Kunstgras Herk-de-Stad

Kunstgras leggen Herk-de-Stad

Wilt u met natuurlijk ogend kunstgras een schitterend gazon aanleggen in Herk-de-Stad? Kunstgras leggen gaat razendsnel en zorgt ervoor dat u binnen de kortste tijd een stralend en altijd groen gazon heeft. Met het natuurlijk ogende en kwalitatief hoogwaardige kunstgras van Gras en Groen kan een gazon in de meeste gevallen binnen één dag worden aangelegd.

U kunt het kunstgras zelfs al direct na aanleg in gebruik nemen. De enige vraag die u zichzelf moet stellen: Ga ik zelf kunstgras leggen of laat ik dit over aan professionals?

Voordelen van kunstgras

Kunstgras heeft het de laatste jaren veel aan populariteit gewonnen. Een reden daarvan is dat kunstgras steeds mooier is geworden. Dankzij verschillende vezels, mosdraad en kleuren is het nauwelijks nog van echt gras te onderscheiden.

 • Het gazon kan binnen één dag worden aangelegd
 • In tegenstelling tot echt gras is er geen ingewikkeld onderhoud
 • U hoeft geen tijd en geld te investeren in water, mest en graszaad
 • 4 seizoenen lang genieten van een groenblijvend gazon
Plaatsen rondom Herk-de-Stad waar Gras en Groen ook werkt

Kunstgras laten leggen in Herk-de-stad

Wilt u kunstgras laten leggen in uw tuin in Herk-de-Stad? U bent niet de enige! Het leggen van kunstgras als grasgazon is razend populair, ook bij u in Herk-de-Stad. Dit heeft te maken met de zeer natuurlijke uitstraling dat de soorten kunstgras van Gras en Groen hebben. Het is altijd groen, vraagt zeer weinig onderhoud. Zo houdt u meer vrije tijd over voor hobby, of om een lekker een terrasje te pakken in het park of aan de Markt. Verstaat u ook de kunst van kunstgras leggen?

Gras en Groen kunstgras is zelfs te vinden in het stadscentrum van Herk-de-Stad. Zo hebben wij een project aan de Hofstraat afgerond. De tuinen zijn er schaduwrijk, een echt grasgazon is daardoor lastig mooi en mosvrij te houden. Dat wij ook al veel tuinen met kunstgras hebben aangelegd in Herk-de-Stad heeft hier ongetwijfeld mee te maken.

Waar leggen wij kunstgras in Herk-de-Stad

Zowel jonge gezinnen, alsook ook vijftigplussers kiezen vaak voor de voordelen die kunstgras met zich meebrengt. Naast kunstgras leggen in de binnenstad van Herk-de-Stad, vindt u Gras en Groen Kunstgras onder andere in Schakkebroek, Berbroek, Donk en Schulen.

Algemene informatie Herk-de-Stad

Herk-de-Stad is een stad is gelegen in het westen van de provincie Limburg in België, langs de rivier Herk, op de grens van Vochtig-Haspengouw, Hageland en de Kempen. Het gebied daalt langzaam af van het zuiden (55 m) naar de depressie van de Demervallei in het noorden (22 m). In het Noorden ligt het Schulensbroek, een natuurlijk moerasgebied langs de Demer dat met de aanleg van de E314 vergroot werd tot het Schulensmeer.

Kunstgrasvelden in Herk-de-Stad

Naast het groen, dat u vindt in de natuurgebieden het Schulensbroek. Beschikt Herk-de-Stad over groen in het park Olmenhof en het bos de ‘Harlaz’. U komt natuurlijk ook veel groen en gras tegen op het sportveld aan de Pikkeleerstraat en op de velden van voetbalverenigingen als JVGH en SC Donk. Maar veel voetbalverenigingen, hockeyclubs en sommige tennisverenigingen spelen meer en meer op een variant van kunstgras. Maar kunstgras als sierveld in uw tuin, is juist voor u als inwoner van Herk-de-Stad ook ideaal!

Grondsoorten in Herk-de-Stad

De bodemlaag van Herk-de-Stad bestaat overwegend uit vochtige zandleemgronden en natte rivierklei. Daarom adviseren wij u eerst een drainerende zandlaag aan te leggen. Hierna heeft het aanleggen van kunstgras van Gras en Groen Kunstgras de volgende voordelen:

 • Kunstgras laat goed water door. Regenwater kan infiltreren in de bodem en vormt niet onnodig een belasting voor het riool.
 • U behoudt het zachte gevoel en behaaglijke comfort van lopen op gras.
 • Het gazon in uw tuin blijft ook in een nattere schaduwrijke omgeving frisgroen zonder mos.
 • Slechts af en toe vegen of borstelen is vaak al voldoende.
 • Kunstgras laat uw tuin er altijd verzorgd uitzien.

