wat betekent: "gek worden".

Kunstgrasvelden in Geel

Naast het groen, dat u vindt in de natuurgebied de Zegge en langs de oevers van de Kleine en de Grote Nete, beschikt Geel over de Belse Bossen.

U komt natuurlijk ook veel groen en gras tegen op de sportvelden van stadion De Leuen, thuishaven van ASV Geel (AS Verbroedering) en voetbalverenigingen als KFCV Alberta, FC Punt -Larum, KFC Beekhoek Sport en KSAV ST-Dymphna Geel.

Maar veel voetbalverenigingen, Hockeyclubs en sommige tennisverenigingen als TC Den Bruul, spelen meer en meer op een variant van kunstgras. Maar kunstgras als sierveld in uw tuin, is juist voor u als inwoner van Geel ook ideaal!

Grondsoorten in Geel

De bovenste bodemlaag van Geel bestaat overwegend uit zand of zandleem. Slechts sporadisch is pure leem in de bovengrond te vinden. Mocht uw bodem toch te veel leem of klei bevatten, dan adviseren wij u eerst een drainerende zandlaag aan te leggen, maar daarna heeft u wel deze voordelen: Het aanleggen van kunstgras van Gras en Groen Kunstgras geeft u de volgende voordelen:

 • Kunstgras laat goed water door. Regenwater komt geheel ten goede aan het milieu en het drinkwater, in plaats van het via bestrating af te voeren naar het riool.
 • U behoudt het zachte gevoel en behaaglijke comfort van lopen op gras.
 • Het gazon in uw tuin rot niet weg en blijft ook in een nattere schaduwrijke omgeving frisgroen zonder mos, zelfs op een balkon, dakterras of woonboot. Slechts af en toe vegen of borstelen is vaak al voldoende.
 • Kunstgras laat uw tuin er altijd verzorgd uitzien

Nieuwbouwwijken in Geel

Nieuwbouwproject Antwerpsedries

Rustig en landelijk wonen, met alle faciliteiten om de hoek. Heerlijk even ontspannen op een bankje, kinderen die zorgeloos spelen in het aan te leggen park? Is de Pastoor Dergentstraat, een zijstraat van de Antwerpsedries straks uw nieuwe adres? Groen, duurzaamheid en ontspanning, zijn de sleutelwoorden voor deze parel van 23 woningen met oppervlaktes van 263 tot 357 m².

Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier van kunstgras voor uw tuin? Dan kunt u, of samen met uw buren of straatbewoners goede zaken doen. In het geval van gezamenlijke projecten, werken wij met oplopende staffelkortingen. Deze gaan u en uw buurtbewoners veel voordeel opleveren. Vraag naar de mogelijkheden bij de medewerkers van Gras en Groen Kunstgras.

Nieuwbouwproject Gansakkers IOK

IOK heeft als doel het bevorderen van betaalbaar wonen. De bouwgronden (opp. 232 m²) worden dan ook verkocht aan circa 80% van de geschatte marktwaarde. Bijvoorbeeld een gesloten bebouwing (woonopp. 207 m²) in moderne stijl met inpandige garage. Deze woning ligt in een nieuwe verkaveling zonder doorgaand verkeer, vlakbij scholen, winkels en het centrum van Geel.

Wordt u straks de gelukkige eigenaar en wilt u ook graag gras en groen in uw tuin zien, maar zonder onderhoudswerk en -kosten? Denk dan aan Gras en Groen Kunstgras en neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Nieuwbouwproject Rijn

Hier aan Rijn 156, 2440 te Geel is nog een verkaveling van bouwgronden - half open en open bebouwing. 282m² tot 414m² Bouwt u hier uw eigen droomhuis? Ook deze kavels zijn uitermate geschikt voor de aanleg van een kunstgras gazon. Wellicht gaat u uw tuin ook inrichten met een mooi onderhoudsvrij kunstgras gazon van Gras en Groen Kunstgras?

Projecten in Geel en omgeving

Alle projecten

Kunstgras laten leggen in Geel

Wilt u kunstgras laten leggen in Geel? Dan komt Gras en Groen Kunstgras de werkzaamheden graag voor u uitvoeren. De gespecialiseerde medewerkers volgen daarbij een vaste en efficiënte werkwijze. Het vakkundig egaliseren van de ondergrond, het aanbrengen van een stabiliserend onderdoek en het uitrollen van het kunstgras behoren tot hun vaste werkzaamheden. Lees hier uitgebreide informatie over onze werkwijze: Kunstgras laten leggen.

Voor vaste prijzen per vierkante meter komen wij het kunstgras voor u leggen. Naar wens kunnen wij ook de oude ondergrond eerst verwijderen en de nieuwe ondergrond op juiste hoogte brengen. Voor een compleet overzicht van alle tarieven voor het aanleggen van kunstgras gazon in Geel gaat u naar de pagina kunstgras prijzen.

Tarieven kunstgras legservice

Kunstgras leggen Geel

Wilt u zelf aan de slag en kunstgras leggen bij u in Geel? Dat is natuurlijk geen probleem. Het is een klus die u met enige handigheid en een goede voorbereiding ook prima zelf uit kunt voeren.

Wij helpen u in dat geval graag met de juiste instructies en/of u kunt het kunstgras kopen bij Gras en Groen inclusief alle juiste benodigdheden. Zo krijgt u toch de beschikking over schitterende kunstgras dat niet van echt te onderscheiden is!

Kenmerken van ons kunstgras

 • Zeer realistische uitstraling
 • Kleur- en slijtvast
 • Meerkleurig draad voor een natuurlijk effect
 • Nederlands product met daarbij horende kwaliteit
 • Dier-, mens- en milieuvriendelijk
 • 100% lood- en cadmiumvrij

Kunstgras bekijken in de showtuin

Het kunstgras met een zeer realistische uitstraling is te bewonderen in de showtuin van Gras en Groen in ‘s-Hertogenbosch. U kunt daar een offerte aanvragen. Is de reisafstand naar Gras en Groen te groot? U kunt via de website ook stalen aanvragen of op basis van foto`s en kenmerken direct overgaan tot het doen van een offerte aanvraag. Het kunstgras is altijd gratis af te halen bij Gras en Groen!

Wij wensen u prettige feestdagen en een gelukkig 2023. Vanaf 9 januari staan wij weer voor u klaar!