Kunstgras Maaseik

Kunstgras leggen Maaseik

Wilt u met natuurlijk ogend kunstgras een schitterend gazon aanleggen in Maaseik? Kunstgras leggen gaat razendsnel en zorgt ervoor dat u binnen de kortste tijd een stralend en altijd groen gazon heeft. Met het natuurlijk ogende en kwalitatief hoogwaardige kunstgras van Gras en Groen kan een gazon in de meeste gevallen binnen één dag worden aangelegd.

U kunt het kunstgras zelfs al direct na aanleg in gebruik nemen. De enige vraag die u zichzelf moet stellen: Ga ik zelf kunstgras leggen of laat ik dit over aan professionals?

Voordelen van kunstgras

Kunstgras heeft het de laatste jaren veel aan populariteit gewonnen. Een reden daarvan is dat kunstgras steeds mooier is geworden. Dankzij verschillende vezels, mosdraad en kleuren is het nauwelijks nog van echt gras te onderscheiden.

 • Het gazon kan binnen één dag worden aangelegd
 • In tegenstelling tot echt gras is er geen ingewikkeld onderhoud
 • U hoeft geen tijd en geld te investeren in water, mest en graszaad
 • 4 seizoenen lang genieten van een groenblijvend gazon
Plaatsen rondom Maaseik waar Gras en Groen ook werkt

Kunstgras laten leggen in Maaseik

Wilt u kunstgras laten leggen in uw tuin in Maaseik? U bent niet de enige! Het leggen van kunstgras als grasgazon is razend populair, ook bij u in Maaseik. Dit heeft te maken met de zeer natuurlijke uitstraling dat de soorten kunstgras van Gras en Groen hebben. Het is altijd groen, vraagt zeer weinig onderhoud. Zo houdt u meer vrije tijd over voor hobby, of om een lekker een van de vele terrasjes te pakken aan de Markt. Verstaat u ook de kunst van kunstgras leggen?

Gras en Groen kunstgras is zelfs te vinden in het stadscentrum van Maaseik. Zo hebben wij een project aan de Boomgaardstraat afgerond. De tuinen zijn erg schaduwrijk, een echt grasgazon is daardoor lastig mooi en mosvrij te houden. Dat wij ook al veel tuinen met kunstgras hebben aangelegd in Maaseik heeft hier ongetwijfeld mee te maken.

Waar leggen wij kunstgras in Maaseik

Zowel jonge gezinnen, alsook ook vijftigplussers kiezen vaak voor de voordelen die kunstgras met zich meebrengt. Naast kunstgras leggen in de binnenstad van Maaseik, vindt u Gras en Groen Kunstgras onder andere in Aldeneik, Heppeneert (incl. Siemkensheuvel), 't Ven (incl. Gremelslo) en Wurfeld. In de deelgemeente Neeroeteren de wijken Berg, Schootsheide, Voorshoven en Waterloos. En in de deelgemeente Opoeteren in de wijken De Riet en Dorne.

Maaseik is een stad met ruim 25.000 inwoners op de linkeroever van de Maas in het noordoosten van de provincie Limburg. De stad ligt op een uitloper van het middenterras van de Maas, waardoor ze relatief veilig is voor overstromingen. De stad kent nog meer water: De Bos- of Oeterbeek, die net ten noorden van de stadskern stroomt, de Zander- of Diepbeek, die langs de zuidgrens loopt en de Witbeek. Die in noordelijke richting gaat. Het is een van de oudere steden van België en bezit gelukkig nog veel oude monumentale panden.

Kunstgrasvelden in Maaseik

Naast het groen, dat u ten zuiden van Maaseik vindt in het Nationaal Park Hoge Kempen, beschikt Maaseik over een groen parken als Jagersborg. U komt natuurlijk ook veel groen en gras tegen op de sportvelden van Real Neeroeteren-Maaseik FC en voetbalverenigingen als SLW Maaseik, Ven Maaseik, Waterloos VV, Voorshoven VV, SSD Opoeteren en Flandria Dorne. Maar veel voetbalverenigingen, de Hockeyclubs en sommige tennisverenigingen als TC Maaseik spelen meer en meer op een variant van kunstgras. Maar kunstgras als sierveld in uw tuin, is juist voor u als inwoner van Maaseik ook ideaal!

Grondsoorten in Maaseik

De bodemlaag van Maaseik bestaat overwegend uit leem of zandleem. Slechts sporadisch is pure klei in de bovengrond te vinden. Mocht uw bodem toch te veel leem of klei bevatten, dan adviseren wij u eerst een drainerende zandlaag aan te leggen. Het aanleggen van kunstgras van Gras en Groen Kunstgras heeft de volgende voordelen:

 • Kunstgras laat goed water door. Regenwater kan infiltreren in de bodem en vormt niet onnodig een belasting voor het riool.
 • U behoudt het zachte gevoel en behaaglijke comfort van lopen op gras.
 • Het gazon in uw tuin blijft ook in een nattere schaduwrijke omgeving frisgroen zonder mos.
 • Slechts af en toe vegen of borstelen is vaak al voldoende.
 • Kunstgras laat uw tuin er altijd verzorgd uitzien.

