Kunstgras verlijmen

Kunstgras verlijmen is het ‘aan elkaar plakken’ van twee stukken kunstgras. Het verlijmen kan nodig zijn als er sprake is van een groot kunstgrasveld, of omdat u minder gunstige afmetingen heeft in uw tuin. Een rol kunstgras die in Europa is geproduceerd is 4 m breed en heeft een lengte van ongeveer 25 m. Indien de afmetingen van uw kunstgrasveld 6 m x 6 m zijn, is het noodzakelijk om een stuk kunstgras aan te leggen van 2 m. Indien u wilt uitrekenen hoeveel m² kunstgras u nodig heeft, verwijzen wij u naar de pagina Bereken de hoeveelheid m² kunstgras.Lijmband
Lijmband 5 mtr

€ 19,95    

Lijmband 5 m

Wanneer u twee delen kunstgras aan elkaar moet bevestigen, dan hebt u lijmband nodig.


Mogelijkheden voor het verlijmen van kunstgras

De stukken kunstgras kunt u aan elkaar lijmen met speciale nadenband en lijm of met een zelfklevende lijmband. Deze band rolt u uit tussen de twee delen kunstgras en vervolgens smeert u deze in met lijm (uiteraard niet nodig bij een zelfklevende tape). U vouwt het kunstgrastapijt terug en zorgt dat de stukken kunstgras netjes tegen elkaar vallen op de ingesmeerde lijmband.

De aanschaf van lijmband

Wanneer Gras en Groen Kunstgras kunstgras bij u komt leggen, hoeft u zelf geen lijmband aan te schaffen. Onze medewerkers nemen lijmband mee. De lijmband is echter niet bij de prijs van het leggen van kunstgras inbegrepen. Mocht u kunstgras zelf willen leggen, dan kunt u het bij ons bestellen. Lijmband kost € 19,95 voor een rol van 5 m.Stalen aanvragen

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties

Kunstgras leggen Heusden-Zolder

Helene Kairet


5

"Al twee weken geen regen, maar mijn gazonneke is nog steeds perfect alabama groen."

Lees verder
Overzicht

Nieuwsberichten

Waarom kunstgras laten leggen door Gras en Groen?

Klaar met onkruid, mos en kale plekken in jouw gazon? Kunstgras is een onderhoudsvriendelijk alternatief. Ben je zelf geen doe-het-zelver of zit je krap in tijd? Kies voor kunstgras laten leggen.

Lees verder
Overzicht

Verlijmen zorgt voor kwetsbare naden

Het verlijmen met lijmband kan een perfecte oplossing zijn voor het optreden van grootschalig snijverlies. Toch kunnen wij het kunstgras niet eindeloos blijven knippen en plakken. Zeker voor smalle stroken geldt dat deze kwetsbaar zijn. Soms is een kleine aanpassing in het gazon, of wat meer snijverlies op de koop toenemen de beste optie. Op het verlijmen ontvangt u drie jaar garantie.


Europees product

100% Europees product

Kunstgras leggen

Binnen 21 dagen kunstgras leggen

Garantie

10 jaar garantie op het kunstgras

Gras en Groen

Kunstgras dat niet of nauwelijks van echt te onderscheiden is. Gras en Groen heeft het. Te zien op onderstaande pagina maar ook in de showtuin. Er zijn kunstgras soorten al vanaf € 24,95 per m².

Lees meer
Gras en Groen

Wilt u kunstgras laten leggen? Gras en Groen komt op vakkundige wijze het kunstgras leggen. Voor een vaste prijs van € 9,- per m² egaliseren wij de ondergrond en wordt het kunstgras gelegd.

Lees meer
Gras en Groen

De aanleg van kunstgras vraagt vaak meer werk dan alleen het kunstgras leggen. Onder het kunstgras dient een laag van 5 cm stabilisatie mix te komen, wij kunnen de bestaande grond/gazon afgegraven.

Lees meer

Contactinformatie

Vertel het verder

Vrijblijvend een offerte aanvragen