Kunstgras Ieper

Kunstgras leggen Ieper

Wilt u met natuurlijk ogend kunstgras een schitterend gazon aanleggen in Ieper? Kunstgras leggen gaat razendsnel en zorgt ervoor dat u binnen de kortste tijd een stralend en altijd groen gazon heeft. Met het natuurlijk ogende en kwalitatief hoogwaardige kunstgras van Gras en Groen kan een gazon in de meeste gevallen binnen één dag worden aangelegd.

U kunt het kunstgras zelfs al direct na aanleg in gebruik nemen. De enige vraag die u zichzelf moet stellen: Ga ik zelf kunstgras leggen of laat ik dit over aan professionals?

Voordelen van kunstgras

Kunstgras heeft het de laatste jaren veel aan populariteit gewonnen. Een reden daarvan is dat kunstgras steeds mooier is geworden. Dankzij verschillende vezels, mosdraad en kleuren is het nauwelijks nog van echt gras te onderscheiden.

 • Het gazon kan binnen één dag worden aangelegd
 • In tegenstelling tot echt gras is er geen ingewikkeld onderhoud
 • U hoeft geen tijd en geld te investeren in water, mest en graszaad
 • 4 seizoenen lang genieten van een groenblijvend gazon
Plaatsen rondom Ieper waar Gras en Groen ook werkt

Kunstgras laten leggen in Ieper

Wilt u kunstgras laten leggen in uw tuin in Ieper? U bent niet de enige! Het leggen van kunstgras als grasgazon is razend populair, ook bij u in Ieper. Dit heeft te maken met de zeer natuurlijke uitstraling dat de soorten kunstgras van Gras en Groen hebben. Het is altijd groen, vraagt zeer weinig onderhoud. Zo houdt u meer vrije tijd over voor hobby, of om een lekker een terrasje te pakken aan de Grote Markt. Verstaat u ook de kunst van kunstgras leggen?

Gras en Groen kunstgras is zelfs te vinden in het stadscentrum van Ieper. Zo hebben wij een project aan de Menenstraat afgerond. De tuinen zijn erg schaduwrijk, een echt grasgazon is daardoor lastig mooi en mosvrij te houden. Dat wij ook al veel tuinen met kunstgras hebben aangelegd in Ieper heeft hier ongetwijfeld mee te maken.

Waar leggen wij kunstgras in Ieper

Zowel jonge gezinnen, alsook ook vijftigplussers kiezen vaak voor de voordelen die kunstgras met zich meebrengt. Naast kunstgras leggen in de binnenstad van Ieper, vindt u Gras en Groen Kunstgras onder andere in: Zillebeke, Hollebeke, Voormezele en Sint-Elooi, Dikkebus, Vlamertinge en Brandhoek, Brielen, Elverdinge, Zuidschote en Lizerne, Boezinge, Pilkem en Sint-Jan.

Ieper is een stad in de Westhoek, in het zuidwesten van West-Vlaanderen. De stad telt ongeveer 35.000 inwoners. De stad heeft veel te lijden gehad van oorlogen en vooral vier veldslagen in WO I hebben ruim 500.000 soldaten hun leven gekost. Na de laatste slag om Ieper, was de stad geheel verwoest, maar is nadien geheel weer herbouwd.

Kunstgras velden in Ieper

Naast het groen, dat u vindt in de natuurgebieden De Vestingen (de groene gordel rond de stad), de Verdronken Weide en Provinciedomein de Palingbeek, beschikt Ieper over groene parken als het Hoornwerkpark, het Astrid Park en het Groen Park. U komt natuurlijk ook veel groen en gras tegen op het veld van het Crackstadion en voetbalverenigingen als KVK Westhoek,KSK Vlamertinge, Gold Star Voormezele en Sparta Dikkebus. Maar veel voetbalverenigingen, de Hockeyclub Westhoek Wildcats en sommige tennisverenigingen als TC Ieper spelen meer en meer op een variant van kunstgras. Maar kunstgras als sierveld in uw tuin, is juist voor u als inwoner van Ieper ook ideaal!

Grondsoorten in Ieper

De bovenste bodemlaag van Ieper bestaat overwegend uit zand of zandleem. Slechts sporadisch is pure leem in de bovengrond te vinden. Mocht uw bodem toch te veel leem of klei bevatten, dan adviseren wij u eerst een drainerende zandlaag aan te leggen, maar daarna heeft u wel deze voordelen:

Het aanleggen van kunstgras van Gras en Groen Kunstgras geeft u de volgende voordelen: 

 • Kunstgras laat goed water door. Regenwater kan infiltreren in de bodem en vormt niet onnodig een belasting voor het riool.
 • U behoudt het zachte gevoel en behaaglijke comfort van lopen op gras.
 • Het gazon in uw tuin blijft ook in een nattere schaduwrijke omgeving frisgroen zonder mos.
 • Slechts af en toe vegen of borstelen is vaak al voldoende.
 • Kunstgras laat uw tuin er altijd verzorgd uitzien.