Nieuwbouwwijken in Maaseik

Nieuwbouwproject Verkaveling Leemhoek

Deze nieuwe verkaveling Kempenweg te Maaseik biedt plaats voor 29 bouwpercelen waaronder 7 bouwpercelen geschikt voor open bebouwing, 7 percelen geschikt voor zijtuinwoningen, 14 percelen geschikt voor halfopen bebouwing waaronder 7 percelen op Talud. Deze verkaveling ligt op een steenworp van het centrum van Maaseik. Bent u, als toekomstige eigenaren, op zoek naar een betrouwbare leverancier van kunstgras voor uw tuin? Dan kunt u, of samen met uw buren of straatbewoners goede zaken doen. In het geval van gezamenlijke projecten, werken wij met oplopende staffelkortingen. Deze gaan u en uw buurtbewoners veel voordeel opleveren. Vraag naar de mogelijkheden bij de medewerkers van Gras en Groen Kunstgras.

Nieuwbouwproject Verkaveling Wurfelder Bossche 2

Deze verkaveling omvat 24 exclusief gelegen percelen, waarvan 16 bestemd voor open bebouwing en 8 voor halfopen bebouwing. Op 222 m² tot 1254 m² grond. Wordt u straks de gelukkige eigenaar en wilt u ook graag gras en groen in uw tuin zien, maar zonder onderhoudswerk en -kosten? Denk dan aan Gras en Groen Kunstgras en neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Nieuwbouwproject Sint-Jansberg Hier zijn twee woningen met 215 m² woonoppervlak in aanbouw, vlak bij het centrum van Maaseik gelegen. Het uitzicht is super en de percelen zeer riant (1250 m² per perceel). U heeft de keuze om casco te kopen of volledig afgewerkt. Wellicht gaat u uw tuin ook inrichten met een mooi onderhoudsvrij kunstgras gazon van Gras en Groen Kunstgras?

Projecten in Maaseik en omgeving

Alle projecten

Kunstgras laten leggen in Maaseik

Wilt u kunstgras laten leggen in Maaseik? Dan komt Gras en Groen Kunstgras de werkzaamheden graag voor u uitvoeren. De gespecialiseerde medewerkers volgen daarbij een vaste en efficiënte werkwijze. Het vakkundig egaliseren van de ondergrond, het aanbrengen van een stabiliserend onderdoek en het uitrollen van het kunstgras behoren tot hun vaste werkzaamheden. Lees hier uitgebreide informatie over onze werkwijze: Kunstgras laten leggen.

Voor vaste prijzen per vierkante meter komen wij het kunstgras voor u leggen. Naar wens kunnen wij ook de oude ondergrond eerst verwijderen en de nieuwe ondergrond op juiste hoogte brengen. Voor een compleet overzicht van alle tarieven voor het aanleggen van kunstgras gazon in Maaseik gaat u naar de pagina kunstgras prijzen.

Tarieven kunstgras legservice

Kunstgras leggen Maaseik

Wilt u zelf aan de slag en kunstgras leggen bij u in Maaseik? Dat is natuurlijk geen probleem. Het is een klus die u met enige handigheid en een goede voorbereiding ook prima zelf uit kunt voeren.

Wij helpen u in dat geval graag met de juiste instructies en/of u kunt het kunstgras kopen bij Gras en Groen inclusief alle juiste benodigdheden. Zo krijgt u toch de beschikking over schitterende kunstgras dat niet van echt te onderscheiden is!

Kenmerken van ons kunstgras

 • Zeer realistische uitstraling
 • Kleur- en slijtvast
 • Meerkleurig draad voor een natuurlijk effect
 • Nederlands product met daarbij horende kwaliteit
 • Dier-, mens- en milieuvriendelijk
 • 100% lood- en cadmiumvrij

Kunstgras bekijken in de showtuin

Het kunstgras met een zeer realistische uitstraling is te bewonderen in de showtuin van Gras en Groen in ‘s-Hertogenbosch. U kunt daar een offerte aanvragen. Is de reisafstand naar Gras en Groen te groot? U kunt via de website ook stalen aanvragen of op basis van foto`s en kenmerken direct overgaan tot het doen van een offerte aanvraag. Het kunstgras is altijd gratis af te halen bij Gras en Groen!

Ontvang nú 10% korting op uw kunstgras. Geldig vanaf 20m²!