Kunstgras Halle

Kunstgras leggen Halle

Wilt u met natuurlijk ogend kunstgras een schitterend gazon aanleggen in Halle? Kunstgras leggen gaat razendsnel en zorgt ervoor dat u binnen de kortste tijd een stralend en altijd groen gazon heeft. Met het natuurlijk ogende en kwalitatief hoogwaardige kunstgras van Gras en Groen kan een gazon in de meeste gevallen binnen één dag worden aangelegd.

U kunt het kunstgras zelfs al direct na aanleg in gebruik nemen. De enige vraag die u zichzelf moet stellen: Ga ik zelf kunstgras leggen of laat ik dit over aan professionals?

Voordelen van kunstgras

Kunstgras heeft het de laatste jaren veel aan populariteit gewonnen. Een reden daarvan is dat kunstgras steeds mooier is geworden. Dankzij verschillende vezels, mosdraad en kleuren is het nauwelijks nog van echt gras te onderscheiden.

 • Het gazon kan binnen één dag worden aangelegd
 • In tegenstelling tot echt gras is er geen ingewikkeld onderhoud
 • U hoeft geen tijd en geld te investeren in water, mest en graszaad
 • 4 seizoenen lang genieten van een groenblijvend gazon

Kunstgras laten leggen in Halle

Wilt u kunstgras laten leggen in uw tuin in Halle? U bent niet de enige! Het leggen van kunstgras als grasgazon is razend populair, ook bij u in Halle. Dit heeft te maken met de zeer natuurlijke uitstraling dat de soorten kunstgras van Gras en Groen hebben. Het is altijd groen, vraagt zeer weinig onderhoud. Zo houdt u meer vrije tijd over voor hobby, of om een lekker een terrasje te pakken aan de Halle. Verstaat u ook de kunst van kunstgras leggen?

Gras en Groen kunstgras is zelfs te vinden in het stadscentrum van Halle. Zo hebben wij een project aan de Volpestraat afgerond. De tuinen zijn erg schaduwrijk, een echt grasgazon is daardoor lastig mooi en mosvrij te houden. Dat wij ook al veel tuinen met kunstgras hebben aangelegd in Halle heeft hier ongetwijfeld mee te maken.

Waar leggen wij kunstgras in Halle

Zowel jonge gezinnen, alsook ook vijftigplussers kiezen vaak voor de voordelen die kunstgras met zich meebrengt. Naast kunstgras leggen in de binnenstad van Halle, vindt u Gras en Groen Kunstgras onder andere in kernen in de deelgemeenten van Halle, Buizingen en Lembeek. Daarnaast in enkele gehuchten, met name Breedhout, Essenbeek, Sint-Rochus en Hondzocht.

Algemene informatie Halle

Halle is een gezellige stad in de Belgische provincie Vlaams-Brabant en telt ruim 38.000 inwoners. De gemeente ligt aan de rand van het Pajottenland en maakt deel uit van de regio Zennevallei. Halle is de meest zuidelijk gelegen stad van het Nederlandse taalgebied op het Europese continent. Nog steeds Halle gezien als bedevaartsoord, door haar “wonderbeeld” van Onze-Lieve-Vrouw, dat immer te vinden is in de gotische Sint-Martinusbasiliek.

Kunstgrasvelden in Halle

Naast het groen, dat u vindt in de het Hallerbos beschikt Halle over groene parken als Mariahof, Koning Albert I Park, het Warande Park en het Groebengracht Park. U komt natuurlijk ook veel groen en gras tegen op de sportvelden van KSK Halle en KFC Avenir Lembeek. Maar veel voetbalverenigingen, sommige tennisverenigingen als TC Sollenbeemd, TK STV Lembeek en TC Buizingen en bijna alle Hockeyclubs spelen meer en meer op een variant van kunstgras. Maar kunstgras als sierveld in uw tuin, is juist voor u als inwoner van Halle ook ideaal!