Nieuwbouwwijken in Ieper

Nieuwbouwproject Sint-Omerlaan

Deze 21 nieuwbouwwoningen met garage en/of carport worden gebouwd in een doodlopende straat en dus rustig gelegen. Goed bereikbaar en dichtbij centrum. 4 gesloten, 10 halfopen en alleenstaande woningen met oppervlaktes tussen 156 m² - 678 m². Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier van kunstgras voor uw tuin? Dan kunt u, of samen met uw buren of straatbewoners goede zaken doen. In het geval van gezamenlijke projecten, werken wij met oplopende staffelkortingen. Deze gaan u en uw buurtbewoners veel voordeel opleveren. Vraag naar de mogelijkheden bij de medewerkers van Gras en Groen Kunstgras.

Nieuwbouwproject Crescendo

Woonerf Crescendo bestaat uit 10 woningen in een tijdloze kleurentoets van wit, bruin en grijs. Het project is gunstig gelegen ter hoogte van de kruising Dikkebusseweg en Crescendostraat, net buiten de stadskern. De oppervlaktes variëren van 115 m² tot 395 m². De laatste nieuwe energienormen zullen strikt worden toegepast. Wordt u straks de gelukkige eigenaar en wilt u ook graag gras en groen in uw tuin zien, maar zonder onderhoudswerk en -kosten? Denk dan aan Gras en Groen Kunstgras en neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Nieuwbouwproject Bourgondië, Elverdinge

Tien kwaliteitsvolle nieuwbouwwoningen zullen op wandelafstand van het centrum van Elverdinge worden gebouwd. Dit mooie nieuwbouwproject biedt u een halfopen bebouwing, gekenmerkt door functionaliteit, ruimte en het gebruik van duurzame materialen. Dit alles in een groene omgeving. Wellicht gaat u uw tuin ook inrichten met een mooi onderhoudsvrij kunstgras gazon van Gras en Groen Kunstgras?

Projecten in Ieper en omgeving

Alle projecten

Kunstgras laten leggen in Ieper

Wilt u kunstgras laten leggen in Ieper? Dan komt Gras en Groen Kunstgras de werkzaamheden graag voor u uitvoeren. De gespecialiseerde medewerkers volgen daarbij een vaste en efficiënte werkwijze. Het vakkundig egaliseren van de ondergrond, het aanbrengen van een stabiliserend onderdoek en het uitrollen van het kunstgras behoren tot hun vaste werkzaamheden. Lees hier uitgebreide informatie over onze werkwijze: Kunstgras laten leggen.

Voor vaste prijzen per vierkante meter komen wij het kunstgras voor u leggen. Naar wens kunnen wij ook de oude ondergrond eerst verwijderen en de nieuwe ondergrond op juiste hoogte brengen. Voor een compleet overzicht van alle tarieven voor het aanleggen van kunstgras gazon in Ieper gaat u naar de pagina kunstgras prijzen.

Tarieven kunstgras legservice

Kunstgras leggen Ieper

Wilt u zelf aan de slag en kunstgras leggen bij u in Ieper? Dat is natuurlijk geen probleem. Het is een klus die u met enige handigheid en een goede voorbereiding ook prima zelf uit kunt voeren.

Wij helpen u in dat geval graag met de juiste instructies en/of u kunt het kunstgras kopen bij Gras en Groen inclusief alle juiste benodigdheden. Zo krijgt u toch de beschikking over schitterende kunstgras dat niet van echt te onderscheiden is!

Kenmerken van ons kunstgras

 • Zeer realistische uitstraling
 • Kleur- en slijtvast
 • Meerkleurig draad voor een natuurlijk effect
 • Nederlands product met daarbij horende kwaliteit
 • Dier-, mens- en milieuvriendelijk
 • 100% lood- en cadmiumvrij

Kunstgras bekijken in de showtuin

Het kunstgras met een zeer realistische uitstraling is te bewonderen in de showtuin van Gras en Groen in ‘s-Hertogenbosch. U kunt daar een offerte aanvragen. Is de reisafstand naar Gras en Groen te groot? U kunt via de website ook stalen aanvragen of op basis van foto`s en kenmerken direct overgaan tot het doen van een offerte aanvraag. Het kunstgras is altijd gratis af te halen bij Gras en Groen!

Ontvang nú 10% korting op uw kunstgras. Geldig vanaf 20m²!