Kunstgras Herentals

Kunstgras leggen Herentals

Wilt u met natuurlijk ogend kunstgras een schitterend gazon aanleggen in Herentals? Kunstgras leggen gaat razendsnel en zorgt ervoor dat u binnen de kortste tijd een stralend en altijd groen gazon heeft. Met het natuurlijk ogende en kwalitatief hoogwaardige kunstgras van Gras en Groen kan een gazon in de meeste gevallen binnen één dag worden aangelegd.

U kunt het kunstgras zelfs al direct na aanleg in gebruik nemen. De enige vraag die u zichzelf moet stellen: Ga ik zelf kunstgras leggen of laat ik dit over aan professionals?

Voordelen van kunstgras

Kunstgras heeft het de laatste jaren veel aan populariteit gewonnen. Een reden daarvan is dat kunstgras steeds mooier is geworden. Dankzij verschillende vezels, mosdraad en kleuren is het nauwelijks nog van echt gras te onderscheiden.

 • Het gazon kan binnen één dag worden aangelegd
 • In tegenstelling tot echt gras is er geen ingewikkeld onderhoud
 • U hoeft geen tijd en geld te investeren in water, mest en graszaad
 • 4 seizoenen lang genieten van een groenblijvend gazon
Plaatsen rondom Herentals waar Gras en Groen ook werkt

Kunstgras laten leggen in 

Wilt u kunstgras laten leggen in uw tuin in Herentals? U bent niet de enige! Het leggen van kunstgras als grasgazon is razend populair, ook bij u in Herentals. Dit heeft te maken met de zeer natuurlijke uitstraling dat de soorten kunstgras van Gras en Groen hebben. Het is altijd groen, vraagt zeer weinig onderhoud. Zo houdt u meer vrije tijd over voor hobby, of om een lekker een terrasje te pakken aan de Grote Markt. Verstaat u ook de kunst van kunstgras leggen?

Gras en Groen kunstgras is zelfs te vinden in het stadscentrum van Herentals. Zo hebben wij een project aan het Lantaarnpad afgerond. De tuinen zijn erg schaduwrijk, een echt grasgazon is daardoor lastig mooi en mosvrij te houden. Dat wij ook al veel tuinen met kunstgras hebben aangelegd in Herentals heeft hier ongetwijfeld mee te maken.

Waar leggen wij kunstgras in Herentals

Zowel jonge gezinnen, alsook ook vijftigplussers kiezen vaak voor de voordelen die kunstgras met zich meebrengt. Naast kunstgras leggen in de binnenstad van Herentals, vindt u Gras en Groen Kunstgras onder andere in Noorderwijk en Morkhoven.

Algemene informatie

Herentals is een stad in de provincie Antwerpen, met ruim 27.000 inwoners. De stad is de historische hoofdstad van de Kempen. De voornaamste economische bronnen zijn voedingsmiddelen-, metaal, textiel- en schoenindustrie en dienstverlenende sector. Grote bedrijven of werkgevers zijn gevestigd in Herentals als Mondelez (de Beukelaer), Centrum Medische Analyse, Henco Industries, Nokia, Henrad NV, Peeters OIW NV, Kermin, GE Water & Process en Nedschroef.

Kunstgrasvelden in Herentals

Naast het groen, dat u vindt in de natuurgebieden Snepkensvijver-Heiberg, beschikt Herentals nog over groen in Getlagen en Vuilvoort en vindt u groen en cultuur samengevoegd in de schitterende beeldentuin van Domein le Paige. U komt natuurlijk ook veel groen en gras tegen op de sportvelden van KSK Sefa Herentals en voetbalclub Herentals. Maar veel voetbalverenigingen, Hockeyclubs en sommige tennisverenigingen als Htc Ter Heyde en TC de Bergen, spelen meer en meer op een variant van kunstgras. Maar kunstgras als sierveld in uw tuin, is juist voor u als inwoner van ook ideaal!

Grondsoorten in Herentals

De bodemlaag van Herentals bestaat overwegend uit leem, zand of zandleem. Slechts sporadisch is pure klei in de bovengrond te vinden. Mocht uw bodem toch te veel leem of klei bevatten, dan adviseren wij u eerst een drainerende zandlaag aan te leggen. Het aanleggen van kunstgras van Gras en Groen Kunstgras heeft de volgende voordelen:

 • Kunstgras laat goed water door. Regenwater komt geheel ten goede aan het milieu en het drinkwater, in plaats van het via bestrating af te voeren naar het riool.
 • U behoudt het zachte gevoel en behaaglijke comfort van lopen op gras.
 • Het gazon in uw tuin rot niet weg en blijft ook in een nattere schaduwrijke omgeving frisgroen zonder mos, zelfs op een balkon, dakterras of woonboot. Slechts af en toe vegen of borstelen is vaak al voldoende.
 • Kunstgras laat uw tuin er altijd verzorgd uitzien.

