Kunstgras Izegem

Kunstgras leggen Izegem

Wilt u met natuurlijk ogend kunstgras een schitterend gazon aanleggen in Izegem? Kunstgras leggen gaat razendsnel en zorgt ervoor dat u binnen de kortste tijd een stralend en altijd groen gazon heeft. Met het natuurlijk ogende en kwalitatief hoogwaardige kunstgras van Gras en Groen kan een gazon in de meeste gevallen binnen één dag worden aangelegd.

U kunt het kunstgras zelfs al direct na aanleg in gebruik nemen. De enige vraag die u zichzelf moet stellen: Ga ik zelf kunstgras leggen of laat ik dit over aan professionals?

Voordelen van kunstgras

Kunstgras heeft het de laatste jaren veel aan populariteit gewonnen. Een reden daarvan is dat kunstgras steeds mooier is geworden. Dankzij verschillende vezels, mosdraad en kleuren is het nauwelijks nog van echt gras te onderscheiden.

 • Het gazon kan binnen één dag worden aangelegd
 • In tegenstelling tot echt gras is er geen ingewikkeld onderhoud
 • U hoeft geen tijd en geld te investeren in water, mest en graszaad
 • 4 seizoenen lang genieten van een groenblijvend gazon
Plaatsen rondom Izegem waar Gras en Groen ook werkt

Kunstgras laten leggen in Izegem

Wilt u kunstgras laten leggen in uw tuin in Izegem? U bent niet de enige! Het leggen van kunstgras als grasgazon is razend populair, ook bij u in Izegem. Dit heeft te maken met de zeer natuurlijke uitstraling dat de soorten kunstgras van Gras en Groen hebben. Het is altijd groen, vraagt zeer weinig onderhoud. Zo houdt u meer vrije tijd over voor hobby, of om een lekker een terrasje te pakken aan de Grote Markt. Verstaat u ook de kunst van kunstgras leggen?

Gras en Groen kunstgras is zelfs te vinden in het stadscentrum van Izegem. Zo hebben wij een project aan de Ommegangstraat afgerond. De tuinen zijn erg schaduwrijk, een echt grasgazon is daardoor lastig mooi en mosvrij te houden. Dat wij ook al veel tuinen met kunstgras hebben aangelegd in Izegem heeft hier ongetwijfeld mee te maken.

Waar leggen wij kunstgras in Izegem

Zowel jonge gezinnen, alsook ook vijftigplussers kiezen vaak voor de voordelen die kunstgras met zich meebrengt. Naast kunstgras leggen in de binnenstad van Izegem, vindt u Gras en Groen Kunstgras onder andere in Centrum West, De Mol, Kasteelwijk, de Bosmolens en de deelgemeenten Emelgem en Kachtem.

Izegem is een stad met ruim 27.000 inwoners, in de provincie West-Vlaanderen. De stad aan de Mandel en het kanaal Roeselare-Leie wordt ook wel pekkerstad, borstelstad of schoenenstad genoemd en heeft in de voormalige schoenenfabriek van Eperon d’Or, een gebouw in de monumentale Art-Deco stijl, een museum gevestigd, dat een streekbezoekerscentrum en de schoenen- en borstelcollecties van de stad herbergt.

Kunstgrasvelden in Izegem

Naast het groen, dat u vindt in de natuurgebieden landgoed Roggebotstaete en het Domein Rhodesgoed, beschikt Izegem over groene parken als het Merelbos, het Provinciedomein Wallemote-Wolvenhof, het schitterende, sinds maart 2017 openbaar toegankelijke park van Kasteel Blauwhuis en de Wandel op de Mandel, de groene verbinding tussen Emelgem en Izegem. U komt straks ook groen en gras tegen op en rondom het in 2018 op te leveren stadion van KFC Mandel United en op de velden van VV Emelgem-Kachtem. Maar Hockeyclubs, sommige tennisverenigingen en veel voetbalverenigingen spelen en trainen meer en meer op een variant van kunstgras. Maar kunstgras als sierveld in uw tuin, is juist voor u als inwoner van Izegem ook ideaal!

Grondsoorten in Izegem

De bodemlaag van Izegem bestaat overwegend uit leem of zandleem. Slechts sporadisch is pure klei in de bovengrond te vinden. Mocht uw bodem toch te veel leem of klei bevatten, dan adviseren wij u eerst een drainerende zandlaag aan te leggen. Het aanleggen van kunstgras van Gras en Groen Kunstgras heeft de volgende voordelen:

 • Kunstgras laat goed water door. Regenwater kan infiltreren in de bodem en vormt niet onnodig een belasting voor het riool.
 • U behoudt het zachte gevoel en behaaglijke comfort van lopen op gras.
 • Het gazon in uw tuin blijft ook in een nattere schaduwrijke omgeving frisgroen zonder mos.
 • Slechts af en toe vegen of borstelen is vaak al voldoende.
 • Kunstgras laat uw tuin er altijd verzorgd uitzien.

