Kunstgras Halen

Kunstgras leggen Halen

Wilt u met natuurlijk ogend kunstgras een schitterend gazon aanleggen in Halen? Kunstgras leggen gaat razendsnel en zorgt ervoor dat u binnen de kortste tijd een stralend en altijd groen gazon heeft. Met het natuurlijk ogende en kwalitatief hoogwaardige kunstgras van Gras en Groen kan een gazon in de meeste gevallen binnen één dag worden aangelegd.

U kunt het kunstgras zelfs al direct na aanleg in gebruik nemen. De enige vraag die u zichzelf moet stellen: Ga ik zelf kunstgras leggen of laat ik dit over aan professionals?

Voordelen van kunstgras

Kunstgras heeft het de laatste jaren veel aan populariteit gewonnen. Een reden daarvan is dat kunstgras steeds mooier is geworden. Dankzij verschillende vezels, mosdraad en kleuren is het nauwelijks nog van echt gras te onderscheiden.

 • Het gazon kan binnen één dag worden aangelegd
 • In tegenstelling tot echt gras is er geen ingewikkeld onderhoud
 • U hoeft geen tijd en geld te investeren in water, mest en graszaad
 • 4 seizoenen lang genieten van een groenblijvend gazon

Kunstgras laten leggen in Halen

Wilt u kunstgras laten leggen in uw tuin in Halen? U bent niet de enige! Het leggen van kunstgras als grasgazon is razend populair, ook bij u in Halen. Dit heeft te maken met de zeer natuurlijke uitstraling dat de soorten kunstgras van Gras en Groen hebben. Het is altijd groen, vraagt zeer weinig onderhoud. Zo houdt u meer vrije tijd over voor hobby, of om een lekker een terrasje te pakken aan de Markt. Verstaat u ook de kunst van kunstgras leggen?

Gras en Groen kunstgras is zelfs te vinden in het stadscentrum van Halen. Zo hebben wij een project aan het Raubrandplein afgerond. De tuinen zijn er schaduwrijk, een echt grasgazon is daardoor lastig mooi en mosvrij te houden. Dat wij ook al veel tuinen met kunstgras hebben aangelegd in Halen heeft hier ongetwijfeld mee te maken.

Waar leggen wij kunstgras in Halen

Zowel jonge gezinnen, alsook ook vijftigplussers kiezen vaak voor de voordelen die kunstgras met zich meebrengt. Naast kunstgras leggen in de binnenstad van Halen, vindt u Gras en Groen Kunstgras onder andere in Rotem, Ertsenrijk, Zelk, Loksbergen en Zelem.

Algemene informatie Halen

Halen is een stad met ruim 9000 inwoners, op de grens van het Hageland en de Kempen in de provincie Limburg. Halen ligt aan de Velpe en de samenvloeiing van de Demer en de Gete. Noordoostelijk en zuidwestelijk gericht lopen de getuigenheuvels, Blokkenberg, Kluisberg, Mettenberg, Molenberg en Bokkenberg, die hoogten bereiken tot 80 meter. De stad Halen sloeg de handen ineen met het streekmuseum De Reinvoart, Natuurpunt, de Nationale Boomgaardenstichting en het Regionaal Landschap en vernieuwde het wandelgebied door de holle wegen, dat bestaat uit 3 verschillende routes (2,7 km, 4,4 km en 5,6 km) en waarbij het mogelijk is, om de verschillende routes aan elkaar te knopen. U wandelt door de holle weg, met zijn 12 meter hoge steile wanden uit ijzerzandsteen. Maar ook Zelem heeft een mooie oude dorpskern. Vergeet niet het kasteeldomein van Sint-Jansberg te bezoeken.

Kunstgrasvelden in Halen

Naast het wandelgebied Holle Wegen, met schitterende uitzichten over de Halense wijngaarden, beschikt Halen over veel groen, dat u vindt in de natuurgebieden vallei van de Zwarte Beek. U komt natuurlijk ook veel groen en gras tegen op de sportvelden van Voetbalclub KFC Moedige Duivels Halen en KFC Eendracht Zelem. Maar veel voetbalverenigingen, hockeyclubs en sommige tennisverenigingen spelen meer en meer op een variant van kunstgras. Bovendien is kunstgras ook als sierveld in uw tuin, juist voor u als inwoner van Halen ook ideaal!