Nieuwbouwwijken in Herentals

Nieuwbouwproject Wuytsbergen

In een mooi groengebied en toch centraal gelegen op 1,5 km van het centrum worden 23 energiezuinige woningen gebouwd, volgens de laatste EPB- normen. De woningen hebben allen een garage of carport en zonnepanelen. Het betreft percelen met een grondoppervlak tussen de 310 m² en 475 m².

Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier van kunstgras voor uw tuin? Dan kunt u, of samen met uw buren of straatbewoners goede zaken doen. In het geval van gezamenlijke projecten, werken wij met oplopende staffelkortingen. Deze gaan u en uw buurtbewoners veel voordeel opleveren. Vraag naar de mogelijkheden bij de medewerkers van Gras en Groen Kunstgras.

Nieuwbouwproject Servaas Daemsstraat Noorderwijk

Bijna energie neutrale halfopen woningen te koop (BEN). U heeft de keuze tussen volledig afgewerkt of ruwbouw-winddicht. Wordt u straks de gelukkige eigenaar en wilt u ook graag gras en groen in uw tuin zien, maar zonder onderhoudswerk en -kosten? Denk dan aan Gras en Groen Kunstgras en neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Nieuwbouwproject Draaiboomstraat Morkhoven

Aan de kern van Morkhoven: woonverkaveling met 9 betaalbare BEN-nieuwbouwwoningen! Zeer rustig, kindvriendelijk en mooi gelegen in een groene omgeving. De groene omgeving combineert rust en privacy. E-peil < 30! De woningen krijgen een jonge, eigentijdse uitstraling en uitgerust met kwaliteitsvolle materialen naar keuze. Zo krijgt u volledige inspraak in de afwerking en creëert u uw eigen, unieke thuis. Enkel de keuken is nog apart te voorzien. Elke woning beschikt over een garage.

Wellicht gaat u uw tuin ook inrichten met een mooi onderhoudsvrij kunstgras gazon van Gras en Groen Kunstgrass?

Projecten in Herentals en omgeving

Alle projecten

Kunstgras laten leggen in Herentals

Wilt u kunstgras laten leggen in Herentals? Dan komt Gras en Groen Kunstgras de werkzaamheden graag voor u uitvoeren. De gespecialiseerde medewerkers volgen daarbij een vaste en efficiënte werkwijze. Het vakkundig egaliseren van de ondergrond, het aanbrengen van een stabiliserend onderdoek en het uitrollen van het kunstgras behoren tot hun vaste werkzaamheden. Lees hier uitgebreide informatie over onze werkwijze: Kunstgras laten leggen.

Voor vaste prijzen per vierkante meter komen wij het kunstgras voor u leggen. Naar wens kunnen wij ook de oude ondergrond eerst verwijderen en de nieuwe ondergrond op juiste hoogte brengen. Voor een compleet overzicht van alle tarieven voor het aanleggen van kunstgras gazon in Herentals gaat u naar de pagina kunstgras prijzen.

Tarieven kunstgras legservice

Kunstgras leggen Herentals

Wilt u zelf aan de slag en kunstgras leggen bij u in Herentals? Dat is natuurlijk geen probleem. Het is een klus die u met enige handigheid en een goede voorbereiding ook prima zelf uit kunt voeren.

Wij helpen u in dat geval graag met de juiste instructies en/of u kunt het kunstgras kopen bij Gras en Groen inclusief alle juiste benodigdheden. Zo krijgt u toch de beschikking over schitterende kunstgras dat niet van echt te onderscheiden is!

Kenmerken van ons kunstgras

 • Zeer realistische uitstraling
 • Kleur- en slijtvast
 • Meerkleurig draad voor een natuurlijk effect
 • Nederlands product met daarbij horende kwaliteit
 • Dier-, mens- en milieuvriendelijk
 • 100% lood- en cadmiumvrij

Kunstgras bekijken in de showtuin

Het kunstgras met een zeer realistische uitstraling is te bewonderen in de showtuin van Gras en Groen in ‘s-Hertogenbosch. U kunt daar een offerte aanvragen. Is de reisafstand naar Gras en Groen te groot? U kunt via de website ook stalen aanvragen of op basis van foto`s en kenmerken direct overgaan tot het doen van een offerte aanvraag. Het kunstgras is altijd gratis af te halen bij Gras en Groen!

Wij wensen u prettige feestdagen en een gelukkig 2023. Vanaf 9 januari staan wij weer voor u klaar!