Kunstgras Lokeren

Kunstgras leggen Lokeren

Wilt u met natuurlijk ogend kunstgras een schitterend gazon aanleggen in Lokeren? Kunstgras leggen gaat razendsnel en zorgt ervoor dat u binnen de kortste tijd een stralend en altijd groen gazon heeft. Met het natuurlijk ogende en kwalitatief hoogwaardige kunstgras van Gras en Groen kan een gazon in de meeste gevallen binnen één dag worden aangelegd.

U kunt het kunstgras zelfs al direct na aanleg in gebruik nemen. De enige vraag die u zichzelf moet stellen: Ga ik zelf kunstgras leggen of laat ik dit over aan professionals?

Voordelen van kunstgras

Kunstgras heeft het de laatste jaren veel aan populariteit gewonnen. Een reden daarvan is dat kunstgras steeds mooier is geworden. Dankzij verschillende vezels, mosdraad en kleuren is het nauwelijks nog van echt gras te onderscheiden.

 • Het gazon kan binnen één dag worden aangelegd
 • In tegenstelling tot echt gras is er geen ingewikkeld onderhoud
 • U hoeft geen tijd en geld te investeren in water, mest en graszaad
 • 4 seizoenen lang genieten van een groenblijvend gazon
Plaatsen rondom Lokeren waar Gras en Groen ook werkt

Kunstgras laten leggen in Lokeren

Wilt u kunstgras laten leggen in uw tuin in Lokeren? U bent niet de enige! Het leggen van kunstgras als grasgazon is razend populair, ook bij u in Lokeren. Dit heeft te maken met de zeer natuurlijke uitstraling dat de soorten kunstgras van Gras en Groen hebben. Het is altijd groen, vraagt zeer weinig onderhoud. Zo houdt u meer vrije tijd over voor hobby, of om een lekker een terrasje te pakken aan de Markt. Verstaat u ook de kunst van kunstgras leggen?

Gras en Groen kunstgras is zelfs te vinden in het stadscentrum van Lokeren. Zo hebben wij een project aan de Roomstraat afgerond. De tuinen zijn erg schaduwrijk, een echt grasgazon is daardoor lastig mooi en mosvrij te houden. Dat wij ook al veel tuinen met kunstgras hebben aangelegd in Lokeren heeft hier ongetwijfeld mee te maken.

Waar leggen wij kunstgras in Lokeren

Zowel jonge gezinnen, alsook ook vijftigplussers kiezen vaak voor de voordelen die kunstgras met zich meebrengt. Naast kunstgras leggen in de binnenstad van Lokeren, vindt u Gras en Groen Kunstgras onder andere in: Spoele, Heiende, Bergendries, Heirbrug, Everslaar, Bokslaar, Staakte, Naastveld, Puttenen, het Oudenbos en de deelgemeenten Daknam en Eksaarde (met het dorp Doorslaar).

Lokeren is een stad met ruim 41.000 inwoners in de provincie Oost-Vlaanderen, is gelegen aan de rivier de Durme en de autoweg E17. Tot diep in de jaren 70 van de 20e eeuw bleven haarsnijderijen, slachterijen- en textielfabrieken de belangrijkste industriële activiteiten in Lokeren. De industrie was erop gericht vilten hoeden te produceren uit de pelzen van hazen en konijnen. Bij deze processen werd gebruikgemaakt van een stoffen op basis van kwikzilver en salpeterzuur. Dit had helaas tot gevolg, dat op die plaatsen waar zich vroeger haarsnijderijen bevonden, de grond nu nog vaak vervuild is met kwik. De drie hazen, die aan de oever van de Durme staan, zijn een verwijzing naar deze voormalige nijverheid. Vandaag echter kent de stad een grote en gevarieerde economische en culturele infrastructuur.

Kunstgras velden in Lokeren

Naast het groen, dat u vindt in het natuurreservaat Molsbroek, de natuurgebieden de Moervaartmeersen en De Buylaers, beschikt Lokeren over het Bospark met Het Verloren Bos, de Liniewegel te Eksaarde, De Eenbes-reservaatpercelen en groene parken als Park Ter Beuken en het Prinses Josephine Charlotte Park. U komt natuurlijk ook veel groen en gras tegen op de sportvelden van Sporting Lokeren, dat in de hoogste Pro League speelt en voetbalverenigingen als FC Daknam. Maar veel voetbalverenigingen, Hockeyclubs en sommige tennisverenigingen als TC Amicitia, YC Reinaert spelen meer en meer op een variant van kunstgras. Maar kunstgras als sierveld in uw tuin, is juist voor u als inwoner van Lokeren ook ideaal!

