Kunstgras kantopsluiting

Om kunstgras goed op zijn plaats te houden is kantopsluiting rondom kunstgras noodzakelijk. Een kantopsluiting heeft een aantal functies:Kunstgras kantopsluiting
Kunstgras kantopsluiting
Kunstgras kantopsluiting
Kunstgras kantopsluiting
Kunstgras kantopsluiting

Kunstgras kantopsluiting, de verschillende soorten

Er zijn veel verschillende soorten kantopsluitingen. Vaak zijn ze zelfs al (gedeeltelijk) aanwezig in uw tuin. Denk bijvoorbeeld eens aan schuttingen, terras en andere verhardingen. Gras en Groen Kunstgras kan u de volgende kantopsluitingen leveren en deze ook plaatsen:

Betonbanden

Betonbanden zijn leverbaar in het grijs of antraciet. Het voordeel van deze kantopsluiting is dat het materiaal zeer duurzaam is en relatief goedkoop in aanschaf. Het grote nadeel is dat het niet buigzaam is en dus niet in een ronding geplaatst kan worden. Een ander nadeel is dat het arbeidsintensief is om het te plaatsen.

Hardhouten planken

Dunne hardhouten planken van Bankirai-hout gebruiken wij om ronde kantopsluitingen te maken. Om de planken stevig te plaatsen gebruiken wij piketten om ze te bevestigen. Deze planken gebruiken wij ook om ingegraven trampolines af te timmeren. Met hout krijg je een natuurlijke uitstraling in de tuin.Opsluitband Antraciet
Opsluitband

€ 2,40 p/m1    

Antraciet

Betonbanden zijn leverbaar in het grijs of antraciet.

Opsluitband Grijs
Opsluitband

€ 1,95 p/m1    

Grijs

Betonbanden zijn leverbaar in het grijs of antraciet.

Stalen aanvragen

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties

Kunstgras leggen Aarschot

Pedro Streitz


5

"Spijtig dat ik geen foto's kan mee sturen, California kunstgras is echt prachtig."

Lees verder
Overzicht

Nieuwsberichten

Maatregelen Gras en Groen in verband met Coronavirus

Het Corona-virus heeft geleid tot een ongekende en ook onwerkelijke situatie. Voorlopig heeft Gras en Groen een aantal maatregelen getroffen, deze lichten wij graag aan u toe.

Lees verder
Overzicht

Kunststof kantopsluiting

Om mooie rondingen te krijgen in bijna iedere gewenste kleur, gebruiken wij kunststof kantopsluitingen. Deze bevestigen wij met kunststof piketten. Het voordeel van kunststof is de duurzaamheid en buigzaamheid. Het grootste nadeel is dat het niet het natuurlijke effect van hout heeft. Kunststof kantopsluiting is verkrijgbaar op een rol van 10 meter lengte en heeft een dikte van 1 cm. Wij kunnen eveneens bijbehorende piketpaaltjes leveren en/of plaatsen.


Kantopsluiting kunstof
Kantopsluiting

€ 5,95 p/m1    

Kantopsluiting

Voor rondingen in de afscheiding tussen kunstgras en border gebruiken wij kunststof kantopsluiting.

Europees product

100% Europees product

Kunstgras leggen

Binnen 21 dagen kunstgras leggen

Garantie

10 jaar garantie op het kunstgras

Gras en Groen

Kunstgras dat niet of nauwelijks van echt te onderscheiden is. Gras en Groen heeft het. Te zien op onderstaande pagina maar ook in de showtuin. Er zijn kunstgras soorten al vanaf € 24,95 per m².

Lees meer
Gras en Groen

Wilt u kunstgras laten leggen? Gras en Groen komt op vakkundige wijze het kunstgras leggen. Voor een vaste prijs van € 9,- per m² egaliseren wij de ondergrond en wordt het kunstgras gelegd.

Lees meer
Gras en Groen

De aanleg van kunstgras vraagt vaak meer werk dan alleen het kunstgras leggen. Onder het kunstgras dient een laag van 5 cm stabilisatie mix te komen, wij kunnen de bestaande grond/gazon afgegraven.

Lees meer

Contactinformatie

Vertel het verder

Vrijblijvend een offerte aanvragen