Grondsoorten in Halle

De bovenste bodemlaag van Halle bestaat overwegend uit zand of zandleem. Slechts sporadisch is pure leem in de bovengrond te vinden. Mocht uw bodem toch te veel leem of klei bevatten, dan adviseren wij u eerst een drainerende zandlaag aan te leggen, maar daarna heeft u wel deze voordelen: Het aanleggen van kunstgras van Gras en Groen Kunstgras geeft u de volgende voordelen:

 • Kunstgras laat goed water door. Regenwater komt geheel ten goede aan het milieu en het drinkwater, in plaats van het via bestrating af te voeren naar het riool.
 • U behoudt het zachte gevoel en behaaglijke comfort van lopen op gras.
 • Het gazon in uw tuin rot niet weg en blijft ook in een nattere schaduwrijke omgeving frisgroen zonder mos, zelfs op een balkon, dakterras of woonboot. Slechts af en toe vegen of borstelen is vaak al voldoende.
 • Kunstgras laat uw tuin er altijd verzorgd uitzien

Nieuwbouwwijken in Halle

Nieuwbouwproject Nederhem

Het nieuwbouwproject Nederhem ligt Noordoostelijk van het centrum van Halle. U profiteert van de stadse dynamiek van Halle met de rust van de groene omgeving. Geniet van zowel de levendige Grote Markt als van de rustige fiets- en wandelroutes langs de Zenne. Een project met zowel villa-appartementen met terrassen van soms wel 54m², als woningen. Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier van kunstgras voor uw tuin? Dan kunt u, of samen met uw buren of straatbewoners goede zaken doen. In het geval van gezamenlijke projecten, werken wij met oplopende staffelkortingen. Deze gaan u en uw buurtbewoners veel voordeel opleveren. Vraag naar de mogelijkheden bij de medewerkers van Gras en Groen Kunstgras.

Nieuwbouwproject Reiberg, Huizingen

Net buiten de gemeentegrens in Noordoost Halle ontstaat in Huizingen een project met 8 halfopen nieuwbouwwoningen aan, met grondoppervlakten tussen 324m² en 393m², langs een nieuw aangelegde, rustige straat. Deze kindvriendelijke woonbuurt ligt zeer rustig, met bouwblokken van 2 woningen. Wellicht gaat u uw tuin ook inrichten met een mooi onderhoudsvrij kunstgras gazon van Gras en Groen Kunstgras?

Projecten in Halle en omgeving

Alle projecten

Kunstgras laten leggen in Halle

Wilt u kunstgras laten leggen in Halle? Dan komt Gras en Groen Kunstgras de werkzaamheden graag voor u uitvoeren. De gespecialiseerde medewerkers volgen daarbij een vaste en efficiënte werkwijze. Het vakkundig egaliseren van de ondergrond, het aanbrengen van een stabiliserend onderdoek en het uitrollen van het kunstgras behoren tot hun vaste werkzaamheden. Lees hier uitgebreide informatie over onze werkwijze: Kunstgras laten leggen.

Voor vaste prijzen per vierkante meter komen wij het kunstgras voor u leggen. Naar wens kunnen wij ook de oude ondergrond eerst verwijderen en de nieuwe ondergrond op juiste hoogte brengen. Voor een compleet overzicht van alle tarieven voor het aanleggen van kunstgras gazon in Halle gaat u naar de pagina kunstgras prijzen.

Tarieven kunstgras legservice

Kunstgras leggen Halle

Wilt u zelf aan de slag en kunstgras leggen bij u in Halle? Dat is natuurlijk geen probleem. Het is een klus die u met enige handigheid en een goede voorbereiding ook prima zelf uit kunt voeren.

Wij helpen u in dat geval graag met de juiste instructies en/of u kunt het kunstgras kopen bij Gras en Groen inclusief alle juiste benodigdheden. Zo krijgt u toch de beschikking over schitterende kunstgras dat niet van echt te onderscheiden is!

Kenmerken van ons kunstgras

 • Zeer realistische uitstraling
 • Kleur- en slijtvast
 • Meerkleurig draad voor een natuurlijk effect
 • Nederlands product met daarbij horende kwaliteit
 • Dier-, mens- en milieuvriendelijk
 • 100% lood- en cadmiumvrij

Kunstgras bekijken in de showtuin

Het kunstgras met een zeer realistische uitstraling is te bewonderen in de showtuin van Gras en Groen in ‘s-Hertogenbosch. U kunt daar een offerte aanvragen. Is de reisafstand naar Gras en Groen te groot? U kunt via de website ook stalen aanvragen of op basis van foto`s en kenmerken direct overgaan tot het doen van een offerte aanvraag. Het kunstgras is altijd gratis af te halen bij Gras en Groen!