Kunstgras Harelbeke

Kunstgras leggen Harelbeke

Wilt u met natuurlijk ogend kunstgras een schitterend gazon aanleggen in Harelbeke? Kunstgras leggen gaat razendsnel en zorgt ervoor dat u binnen de kortste tijd een stralend en altijd groen gazon heeft. Met het natuurlijk ogende en kwalitatief hoogwaardige kunstgras van Gras en Groen kan een gazon in de meeste gevallen binnen één dag worden aangelegd.

U kunt het kunstgras zelfs al direct na aanleg in gebruik nemen. De enige vraag die u zichzelf moet stellen: Ga ik zelf kunstgras leggen of laat ik dit over aan professionals?

Voordelen van kunstgras

Kunstgras heeft het de laatste jaren veel aan populariteit gewonnen. Een reden daarvan is dat kunstgras steeds mooier is geworden. Dankzij verschillende vezels, mosdraad en kleuren is het nauwelijks nog van echt gras te onderscheiden.

 • Het gazon kan binnen één dag worden aangelegd
 • In tegenstelling tot echt gras is er geen ingewikkeld onderhoud
 • U hoeft geen tijd en geld te investeren in water, mest en graszaad
 • 4 seizoenen lang genieten van een groenblijvend gazon
Plaatsen rondom Harelbeke waar Gras en Groen ook werkt

Kunstgras laten leggen in Harelbake

Wilt u kunstgras laten leggen in uw tuin in Harelbeke? U bent niet de enige! Het leggen van kunstgras als grasgazon is razend populair, ook bij u in Harelbeke. Dit heeft te maken met de zeer natuurlijke uitstraling dat de soorten kunstgras van Gras en Groen hebben. Het is altijd groen, vraagt zeer weinig onderhoud. Zo houdt u meer vrije tijd over voor hobby, of om een lekker een terrasje te pakken aan de Grote Markt. Verstaat u ook de kunst van kunstgras leggen?

Gras en Groen kunstgras is zelfs te vinden in het stadscentrum van Harelbeke. Zo hebben wij een project achter de Vlasmarkt afgerond. De tuinen zijn erg schaduwrijk, een echt grasgazon is daardoor lastig mooi en mosvrij te houden. Dat wij ook al veel tuinen met kunstgras hebben aangelegd in Harelbeke heeft hier ongetwijfeld mee te maken.

Waar leggen wij kunstgras in Harelbeke

Zowel jonge gezinnen, alsook ook vijftigplussers kiezen vaak voor de voordelen die kunstgras met zich meebrengt. Naast kunstgras leggen in de binnenstad van Harelbeke, vindt u Gras en Groen Kunstgras onder andere in de wijken Arendswijk, Eiland en Zandberg, in het gehucht Stasegem en in de deelgemeenten Bavikhove en Hulste.

Algemene informatie Harelbeke

Harelbeke is een stad aan de Leie, met zo’n 27.500 inwoners, in de provincie West-Vlaanderen. De bebouwing van Harelbeke sluit aan op de verstedelijkte kern van de stad Kortrijk. Harelbeke is de start- en finishplaats van de Vlaamse Pijl, sinds 2013 onderdeel van de driedaagse van West-Vlaanderen, een wielerwedstrijd over drie dagen in Maart.

Kunstgrasvelden in Harelbeke

Naast het groen, dat u vindt in de natuurgebieden de Gavers en het Kanaalbos Harelbeke, beschikt Harelbeke over meer mooi groen zoals het gebied van Plaatsebeek, Boekenbos en Oude Leiearm Bavikhove, de Groene Long en het Kenndypark met de Rozentuin. U komt natuurlijk ook veel groen en gras tegen op de sportvelden in en rond het Forestiersstadion van Racing Club Harelbeke. Maar veel voetbalverenigingen, de Hockeyclubs en sommige tennisverenigingen als TC Zwevegem spelen meer en meer op een variant van kunstgras. Maar kunstgras als sierveld in uw tuin, is juist voor u als inwoner van Harelbeke ook ideaal!

