Kunstgras Mortsel

Kunstgras leggen Mortsel

Wilt u met natuurlijk ogend kunstgras een schitterend gazon aanleggen in Mortsel? Kunstgras leggen gaat razendsnel en zorgt ervoor dat u binnen de kortste tijd een stralend en altijd groen gazon heeft. Met het natuurlijk ogende en kwalitatief hoogwaardige kunstgras van Gras en Groen kan een gazon in de meeste gevallen binnen één dag worden aangelegd.

U kunt het kunstgras zelfs al direct na aanleg in gebruik nemen. De enige vraag die u zichzelf moet stellen: Ga ik zelf kunstgras leggen of laat ik dit over aan professionals?

Voordelen van kunstgras

Kunstgras heeft het de laatste jaren veel aan populariteit gewonnen. Een reden daarvan is dat kunstgras steeds mooier is geworden. Dankzij verschillende vezels, mosdraad en kleuren is het nauwelijks nog van echt gras te onderscheiden.

 • Het gazon kan binnen één dag worden aangelegd
 • In tegenstelling tot echt gras is er geen ingewikkeld onderhoud
 • U hoeft geen tijd en geld te investeren in water, mest en graszaad
 • 4 seizoenen lang genieten van een groenblijvend gazon

Kunstgras laten leggen in Mortsel

Wilt u kunstgras laten leggen in uw tuin in Mortsel? U bent niet de enige! Het leggen van kunstgras als grasgazon is razend populair, ook bij u in Mortsel. Dit heeft te maken met de zeer natuurlijke uitstraling dat de soorten kunstgras van Gras en Groen hebben. Het is altijd groen, vraagt zeer weinig onderhoud. Zo houdt u meer vrije tijd over voor hobby, of om een lekker een terrasje te pakken. Verstaat u ook de kunst van kunstgras leggen?

Gras en Groen kunstgras is zelfs te vinden in het stadscentrum van Mortsel. Zo hebben wij een project aan de Sint-Benedictusstraat afgerond. De tuinen zijn schaduwrijk, een echt grasgazon is daardoor lastig mooi en mosvrij te houden. Dat wij ook al veel tuinen met kunstgras hebben aangelegd in Mortsel heeft hier ongetwijfeld mee te maken.

Waar leggen wij kunstgras in Mortsel

Zowel jonge gezinnen, alsook ook vijftigplussers kiezen vaak voor de voordelen die kunstgras met zich meebrengt. Naast kunstgras leggen in Mortsel-Dorp, vindt u Gras en Groen kunstgras ook in Oude-God en Luithagen. 

Mortsel is een stad met ruim 25.000 inwoners, in de Belgische provincie Antwerpen. Binnen de stadsgrenzen liggen geen andere kernen. De gemeente heeft 3 waterlopen, zijnde de Koude Beek, Fortloop en de Zwarte Beek. Alle drie deze beken wateren af in het Groot Schijn. Op economisch gebied speelt de multinational Agfa-Gevaert een belangrijke rol in Mortsel. Agfa heeft zich als producent van fotorolletjes doorontwikkeld tot ontwikkelaar van digitale, medische radiologische systemen, maar ook in medische spraakherkenningssystemen.

Kunstgras velden in Mortsel

Naast het groen, dat u vindt in het natuurgebied Klein Zwitserland, beschikt Mortsel over groen rondom Hoeve Diesegheme, kasteel Cantecroy en de Forten III en IV en in park ‘t Meihof. U komt natuurlijk ook veel groen en gras tegen op de sportvelden van VC Mortsel, VJ Helderhoek, Cantincrode vzw en SV st. Jozef-Mortsel. Maar veel voetbalverenigingen, Hockeyclubs en sommige tennisverenigingen spelen meer en meer op een variant van kunstgras. Maar kunstgras als sierveld in uw tuin, is juist voor u als inwoner van Mortsel ook ideaal!

Grondsoorten in Mortsel

De bodemlaag van Mortsel bestaat overwegend uit leem of zandleem. Slechts sporadisch is pure klei in de bovengrond te vinden. Mocht uw bodem toch te veel leem of klei bevatten, dan adviseren wij u eerst een drainerende zandlaag aan te leggen. Het aanleggen van kunstgras van Gras en Groen Kunstgras heeft de volgende voordelen:

 • Kunstgras laat goed water door. Regenwater kan infiltreren in de bodem en vormt niet onnodig een belasting voor het riool.
 • U behoudt het zachte gevoel en behaaglijke comfort van lopen op gras.
 • Het gazon in uw tuin blijft ook in een nattere schaduwrijke omgeving frisgroen zonder mos.
 • Slechts af en toe vegen of borstelen is vaak al voldoende.
 • Kunstgras laat uw tuin er altijd verzorgd uitzien.

