Kunstgras Lommel

Kunstgras leggen Lommel

Wilt u met natuurlijk ogend kunstgras een schitterend gazon aanleggen in Lommel? Kunstgras leggen gaat razendsnel en zorgt ervoor dat u binnen de kortste tijd een stralend en altijd groen gazon heeft. Met het natuurlijk ogende en kwalitatief hoogwaardige kunstgras van Gras en Groen kan een gazon in de meeste gevallen binnen één dag worden aangelegd.

U kunt het kunstgras zelfs al direct na aanleg in gebruik nemen. De enige vraag die u zichzelf moet stellen: Ga ik zelf kunstgras leggen of laat ik dit over aan professionals?

Voordelen van kunstgras

Kunstgras heeft het de laatste jaren veel aan populariteit gewonnen. Een reden daarvan is dat kunstgras steeds mooier is geworden. Dankzij verschillende vezels, mosdraad en kleuren is het nauwelijks nog van echt gras te onderscheiden.

 • Het gazon kan binnen één dag worden aangelegd
 • In tegenstelling tot echt gras is er geen ingewikkeld onderhoud
 • U hoeft geen tijd en geld te investeren in water, mest en graszaad
 • 4 seizoenen lang genieten van een groenblijvend gazon
Plaatsen rondom Lommel waar Gras en Groen ook werkt

Kunstgras laten leggen in Lommel

Wilt u kunstgras laten leggen in uw tuin in Lommel? U bent niet de enige! Het leggen van kunstgras als grasgazon is razend populair, ook bij u in Lommel. Dit heeft te maken met de zeer natuurlijke uitstraling dat de soorten kunstgras van Gras en Groen hebben. Het is altijd groen, vraagt zeer weinig onderhoud. Zo houdt u meer vrije tijd over voor hobby, of om een lekker een terrasje te pakken bij “de Mert” aan het Dorp. Verstaat u ook de kunst van kunstgras leggen?

Gras en Groen kunstgras is zelfs te vinden in het stadscentrum van Lommel. Zo hebben wij een project aan de Koningstraat afgerond. De tuinen zijn erg schaduwrijk, een echt grasgazon is daardoor lastig mooi en mosvrij te houden. Dat wij ook al veel tuinen met kunstgras hebben aangelegd in Lommel heeft hier ongetwijfeld mee te maken.

Waar leggen wij kunstgras in Lommel

Zowel jonge gezinnen, alsook ook vijftigplussers kiezen vaak voor de voordelen die kunstgras met zich meebrengt. Naast kunstgras leggen in de binnenstad van Lommel, vindt u Gras en Groen Kunstgras onder andere in: Balendijk, Barrier, Gelderhorsten, Heeserbergen, Heide-Heuvel, Kattenbos, Kerkhoven, Kolonie, Lutlommel, Stevensvennen, Lommel-Werkplaatsen en Blauwe Kei.

Lommel is een stad in de Belgische provincie Limburg. De Kempense stad telt net geen 34.000 inwoners en ligt op de waterscheiding van de stroomgebieden van Schelde en Maas, en binnen deze stroomgebieden van Nete respectievelijk Dommel. Het behoorde tot de Brabantse Meierij van ‘s-Hertogenbosch, tot het op 19 november 1817 officieel bij Koninklijk Besluit overging van Noord-Brabant naar Limburg als ruil tegen Luyksgestel dat in 1819 van de provincie Antwerpen op Noord-Brabant overging. Lommel, vooral de wijk Barrier was tijdens de Tweede Wereldoorlog een spil in Operatie Market Garden. Door de verovering van Joe's Bridge, brug nr. 9 over het Kempisch Kanaal, door de Irish Guards op 10 september 1944, beschikten de Britse troepen over een bruggenhoofd richting Nederland. Op 17 september 1944 staken ze de Nederlandse grens over.

Kunstgras velden in Lommel

Naast het groen, dat u vindt in de natuurgebieden het Pijnven, De Watering in het bosgebied Bosland en de Lommelse Sahara, beschikt Lommel over groene parken als het Adelbergpark en het Burgermeesters Park. U komt natuurlijk ook veel groen en gras tegen op de sportvelden van Lommel SK. Maar veel voetbalverenigingen, Hockeyclubs en tennisverenigingen als Lommelse TC, spelen meer en meer op een variant van kunstgras. Maar kunstgras als sierveld in uw tuin, is juist voor u als inwoner van Lommel ook ideaal!

Grondsoorten in Lommel

De bovenste bodemlaag van Lommel bestaat overwegend uit zand of zandleem. Slechts sporadisch is pure leem in de bovengrond te vinden. Mocht uw bodem toch te veel leem of klei bevatten, dan adviseren wij u eerst een drainerende zandlaag aan te leggen, maar daarna heeft u wel deze voordelen: 

 • Kunstgras laat goed water door. Regenwater kan infiltreren in de bodem en vormt niet onnodig een belasting voor het riool.
 • U behoudt het zachte gevoel en behaaglijke comfort van lopen op gras.
 • Het gazon in uw tuin blijft ook in een nattere schaduwrijke omgeving frisgroen zonder mos.
 • Slechts af en toe vegen of borstelen is vaak al voldoende.
 • Kunstgras laat uw tuin er altijd verzorgd uitzien.