Grondsoorten in Harelbeke

De bodemlaag van Harelbeke bestaat overwegend uit zand, leem of zandleem. Slechts sporadisch is pure klei in de bovengrond te vinden. Mocht uw bodem toch te veel leem of klei bevatten, dan adviseren wij u eerst een drainerende zandlaag aan te leggen. Het aanleggen van kunstgras van Gras en Groen Kunstgras heeft de volgende voordelen:

 • Kunstgras laat goed water door. Regenwater komt geheel ten goede aan het milieu en het drinkwater, in plaats van het via bestrating af te voeren naar het riool.
 • U behoudt het zachte gevoel en behaaglijke comfort van lopen op gras.
 • Het gazon in uw tuin rot niet weg en blijft ook in een nattere schaduwrijke omgeving frisgroen zonder mos, zelfs op een balkon, dakterras of woonboot. Slechts af en toe vegen of borstelen is vaak al voldoende.
 • Kunstgras laat uw tuin er altijd verzorgd uitzien

Nieuwbouwwijken in Harelbeke

Nieuwbouwproject Vlietestraat, Hulste 1

Het project bestaat uit een leuke mix van 7 schitterende woningen, uniek, kleinschalig en met tuin. Naast de unieke architectuur en de kwalitatieve materiaalkeuzes, zorgen ook de tuin, de oprit, de keuze van de bestrating in klinkers met groenzones en het algemeen kader voor een prachtige uitstraling van het project in zijn geheel.

Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier van kunstgras voor uw tuin? Dan kunt u, of samen met uw buren of straatbewoners goede zaken doen. In het geval van gezamenlijke projecten, werken wij met oplopende staffelkortingen. Deze gaan u en uw buurtbewoners veel voordeel opleveren. Vraag naar de mogelijkheden bij de medewerkers van Gras en Groen Kunstgras.

Nieuwbouwproject SmeyersHof

Laatste drie bouwpercelen vanaf ongeveer 450 m² om uw eigen droomhuis te bouwen! Woonproject SmeyersHof ligt net buiten het centrum van Harelbeke. U geniet hier van rustig wonen en toch alle voordelen van de stad. Het grootse natuur- en recreatiedomein de Gavers op een boogscheut van uw nieuwe huis. Wordt u straks de gelukkige eigenaar en wilt u ook graag gras en groen in uw tuin zien, maar zonder onderhoudswerk en -kosten? Denk dan aan Gras en Groen Kunstgras en neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Nieuwbouwproject Tarwestraat

Dit woonproject ligt vlakbij het centrum van Stasegem en voorziet in de ontwikkeling van 32 nieuwbouwwoningen waarbij een ruime variatie wordt aangeboden wat betreft grond- en bouwoppervlakte. Wellicht gaat u uw tuin ook inrichten met een mooi onderhoudsvrij kunstgras gazon van Gras en Groen Kunstgras?

Projecten in Harelbeke en omgeving

Alle projecten

Kunstgras laten leggen in Harelbeke

Wilt u kunstgras laten leggen in Harelbeke? Dan komt Gras en Groen Kunstgras de werkzaamheden graag voor u uitvoeren. De gespecialiseerde medewerkers volgen daarbij een vaste en efficiënte werkwijze. Het vakkundig egaliseren van de ondergrond, het aanbrengen van een stabiliserend onderdoek en het uitrollen van het kunstgras behoren tot hun vaste werkzaamheden. Lees hier uitgebreide informatie over onze werkwijze: Kunstgras laten leggen.

Voor vaste prijzen per vierkante meter komen wij het kunstgras voor u leggen. Naar wens kunnen wij ook de oude ondergrond eerst verwijderen en de nieuwe ondergrond op juiste hoogte brengen. Voor een compleet overzicht van alle tarieven voor het aanleggen van kunstgras gazon in Harelbeke gaat u naar de pagina kunstgras prijzen.

Tarieven kunstgras legservice

Kunstgras leggen Harelbeke

Wilt u zelf aan de slag en kunstgras leggen bij u in Harelbeke? Dat is natuurlijk geen probleem. Het is een klus die u met enige handigheid en een goede voorbereiding ook prima zelf uit kunt voeren.

Wij helpen u in dat geval graag met de juiste instructies en/of u kunt het kunstgras kopen bij Gras en Groen inclusief alle juiste benodigdheden. Zo krijgt u toch de beschikking over schitterende kunstgras dat niet van echt te onderscheiden is!

Kenmerken van ons kunstgras

 • Zeer realistische uitstraling
 • Kleur- en slijtvast
 • Meerkleurig draad voor een natuurlijk effect
 • Nederlands product met daarbij horende kwaliteit
 • Dier-, mens- en milieuvriendelijk
 • 100% lood- en cadmiumvrij

Kunstgras bekijken in de showtuin

Het kunstgras met een zeer realistische uitstraling is te bewonderen in de showtuin van Gras en Groen in ‘s-Hertogenbosch. U kunt daar een offerte aanvragen. Is de reisafstand naar Gras en Groen te groot? U kunt via de website ook stalen aanvragen of op basis van foto`s en kenmerken direct overgaan tot het doen van een offerte aanvraag. Het kunstgras is altijd gratis af te halen bij Gras en Groen!

Ontvang nú 10% korting op uw kunstgras. Geldig vanaf 20m²!