Kunstgras Geraardsbergen

Kunstgras leggen Geraardsbergen

Wilt u met natuurlijk ogend kunstgras een schitterend gazon aanleggen in Geraardsbergen? Kunstgras leggen gaat razendsnel en zorgt ervoor dat u binnen de kortste tijd een stralend en altijd groen gazon heeft. Met het natuurlijk ogende en kwalitatief hoogwaardige kunstgras van Gras en Groen kan een gazon in de meeste gevallen binnen één dag worden aangelegd.

U kunt het kunstgras zelfs al direct na aanleg in gebruik nemen. De enige vraag die u zichzelf moet stellen: Ga ik zelf kunstgras leggen of laat ik dit over aan professionals?

Voordelen van kunstgras

Kunstgras heeft het de laatste jaren veel aan populariteit gewonnen. Een reden daarvan is dat kunstgras steeds mooier is geworden. Dankzij verschillende vezels, mosdraad en kleuren is het nauwelijks nog van echt gras te onderscheiden.

 • Het gazon kan binnen één dag worden aangelegd
 • In tegenstelling tot echt gras is er geen ingewikkeld onderhoud
 • U hoeft geen tijd en geld te investeren in water, mest en graszaad
 • 4 seizoenen lang genieten van een groenblijvend gazon
Plaatsen rondom Geraardsbergen waar Gras en Groen ook werkt

Kunstgras laten leggen in Geraardsbergen

Wilt u kunstgras laten leggen in uw tuin in Geraardsbergen? U bent niet de enige! Het leggen van kunstgras als grasgazon is razend populair, ook bij u in Geraardsbergen. Dit heeft te maken met de zeer natuurlijke uitstraling dat de soorten kunstgras van Gras en Groen hebben. Het is altijd groen, vraagt zeer weinig onderhoud. Zo houdt u meer vrije tijd over voor hobby, of om een lekker een terrasje te pakken aan de Markt. Verstaat u ook de kunst van kunstgras leggen?

Gras en Groen kunstgras is zelfs te vinden in het stadscentrum van Geraardsbergen. Zo hebben wij een project aan de Vredestraat afgerond. De tuinen zijn erg schaduwrijk, een echt grasgazon is daardoor lastig mooi en mosvrij te houden. Dat wij ook al veel tuinen met kunstgras hebben aangelegd in Geraardsbergen heeft hier ongetwijfeld mee te maken.

Waar leggen wij kunstgras in Geraardsbergen

Zowel jonge gezinnen, alsook ook vijftigplussers kiezen vaak voor de voordelen die kunstgras met zich meebrengt. Naast kunstgras leggen in de binnenstad van Geraardsbergen, vindt u Gras en Groen Kunstgras onder andere in: Onkerzele, Overboelare, Goeferdinge, Nederboelare, Schendelbeke, Idegem, Moerbeke, Viane, Zarlardinge, Ophasselt, Smeerebbe-Vloerzegem, Grimminge, Zandbergen, Nieuwenhove en Waarbeke.

Algemene informatie

Geraardsbergen is een stad in de provincie Oost-Vlaanderen, liggend in de Denderstreek, aan de Dender en tegen de Oudenberg aan. De stad telt ruim 33.000 inwoners.

In de wielersport is de stad wereldberoemd omwille van de monumentale, beruchte en gevreesde Muur van Geraardsbergen, een helling, die met een stijgingspercentage van wel 20% bereikt. De stad is ook bekend om zijn mattentaart en de productie van schitterende wandtapijten. Minder bekend, is het feit dat ook Geraardsbergen sinds 1459 al haar eigen “Manneken-Pis”-beeldje heeft, net als Westmeerbeek, Broksele, Koksijde en Brussel.

Kunstgrasvelden in Geraardsbergen

Naast het groen, dat u vindt in de natuurgebieden de Dendervallei, de Gemene Meers, de Boelaremeersen en Kortelake, beschikt Geraardsbergen over groene parels als het Raspaillebos, het Kluysbos, Moenebroek, en Rietbeemd.

U komt natuurlijk ook veel groen en gras tegen op de sportvelden van Sparta, KSV en Jong Geraardsbergen en voetbalverenigingen als FC Eendracht Moerbeke, FC Eendracht Onkerzele, RC Ophasselt, KVR Overboelare en SK Zandbergen.

Maar veel voetbalverenigingen, Hockeyclubs en sommige tennisverenigingen als TC Velina en TC Joint spelen meer en meer op een variant van kunstgras. Maar kunstgras als sierveld in uw tuin, is juist voor u als inwoner van Geraardsbergen ook ideaal!

