Kunstgras Hoogstraten

Kunstgras leggen Hoogstraten

Wilt u met natuurlijk ogend kunstgras een schitterend gazon aanleggen in Hoogstraten? Kunstgras leggen gaat razendsnel en zorgt ervoor dat u binnen de kortste tijd een stralend en altijd groen gazon heeft. Met het natuurlijk ogende en kwalitatief hoogwaardige kunstgras van Gras en Groen kan een gazon in de meeste gevallen binnen één dag worden aangelegd.

U kunt het kunstgras zelfs al direct na aanleg in gebruik nemen. De enige vraag die u zichzelf moet stellen: Ga ik zelf kunstgras leggen of laat ik dit over aan professionals?

Voordelen van kunstgras

Kunstgras heeft het de laatste jaren veel aan populariteit gewonnen. Een reden daarvan is dat kunstgras steeds mooier is geworden. Dankzij verschillende vezels, mosdraad en kleuren is het nauwelijks nog van echt gras te onderscheiden.

 • Het gazon kan binnen één dag worden aangelegd
 • In tegenstelling tot echt gras is er geen ingewikkeld onderhoud
 • U hoeft geen tijd en geld te investeren in water, mest en graszaad
 • 4 seizoenen lang genieten van een groenblijvend gazon
Plaatsen rondom Hoogstraten waar Gras en Groen ook werkt

Kunstgras laten leggen in Hoogstraten

Wilt u kunstgras laten leggen in uw tuin in Hoogstraten? U bent niet de enige! Het leggen van kunstgras als grasgazon is razend populair, ook bij u in Hoogstraten. Dit heeft te maken met de zeer natuurlijke uitstraling dat de soorten kunstgras van Gras en Groen hebben. Het is altijd groen, vraagt zeer weinig onderhoud. Zo houdt u meer vrije tijd over voor hobby, of om een lekker een terrasje te pakken. Verstaat u ook de kunst van kunstgras leggen?

Gras en Groen Kunstgras is zelfs te vinden in het stadscentrum van Hoogstraten. Zo hebben wij een project aan de Buizelstraat afgerond. De tuinen zijn erg schaduwrijk, een echt grasgazon is daardoor lastig mooi en mosvrij te houden. Dat wij ook al veel tuinen met kunstgras hebben aangelegd in Hoogstraten heeft hier ongetwijfeld mee te maken.

Waar leggen wij kunstgras in Hoogstraten

Zowel jonge gezinnen, alsook ook vijftigplussers kiezen vaak voor de voordelen die kunstgras met zich meebrengt. Naast kunstgras leggen in Hoogstraten, vindt u Gras en Groen Kunstgras onder andere in Meer, Meerle, Meersel-Dreef, Minderhout, Wortel en het gehucht Bollekens. Hoogstraten is een stad met ruim 21.000 inwoners in de provincie Antwerpen. De stad ligt in de Kempen, tegen de grens met Nederland (meer dan 15% van de bewoners komt uit Nederland). De deelgemeente Meersel-Dreef is de noordelijkste woonkern van België. Verder is het ook bekend als centrum van de Belgische aardbeienteelt.

Kunstgrasvelden in Hoogstraten

Naast het groen, dat u vindt in de natuurgebieden Den Rooy en Aschputten in de Markvallei, beschikt Hoogstraten over landschapsgroen in De Klapekster in de Vallei van het Merkske U komt natuurlijk ook veel groen en gras tegen op de sportvelden aan de Dreef van voetbalvereniging Hoogstraten en op de velden van KFC Meerle, Minderhout VV en KVNA Wortel. Maar veel voetbalverenigingen, Hockeyclubs en sommige tennisverenigingen spelen meer en meer op een variant van kunstgras. Maar kunstgras als sierveld in uw tuin, is juist voor u als inwoner van Hoogstraten ook ideaal!

Grondsoorten in Hoogstraten

De bodemlaag van Hoogstraten bestaat overwegend uit zand of zandleem. Mocht uw bodem toch te veel leem of klei bevatten, dan adviseren wij u eerst een drainerende zandlaag aan te leggen. Het aanleggen van kunstgras van Gras en Groen Kunstgras heeft de volgende voordelen:

 • Kunstgras laat goed water door. Regenwater kan infiltreren in de bodem en vormt niet onnodig een belasting voor het riool.
 • U behoudt het zachte gevoel en behaaglijke comfort van lopen op gras.
 • Het gazon in uw tuin blijft ook in een nattere schaduwrijke omgeving frisgroen zonder mos.
 • Slechts af en toe vegen of borstelen is vaak al voldoende.
 • Kunstgras laat uw tuin er altijd verzorgd uitzien.

