Kunstgras bezanden

Kunstgras vezels kunnen door een gebrek aan voldoende stevigheid plat gaan liggen. Op deze slechte eigenschap van kunstgras is ingespeeld door een zogenaamde C-shape te introduceren. Dankzij de ronde vorm van de vezel krijgt deze meer stevigheid en blijft deze uit zichzelf overeind staan. Bezanden van kunstgras is daardoor niet langer noodzakelijk. Toch adviseert Gras en Groen Kunstgras om het kunstgras altijd te bezanden.Kunstgras bezanden
Kunstgras bezanden
Kunstgras bezanden
Kunstgras bezanden
Kunstgras bezanden

Voordelen van kunstgras bezanden

Kunstgras bezanden levert een aantal voordelen op dat ten goede komt aan de kwaliteit van uw kunstgras.Stalen aanvragen

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties

Kunstgras leggen Aarschot

Nico Mans


5

"Wij zijn zeer tevreden over het geleverde werk."

Lees verder
Overzicht

Nieuwsberichten

Maatregelen Gras en Groen in verband met Coronavirus

Het Corona-virus heeft geleid tot een ongekende en ook onwerkelijke situatie. Voorlopig heeft Gras en Groen een aantal maatregelen getroffen, deze lichten wij graag aan u toe.

Lees verder
Overzicht

Kunstgras bezanden als onderhoudstaak

Als het kunstgras langere tijd ligt, zal het door betreding en neerslag plat komen te liggen. Dit is echter eenvoudig op te lossen door het op te borstelen. Dit kan met een veegmachine, maar ook met een harde bezem. Mocht u merken dat er minder kwartszand ligt dan voorheen, dan kan het nodig zijn dit toe te voegen. Gebruik hier 2 kg kwartszand per m² voor.


Kwartzand
Kwartzand 25 kg

€ 8,99    

Kwartzand 25 kg

Door kwartszand te gebruiken gaan de kunstgras vezels overeind staan en geeft het extra stabiliteit.

Europees product

100% Europees product

Kunstgras leggen

Binnen 21 dagen kunstgras leggen

Garantie

10 jaar garantie op het kunstgras

Gras en Groen

Kunstgras dat niet of nauwelijks van echt te onderscheiden is. Gras en Groen heeft het. Te zien op onderstaande pagina maar ook in de showtuin. Er zijn kunstgras soorten al vanaf € 24,95 per m².

Lees meer
Gras en Groen

Wilt u kunstgras laten leggen? Gras en Groen komt op vakkundige wijze het kunstgras leggen. Voor een vaste prijs van € 9,- per m² egaliseren wij de ondergrond en wordt het kunstgras gelegd.

Lees meer
Gras en Groen

De aanleg van kunstgras vraagt vaak meer werk dan alleen het kunstgras leggen. Onder het kunstgras dient een laag van 5 cm stabilisatie mix te komen, wij kunnen de bestaande grond/gazon afgegraven.

Lees meer

Contactinformatie

Vertel het verder

Vrijblijvend een offerte aanvragen