Nieuwbouwwijken in Herk-de-Stad

Nieuwbouwproject Grote Steenweg, Rummen Hier staan halfopen pastorijwoningen met tuin en 3 slaapkamers klaar om ingevuld te worden naar uw wensen. U beschikt over een ruime living met open keuken, badkamer met bad en douche, 3 slaapkamers en mooie tuin. Ideaal voor wie wil genieten van de voordelen van een woning met tuin en niet veel tijd wil verliezen aan onderhoud e.d.

Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier van kunstgras voor uw tuin? Dan kunt u, of samen met uw buren of straatbewoners goede zakendoen. In het geval van gezamenlijke projecten, werken wij met oplopende staffelkortingen. Deze gaan u en uw buurtbewoners veel voordeel opleveren. Vraag naar de mogelijkheden bij de medewerkers van Gras en Groen Kunstgras.

Nieuwbouwproject Wijer Gaard

Zoekt u een rustige woonstek? Dan wordt Wijer Gaard uw nieuwe thuis. Het gebied ligt aan een verkeersluwe straat met veel groen tussen de Grotestraat, de Nieuwstraat en de Schansstraat in het landelijke Wijer. De mooie begroeiing en een nieuw aangelegd speeltuintje maken van de Wijer Gaard een ideale uitvalsbasis voor jonge gezinnen en rustzoekers. Maar ook iedereen die wil wonen te midden van het groen, komt in Wijer Gaard aan zijn trekken. De beschikbare woningen zijn halfopen pastoriewoningen, die instapkaart worden afgewerkt. Bouwt u liever zelf een droomhuis? Dan zijn er nog riante, rustig gelegen bouwkavels.

Wordt u straks de gelukkige eigenaar en wilt u ook graag gras en groen in uw tuin zien, maar zonder onderhoudswerk en -kosten? Denk dan aan Gras en Groen Kunstgras en neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Nieuwbouwproject Hertenplein

Op wandelafstand van het centrum van Herk-de-Stad vinden we de nieuwe verkaveling ""Hertenplein"". Rustig gelegen in een groene buurt en in de nabije omgeving van alle faciliteiten als winkels, scholen en snelwegen. Wellicht gaat u uw tuin ook inrichten met een mooi onderhoudsvrij kunstgras gazon van Gras en Groen Kunstgras?"

Projecten in Herk-de-Stad en omgeving

Alle projecten

Kunstgras laten leggen in Herk-de-Stad

Wilt u kunstgras laten leggen in Herk-de-Stad? Dan komt Gras en Groen Kunstgras de werkzaamheden graag voor u uitvoeren. De gespecialiseerde medewerkers volgen daarbij een vaste en efficiënte werkwijze. Het vakkundig egaliseren van de ondergrond, het aanbrengen van een stabiliserend onderdoek en het uitrollen van het kunstgras behoren tot hun vaste werkzaamheden. Lees hier uitgebreide informatie over onze werkwijze: Kunstgras laten leggen.

Voor vaste prijzen per vierkante meter komen wij het kunstgras voor u leggen. Naar wens kunnen wij ook de oude ondergrond eerst verwijderen en de nieuwe ondergrond op juiste hoogte brengen. Voor een compleet overzicht van alle tarieven voor het aanleggen van kunstgras gazon in Herk-de-Stad gaat u naar de pagina kunstgras prijzen.

Tarieven kunstgras legservice

Kunstgras leggen Herk-de-Stad

Wilt u zelf aan de slag en kunstgras leggen bij u in Herk-de-Stad? Dat is natuurlijk geen probleem. Het is een klus die u met enige handigheid en een goede voorbereiding ook prima zelf uit kunt voeren.

Wij helpen u in dat geval graag met de juiste instructies en/of u kunt het kunstgras kopen bij Gras en Groen inclusief alle juiste benodigdheden. Zo krijgt u toch de beschikking over schitterende kunstgras dat niet van echt te onderscheiden is!

Kenmerken van ons kunstgras

 • Zeer realistische uitstraling
 • Kleur- en slijtvast
 • Meerkleurig draad voor een natuurlijk effect
 • Nederlands product met daarbij horende kwaliteit
 • Dier-, mens- en milieuvriendelijk
 • 100% lood- en cadmiumvrij

Kunstgras bekijken in de showtuin

Het kunstgras met een zeer realistische uitstraling is te bewonderen in de showtuin van Gras en Groen in ‘s-Hertogenbosch. U kunt daar een offerte aanvragen. Is de reisafstand naar Gras en Groen te groot? U kunt via de website ook stalen aanvragen of op basis van foto`s en kenmerken direct overgaan tot het doen van een offerte aanvraag. Het kunstgras is altijd gratis af te halen bij Gras en Groen!

Wij wensen u prettige feestdagen en een gelukkig 2023. Vanaf 9 januari staan wij weer voor u klaar!