Grondsoorten in Lokeren

De bovenste bodemlaag van Lokeren bestaat overwegend uit zand of zandleem. Slechts sporadisch is pure leem in de bovengrond te vinden. Mocht uw bodem toch te veel leem of klei bevatten, dan adviseren wij u eerst een drainerende zandlaag aan te leggen, maar daarna heeft u wel deze voordelen: Het aanleggen van kunstgras van Gras en Groen Kunstgras geeft u de volgende voordelen:

 • Kunstgras laat goed water door. Regenwater kan infiltreren in de bodem en vormt niet onnodig een belasting voor het riool.
 • U behoudt het zachte gevoel en behaaglijke comfort van lopen op gras.
 • Het gazon in uw tuin blijft ook in een nattere schaduwrijke omgeving frisgroen zonder mos.
 • Slechts af en toe vegen of borstelen is vaak al voldoende.
 • Kunstgras laat uw tuin er altijd verzorgd uitzien.

Nieuwbouwwijken in Lokeren

Nieuwbouwproject Eyerman

Deze woningen in rustige woonerven en graspleintjes aan de Eyermanstraat liggen dicht bij het centrum. De buurt is goed bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer als per auto. De in halfopen of gesloten te bouwen royale woningen zijn energiezuinig. Parkeren kan in een carport of inpandige garage. Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier van kunstgras voor uw tuin? Dan kunt u, of samen met uw buren of straatbewoners goede zaken doen. In het geval van gezamenlijke projecten, werken wij met oplopende staffelkortingen. Deze gaan u en uw buurtbewoners veel voordeel opleveren. Vraag naar de mogelijkheden bij de medewerkers van Gras en Groen Kunstgras.

Nieuwbouwproject Leeuwerikstraat

Deze moderne halfopen bebouwingen met een woonoppervlakte van 136 m² op percelen van bijna 400 m² bevinden zich in de Leeuwerikstraat te Lokeren. Zeer gunstige ligging. Wordt u straks de gelukkige eigenaar en wilt u ook graag gras en groen in uw tuin zien, maar zonder onderhoudswerk en -kosten? Denk dan aan Gras en Groen Kunstgras en neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Nieuwbouwproject Pontweg, Daknam.

Het project Pontweg is gelegen aan een nieuwe aangelegde zijstraat van de Pontweg in het residentiële Daknam, langs de oevers van de Durme, in Daknam-Dorp en slechts 3,5 km van het bruisende Lokeren. Dit kleinschalige en in landelijke stijl gerealiseerde project wordt nu al “uniek chique” genoemd. De woningen sluiten geweldig aan bij hun groene omgeving. De woningen, met bewoonbare oppervlakten van 145 m² tot 222 m², worden gebouwd op percelen tussen 266m² en 1148m². Wellicht gaat u uw tuin ook inrichten met een mooi onderhoudsvrij kunstgras gazon van Gras en Groen Kunstgras?"

Projecten in Lokeren en omgeving

Alle projecten

Kunstgras laten leggen in Lokeren

Wilt u kunstgras laten leggen in Lokeren? Dan komt Gras en Groen Kunstgras de werkzaamheden graag voor u uitvoeren. De gespecialiseerde medewerkers volgen daarbij een vaste en efficiënte werkwijze. Het vakkundig egaliseren van de ondergrond, het aanbrengen van een stabiliserend onderdoek en het uitrollen van het kunstgras behoren tot hun vaste werkzaamheden. Lees hier uitgebreide informatie over onze werkwijze: Kunstgras laten leggen.

Voor vaste prijzen per vierkante meter komen wij het kunstgras voor u leggen. Naar wens kunnen wij ook de oude ondergrond eerst verwijderen en de nieuwe ondergrond op juiste hoogte brengen. Voor een compleet overzicht van alle tarieven voor het aanleggen van kunstgras gazon in Lokeren gaat u naar de pagina kunstgras prijzen.

Tarieven kunstgras legservice

Kunstgras leggen Lokeren

Wilt u zelf aan de slag en kunstgras leggen bij u in Lokeren? Dat is natuurlijk geen probleem. Het is een klus die u met enige handigheid en een goede voorbereiding ook prima zelf uit kunt voeren.

Wij helpen u in dat geval graag met de juiste instructies en/of u kunt het kunstgras kopen bij Gras en Groen inclusief alle juiste benodigdheden. Zo krijgt u toch de beschikking over schitterende kunstgras dat niet van echt te onderscheiden is!

Kenmerken van ons kunstgras

 • Zeer realistische uitstraling
 • Kleur- en slijtvast
 • Meerkleurig draad voor een natuurlijk effect
 • Nederlands product met daarbij horende kwaliteit
 • Dier-, mens- en milieuvriendelijk
 • 100% lood- en cadmiumvrij

Kunstgras bekijken in de showtuin

Het kunstgras met een zeer realistische uitstraling is te bewonderen in de showtuin van Gras en Groen in ‘s-Hertogenbosch. U kunt daar een offerte aanvragen. Is de reisafstand naar Gras en Groen te groot? U kunt via de website ook stalen aanvragen of op basis van foto`s en kenmerken direct overgaan tot het doen van een offerte aanvraag. Het kunstgras is altijd gratis af te halen bij Gras en Groen!

Ontvang nú 10% korting op uw kunstgras. Geldig vanaf 20m²!