Nieuwbouwwijken in Izegem

Nieuwbouwproject Kouterpark

Het project Kouterpark omvat veel woningen en appartementen die worden opgetrokken rondom een gezellige groenzone, waar kwaliteit, betaalbaar en duurzaam wonen centraal staan. Op een boogscheut van het centrum en op wandelafstand van verschillende handelszaken. De eerste fase omvat 9 gesloten en 3 halfopen bebouwingen met een woonoppervlakte van 130 m² Via de achteruitgang betreedt u het wandelpad die doorheen dit project loopt.

Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier van kunstgras voor uw tuin? Dan kunt u, of samen met uw buren of straatbewoners goede zaken doen. In het geval van gezamenlijke projecten, werken wij met oplopende staffelkortingen. Deze gaan u en uw buurtbewoners veel voordeel opleveren. Vraag naar de mogelijkheden bij de medewerkers van Gras en Groen Kunstgras.

Nieuwbouwproject Nieuwe Wereld

Deze vijf nieuwbouwwoningen zijn gelegen in een rustige verkaveling en toch vlakbij het centrum, nabij de Kortrijksestraat. Grote living, een open keuken, veel lichtinval. Grote regenwaterput (7000 liter), een laag E-peil, veel meerwaarde op termijn. Wordt u straks de gelukkige eigenaar en wilt u ook graag gras en groen in uw tuin zien, maar zonder onderhoudswerk en -kosten? Denk dan aan Gras en Groen Kunstgras en neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Nieuwbouwproject Abelestraat

Hier liggen zowel vrije bouwpercelen als complete huizen op uw plannen te wachten. Grondoppervlakte tussen 250 m² en 687 m² Wellicht gaat u uw tuin ook inrichten met een mooi onderhoudsvrij kunstgras gazon van Gras en Groen Kunstgras?"

Projecten in Izegem en omgeving

Alle projecten

Kunstgras laten leggen in Izegem

Wilt u kunstgras laten leggen in Izegem? Dan komt Gras en Groen Kunstgras de werkzaamheden graag voor u uitvoeren. De gespecialiseerde medewerkers volgen daarbij een vaste en efficiënte werkwijze. Het vakkundig egaliseren van de ondergrond, het aanbrengen van een stabiliserend onderdoek en het uitrollen van het kunstgras behoren tot hun vaste werkzaamheden. Lees hier uitgebreide informatie over onze werkwijze: Kunstgras laten leggen.

Voor vaste prijzen per vierkante meter komen wij het kunstgras voor u leggen. Naar wens kunnen wij ook de oude ondergrond eerst verwijderen en de nieuwe ondergrond op juiste hoogte brengen. Voor een compleet overzicht van alle tarieven voor het aanleggen van kunstgras gazon in Izegem gaat u naar de pagina kunstgras prijzen.

Tarieven kunstgras legservice

Kunstgras leggen Izegem

Wilt u zelf aan de slag en kunstgras leggen bij u in Izegem? Dat is natuurlijk geen probleem. Het is een klus die u met enige handigheid en een goede voorbereiding ook prima zelf uit kunt voeren.

Wij helpen u in dat geval graag met de juiste instructies en/of u kunt het kunstgras kopen bij Gras en Groen inclusief alle juiste benodigdheden. Zo krijgt u toch de beschikking over schitterende kunstgras dat niet van echt te onderscheiden is!

Kenmerken van ons kunstgras

 • Zeer realistische uitstraling
 • Kleur- en slijtvast
 • Meerkleurig draad voor een natuurlijk effect
 • Nederlands product met daarbij horende kwaliteit
 • Dier-, mens- en milieuvriendelijk
 • 100% lood- en cadmiumvrij

Kunstgras bekijken in de showtuin

Het kunstgras met een zeer realistische uitstraling is te bewonderen in de showtuin van Gras en Groen in ‘s-Hertogenbosch. U kunt daar een offerte aanvragen. Is de reisafstand naar Gras en Groen te groot? U kunt via de website ook stalen aanvragen of op basis van foto`s en kenmerken direct overgaan tot het doen van een offerte aanvraag. Het kunstgras is altijd gratis af te halen bij Gras en Groen!

Ontvang nú 10% korting op uw kunstgras. Geldig vanaf 20m²!