Grondsoorten in Geraardsbergen

De bodemlaag van Geraardsbergen bestaat overwegend uit leem, zand, of zandleem. Slechts in het oevergebied van de Dender vindt u klei. Mocht uw bodem toch te veel leem of klei bevatten, dan adviseren wij u eerst een drainerende zandlaag aan te leggen. Het aanleggen van kunstgras van Gras en Groen Kunstgras heeft de volgende voordelen:

 • Kunstgras laat goed water door. Regenwater komt geheel ten goede aan het milieu en het drinkwater, in plaats van het via bestrating af te voeren naar het riool.
 • U behoudt het zachte gevoel en behaaglijke comfort van lopen op gras.
 • Het gazon in uw tuin rot niet weg en blijft ook in een nattere schaduwrijke omgeving frisgroen zonder mos, zelfs op een balkon, dakterras of woonboot. Slechts af en toe vegen of borstelen is vaak al voldoende.
 • Kunstgras laat uw tuin er altijd verzorgd uitzien

Nieuwbouwwijken in Geraardsbergen

Nieuwbouwproject Patattenstraat, Ophasselt

Een woonproject in de landelijke deelgemeente van Geraardsbergen. Deze instapklare woningen hebben grondoppervlakten tussen 309m2 en 327m2. Ophasselt is landelijk gelegen met fiets- en wandelroutes.

Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier van kunstgras voor uw tuin? Dan kunt u, of samen met uw buren of straatbewoners goede zaken doen. In het geval van gezamenlijke projecten, werken wij met oplopende staffelkortingen. Deze gaan u en uw buurtbewoners veel voordeel opleveren. Vraag naar de mogelijkheden bij de medewerkers van Gras en Groen Kunstgras.

Nieuwbouwproject Kortelakestraat, Overboelare

Ontdek deze rustige wijk in Overboelare. Zeer landelijk gelegen bij natuurgebied. In deze doodlopende straat worden 14 halfopen bebouwingen met grondoppervlakte. Vanaf 274 m² gebouwd. Een uitzonderlijke keuze aan diverse woningtypes in een klassieke of moderne architectuur.

Wordt u straks de gelukkige eigenaar en wilt u ook graag gras en groen in uw tuin zien, maar zonder onderhoudswerk en -kosten? Denk dan aan Gras en Groen Kunstgras en neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Nieuwbouwproject Guillemin in Onkerzele

Percelen bouwgrond voor halfopen bebouwing gelegen in een nieuwe verkaveling (Brandveld, Onkerzele) met zicht op weilanden en het dorp van Moerbeke. Het centrum van Geraardsbergen ligt op 2km. Ideale ligging in landelijke omgeving. Wellicht gaat u uw tuin ook inrichten met een mooi onderhoudsvrij kunstgras gazon van Gras en Groen Kunstgras?

Projecten in Geraardsbergen en omgeving

Alle projecten

Kunstgras laten leggen in Geraardsbergen

Wilt u kunstgras laten leggen in Geraardsbergen? Dan komt Gras en Groen Kunstgras de werkzaamheden graag voor u uitvoeren. De gespecialiseerde medewerkers volgen daarbij een vaste en efficiënte werkwijze. Het vakkundig egaliseren van de ondergrond, het aanbrengen van een stabiliserend onderdoek en het uitrollen van het kunstgras behoren tot hun vaste werkzaamheden. Lees hier uitgebreide informatie over onze werkwijze: Kunstgras laten leggen.

Voor vaste prijzen per vierkante meter komen wij het kunstgras voor u leggen. Naar wens kunnen wij ook de oude ondergrond eerst verwijderen en de nieuwe ondergrond op juiste hoogte brengen. Voor een compleet overzicht van alle tarieven voor het aanleggen van kunstgras gazon in Geraardsbergen gaat u naar de pagina kunstgras prijzen.

Tarieven kunstgras legservice

Kunstgras leggen Geraardsbergen

Wilt u zelf aan de slag en kunstgras leggen bij u in Geraardsbergen? Dat is natuurlijk geen probleem. Het is een klus die u met enige handigheid en een goede voorbereiding ook prima zelf uit kunt voeren.

Wij helpen u in dat geval graag met de juiste instructies en/of u kunt het kunstgras kopen bij Gras en Groen inclusief alle juiste benodigdheden. Zo krijgt u toch de beschikking over schitterende kunstgras dat niet van echt te onderscheiden is!

Kenmerken van ons kunstgras

 • Zeer realistische uitstraling
 • Kleur- en slijtvast
 • Meerkleurig draad voor een natuurlijk effect
 • Nederlands product met daarbij horende kwaliteit
 • Dier-, mens- en milieuvriendelijk
 • 100% lood- en cadmiumvrij

Kunstgras bekijken in de showtuin

Het kunstgras met een zeer realistische uitstraling is te bewonderen in de showtuin van Gras en Groen in ‘s-Hertogenbosch. U kunt daar een offerte aanvragen. Is de reisafstand naar Gras en Groen te groot? U kunt via de website ook stalen aanvragen of op basis van foto`s en kenmerken direct overgaan tot het doen van een offerte aanvraag. Het kunstgras is altijd gratis af te halen bij Gras en Groen!