Nieuwbouwwijken in Hoogstraten

Nieuwbouwproject Residentie de Leest, Merksplas

Deze riante appartementen met modern comfort zijn toch rustig gelegen. Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier van kunstgras voor uw tuin? Dan kunt u, of samen met uw buren of straatbewoners goede zaken doen. In het geval van gezamenlijke projecten, werken wij met oplopende staffelkortingen. Deze gaan u en uw buurtbewoners veel voordeel opleveren. Vraag naar de mogelijkheden bij de medewerkers van Gras en Groen Kunstgras.

Nieuwbouwproject Ulicotenseweg

Nieuwbouwproject in Pastorijstijl. Woningen met bewoonbaar oppervlak van 230 m² en 5 slaapkamers en dubbele carport op 333m² Tuin Zuidwest gericht. Op Gelijkvloers een bureel/slaapkamer en een berging met douche. Wordt u straks de gelukkige eigenaar en wilt u ook graag gras en groen in uw tuin zien, maar zonder onderhoudswerk en -kosten? Denk dan aan Gras en Groen Kunstgras en neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Nieuwbouwproject

Misschien heeft u in de nabije toekomst zicht op een mooi bouwperceel in de gemeente Hoogstraten. Wellicht gaat u uw tuin ook inrichten met een mooi onderhoudsvrij kunstgras gazon van Gras en Groen Kunstgras?

Projecten in Hoogstraten en omgeving

Alle projecten

Kunstgras laten leggen in Hoogstraten

Wilt u kunstgras laten leggen in Hoogstraten? Dan komt Gras en Groen Kunstgras de werkzaamheden graag voor u uitvoeren. De gespecialiseerde medewerkers volgen daarbij een vaste en efficiënte werkwijze. Het vakkundig egaliseren van de ondergrond, het aanbrengen van een stabiliserend onderdoek en het uitrollen van het kunstgras behoren tot hun vaste werkzaamheden. Lees hier uitgebreide informatie over onze werkwijze: Kunstgras laten leggen.

Voor vaste prijzen per vierkante meter komen wij het kunstgras voor u leggen. Naar wens kunnen wij ook de oude ondergrond eerst verwijderen en de nieuwe ondergrond op juiste hoogte brengen. Voor een compleet overzicht van alle tarieven voor het aanleggen van kunstgras gazon in Hoogstraten gaat u naar de pagina kunstgras prijzen.

Tarieven kunstgras legservice

Kunstgras leggen Hoogstraten

Wilt u zelf aan de slag en kunstgras leggen bij u in Hoogstraten? Dat is natuurlijk geen probleem. Het is een klus die u met enige handigheid en een goede voorbereiding ook prima zelf uit kunt voeren.

Wij helpen u in dat geval graag met de juiste instructies en/of u kunt het kunstgras kopen bij Gras en Groen inclusief alle juiste benodigdheden. Zo krijgt u toch de beschikking over schitterende kunstgras dat niet van echt te onderscheiden is!

Kenmerken van ons kunstgras

 • Zeer realistische uitstraling
 • Kleur- en slijtvast
 • Meerkleurig draad voor een natuurlijk effect
 • Nederlands product met daarbij horende kwaliteit
 • Dier-, mens- en milieuvriendelijk
 • 100% lood- en cadmiumvrij

Kunstgras bekijken in de showtuin

Het kunstgras met een zeer realistische uitstraling is te bewonderen in de showtuin van Gras en Groen in ‘s-Hertogenbosch. U kunt daar een offerte aanvragen. Is de reisafstand naar Gras en Groen te groot? U kunt via de website ook stalen aanvragen of op basis van foto`s en kenmerken direct overgaan tot het doen van een offerte aanvraag. Het kunstgras is altijd gratis af te halen bij Gras en Groen!

Wij wensen u prettige feestdagen en een gelukkig 2023. Vanaf 9 januari staan wij weer voor u klaar!