Nieuwbouwwijken in Lommel

Nieuwbouwproject Slinkerstraat

Nieuwbouwverkaveling met 9 loten voor nieuwbouwwoningen (6 open, 1 halfopen en 2 gesloten bebouwingen); perceels oppervlaktes tussen 448m² en 898m². Gelegen in een groene, bosrijke omgeving. Prijzen vanaf 298.900 euro, excl. aankoopkosten. Kiest u uit een van de modelwoningen, of laat u een woning op maat ontwerpen? Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier van kunstgras voor uw tuin? Dan kunt u, of samen met uw buren of straatbewoners goede zaken doen. In het geval van gezamenlijke projecten, werken wij met oplopende staffelkortingen. Deze gaan u en uw buurtbewoners veel voordeel opleveren. Vraag naar de mogelijkheden bij de medewerkers van Gras en Groen Kunstgras.

Nieuwbouwproject Schansstraat 7

Een zeer royaal halfopen woning op maar liefst 691 m², een living van 47 m², veel licht en compleet afgewerkt met mooie degelijke materialen wordt aangeboden in de Schansstraat voor € 286.200 (zonder BTW en Kosten) Wordt u straks de gelukkige eigenaar en wilt u ook graag gras en groen in uw tuin zien, maar zonder onderhoudswerk en -kosten? Denk dan aan Gras en Groen Kunstgras en neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Nieuwbouwproject Overpelt

Aan de rand van het centrum van Overpelt, ontstaat de nieuwe woonbuurt “Kattestraat”. U vindt er uiterst stijlvolle woningen in open en halfopen bebouwing. Perceels oppervlaktes tussen 232m² en 455m². Een grote troef is de rustige en groene ligging. De huizen worden gebouwd rond een sfeervol park. Natuurlijk zijn al deze huizen duurzaam en energiezuinig gebouwd, met de nadruk op isolatie. Wellicht gaat u uw tuin ook inrichten met een mooi onderhoudsvrij kunstgras gazon van Gras en Groen Kunstgras?"

Projecten in Lommel en omgeving

Alle projecten

Kunstgras laten leggen in Lommel

Wilt u kunstgras laten leggen in Lommel? Dan komt Gras en Groen Kunstgras de werkzaamheden graag voor u uitvoeren. De gespecialiseerde medewerkers volgen daarbij een vaste en efficiënte werkwijze. Het vakkundig egaliseren van de ondergrond, het aanbrengen van een stabiliserend onderdoek en het uitrollen van het kunstgras behoren tot hun vaste werkzaamheden. Lees hier uitgebreide informatie over onze werkwijze: Kunstgras laten leggen.

Voor vaste prijzen per vierkante meter komen wij het kunstgras voor u leggen. Naar wens kunnen wij ook de oude ondergrond eerst verwijderen en de nieuwe ondergrond op juiste hoogte brengen. Voor een compleet overzicht van alle tarieven voor het aanleggen van kunstgras gazon in Lommel gaat u naar de pagina kunstgras prijzen.

Tarieven kunstgras legservice

Kunstgras leggen Lommel

Wilt u zelf aan de slag en kunstgras leggen bij u in Lommel? Dat is natuurlijk geen probleem. Het is een klus die u met enige handigheid en een goede voorbereiding ook prima zelf uit kunt voeren.

Wij helpen u in dat geval graag met de juiste instructies en/of u kunt het kunstgras kopen bij Gras en Groen inclusief alle juiste benodigdheden. Zo krijgt u toch de beschikking over schitterende kunstgras dat niet van echt te onderscheiden is!

Kenmerken van ons kunstgras

 • Zeer realistische uitstraling
 • Kleur- en slijtvast
 • Meerkleurig draad voor een natuurlijk effect
 • Nederlands product met daarbij horende kwaliteit
 • Dier-, mens- en milieuvriendelijk
 • 100% lood- en cadmiumvrij

Kunstgras bekijken in de showtuin

Het kunstgras met een zeer realistische uitstraling is te bewonderen in de showtuin van Gras en Groen in ‘s-Hertogenbosch. U kunt daar een offerte aanvragen. Is de reisafstand naar Gras en Groen te groot? U kunt via de website ook stalen aanvragen of op basis van foto`s en kenmerken direct overgaan tot het doen van een offerte aanvraag. Het kunstgras is altijd gratis af te halen bij Gras en Groen!

Wij wensen u prettige feestdagen en een gelukkig 2023. Vanaf 9 januari staan wij weer voor u klaar!