Grondsoorten in Halen

De bodemlaag van Halen bestaat eigenlijk over alle soorten grond: Zand-, leem- en kleigrond. Mocht uw bodem toch veel leem of klei bevatten, dan adviseren wij u eerst een drainerende zandlaag aan te leggen. Daarna heeft het aanleggen van kunstgras van Gras en Groen Kunstgras de volgende voordelen:

 • Kunstgras laat goed water door. Regenwater komt geheel ten goede aan het milieu en het drinkwater, in plaats van het via bestrating af te voeren naar het riool.
 • U behoudt het zachte gevoel en behaaglijke comfort van lopen op gras.
 • Het gazon in uw tuin rot niet weg en blijft ook in een nattere schaduwrijke omgeving frisgroen zonder mos, zelfs op een balkon, dakterras of woonboot. Slechts af en toe vegen of borstelen is vaak al voldoende.
 • Kunstgras laat uw tuin er altijd verzorgd uitzien.

Nieuwbouwwijken in Halen

Nieuwbouwproject Staatsbaan, Halen

Net ten noorden van het centrum zijn 4 ruime tot zeer ruime woningen gebouwd op riante percelen van wel 523 m2 tot 571 m2 en met woonoppervlakte van 151 m2.

Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier van kunstgras voor uw tuin? Dan kunt u, of samen met uw buren of straatbewoners goede zakendoen. In het geval van gezamenlijke projecten, werken wij met oplopende staffelkortingen. Deze gaan u en uw buurtbewoners veel voordeel opleveren. Vraag naar de mogelijkheden bij de medewerkers van Gras en Groen Kunstgras.

Nieuwbouwproject Zilveren-Helmenstraat, Halen

Hier worden twee (H.O.B) nieuwbouwhuizen gebouwd, waarbij u kan kiezen uit twee modellen, volledig afgewerkt of als casco. Wordt u straks de gelukkige eigenaar en wilt u ook graag gras en groen in uw tuin zien, maar zonder onderhoudswerk en -kosten? Denk dan aan Gras en Groen Kunstgras en neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Nieuwbouwproject Arenberg, Linkhout

Het kleinschalig project omvat slechts 20 bouwgronden en bevindt zich tussen de Hulshoekstraat en de Linkhoutstraat. De ideale plek dus voor uw droomwoning op riante oppervlakten tussen 700 m2 en 850 m2, liggend op wandelafstand van het Schulensmeer en op slecht 4,5 kilometer van het centrum van Halen. Wellicht gaat u uw tuin ook inrichten met een mooi onderhoudsvrij kunstgras gazon van Gras en Groen Kunstgras?

Projecten in Halen en omgeving

Alle projecten

Kunstgras laten leggen in Halen

Wilt u kunstgras laten leggen in Halen? Dan komt Gras en Groen Kunstgras de werkzaamheden graag voor u uitvoeren. De gespecialiseerde medewerkers volgen daarbij een vaste en efficiënte werkwijze. Het vakkundig egaliseren van de ondergrond, het aanbrengen van een stabiliserend onderdoek en het uitrollen van het kunstgras behoren tot hun vaste werkzaamheden. Lees hier uitgebreide informatie over onze werkwijze: Kunstgras laten leggen.

Voor vaste prijzen per vierkante meter komen wij het kunstgras voor u leggen. Naar wens kunnen wij ook de oude ondergrond eerst verwijderen en de nieuwe ondergrond op juiste hoogte brengen. Voor een compleet overzicht van alle tarieven voor het aanleggen van kunstgras gazon in Halen gaat u naar de pagina kunstgras prijzen.

Tarieven kunstgras legservice

Kunstgras leggen Halen

Wilt u zelf aan de slag en kunstgras leggen bij u in Halen? Dat is natuurlijk geen probleem. Het is een klus die u met enige handigheid en een goede voorbereiding ook prima zelf uit kunt voeren.

Wij helpen u in dat geval graag met de juiste instructies en/of u kunt het kunstgras kopen bij Gras en Groen inclusief alle juiste benodigdheden. Zo krijgt u toch de beschikking over schitterende kunstgras dat niet van echt te onderscheiden is!

Kenmerken van ons kunstgras

 • Zeer realistische uitstraling
 • Kleur- en slijtvast
 • Meerkleurig draad voor een natuurlijk effect
 • Nederlands product met daarbij horende kwaliteit
 • Dier-, mens- en milieuvriendelijk
 • 100% lood- en cadmiumvrij

Kunstgras bekijken in de showtuin

Het kunstgras met een zeer realistische uitstraling is te bewonderen in de showtuin van Gras en Groen in ‘s-Hertogenbosch. U kunt daar een offerte aanvragen. Is de reisafstand naar Gras en Groen te groot? U kunt via de website ook stalen aanvragen of op basis van foto`s en kenmerken direct overgaan tot het doen van een offerte aanvraag. Het kunstgras is altijd gratis af te halen bij Gras en Groen!

Wij wensen u prettige feestdagen en een gelukkig 2023. Vanaf 9 januari staan wij weer voor u klaar!