Nieuwbouwwijken in Mortsel

Nieuwbouwproject Hove - Frank Swaelenlei in Hove

In deze nieuwe woonbuurt in Hovezijn 22 halfopen of gesloten woningen gebouwd. Snaar strakke moderne architectuur, duurzame materialen en veel oog voor leefcomfort en lichtinval. Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier van kunstgras voor uw tuin? Dan kunt u, of samen met uw buren of straatbewoners goede zaken doen. In het geval van gezamenlijke projecten, werken wij met oplopende staffelkortingen. Deze gaan u en uw buurtbewoners veel voordeel opleveren. Vraag naar de mogelijkheden bij de medewerkers van Gras en Groen Kunstgras.

Nieuwbouwproject Antwerpsestraat 2

Fantastisch gelegen penthouse in het centrum van Mortsel met 86 m² terrassen, 129 m² woonoppervlak en zicht op parktuin! Deze penthouse omvat een grote leefruimte met open en volledig ingerichte keuken, ruime aparte berging en toegang naar zuidgeoriënteerd terras van 43 m², 3 ruime slaapkamers, alle slaapkamers hebben eveneens toegang tot een 43 m² groot privé-terras. Wordt u straks de gelukkige eigenaar en wilt u ook graag gras en groen in uw tuin zien, maar zonder onderhoudswerk en -kosten? Denk dan aan Gras en Groen Kunstgras en neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Nieuwbouwproject Steenovenbos

Geschakelde woningen met ruime living, open keuken, en een voor- en achtertuin. Wellicht gaat u uw tuin ook inrichten met een mooi onderhoudsvrij kunstgras gazon van Gras en Groen Kunstgras?"

Projecten in Mortsel en omgeving

Alle projecten

Kunstgras laten leggen in Mortsel

Wilt u kunstgras laten leggen in Mortsel? Dan komt Gras en Groen Kunstgras de werkzaamheden graag voor u uitvoeren. De gespecialiseerde medewerkers volgen daarbij een vaste en efficiënte werkwijze. Het vakkundig egaliseren van de ondergrond, het aanbrengen van een stabiliserend onderdoek en het uitrollen van het kunstgras behoren tot hun vaste werkzaamheden. Lees hier uitgebreide informatie over onze werkwijze: Kunstgras laten leggen.

Voor vaste prijzen per vierkante meter komen wij het kunstgras voor u leggen. Naar wens kunnen wij ook de oude ondergrond eerst verwijderen en de nieuwe ondergrond op juiste hoogte brengen. Voor een compleet overzicht van alle tarieven voor het aanleggen van kunstgras gazon in Mortsel gaat u naar de pagina kunstgras prijzen.

Tarieven kunstgras legservice

Kunstgras leggen Mortsel

Wilt u zelf aan de slag en kunstgras leggen bij u in Mortsel? Dat is natuurlijk geen probleem. Het is een klus die u met enige handigheid en een goede voorbereiding ook prima zelf uit kunt voeren.

Wij helpen u in dat geval graag met de juiste instructies en/of u kunt het kunstgras kopen bij Gras en Groen inclusief alle juiste benodigdheden. Zo krijgt u toch de beschikking over schitterende kunstgras dat niet van echt te onderscheiden is!

Kenmerken van ons kunstgras

 • Zeer realistische uitstraling
 • Kleur- en slijtvast
 • Meerkleurig draad voor een natuurlijk effect
 • Nederlands product met daarbij horende kwaliteit
 • Dier-, mens- en milieuvriendelijk
 • 100% lood- en cadmiumvrij

Kunstgras bekijken in de showtuin

Het kunstgras met een zeer realistische uitstraling is te bewonderen in de showtuin van Gras en Groen in ‘s-Hertogenbosch. U kunt daar een offerte aanvragen. Is de reisafstand naar Gras en Groen te groot? U kunt via de website ook stalen aanvragen of op basis van foto`s en kenmerken direct overgaan tot het doen van een offerte aanvraag. Het kunstgras is altijd gratis af te halen bij Gras en Groen!

Ontvang nú 10% korting op uw kunstgras. Geldig vanaf 20m²!