Kunstgras Sint-Niklaas

Kunstgras leggen Sint-Niklaas

Wilt u met natuurlijk ogend kunstgras een schitterend gazon aanleggen in Sint-Niklaas? Kunstgras leggen gaat razendsnel en zorgt ervoor dat u binnen de kortste tijd een stralend en altijd groen gazon heeft. Met het natuurlijk ogende en kwalitatief hoogwaardige kunstgras van Gras en Groen kan een gazon in de meeste gevallen binnen één dag worden aangelegd.

U kunt het kunstgras zelfs al direct na aanleg in gebruik nemen. De enige vraag die u zichzelf moet stellen: Ga ik zelf kunstgras leggen of laat ik dit over aan professionals?

Voordelen van kunstgras

Kunstgras heeft het de laatste jaren veel aan populariteit gewonnen. Een reden daarvan is dat kunstgras steeds mooier is geworden. Dankzij verschillende vezels, mosdraad en kleuren is het nauwelijks nog van echt gras te onderscheiden.

 • Het gazon kan binnen één dag worden aangelegd
 • In tegenstelling tot echt gras is er geen ingewikkeld onderhoud
 • U hoeft geen tijd en geld te investeren in water, mest en graszaad
 • 4 seizoenen lang genieten van een groenblijvend gazon
Plaatsen rondom Sint-Niklaas waar Gras en Groen ook werkt

Kunstgras laten leggen in Sint-Niklaas

Wilt u kunstgras laten leggen in uw tuin in Sint-Niklaas? U bent niet de enige! Het leggen van kunstgras als alternatief voor uw grasgazon is razend populair, ook bij u in Sint-Niklaas. Dit heeft alles te maken met de zeer natuurlijke uitstraling dat het kunstgras van Gras en Groen heeft. Daarnaast is het altijd groen en vraagt het weinig onderhoud. Ideaal, zo houdt u veel vrije tijd over om een lekker een terrasje te pakken aan de Grote Markt. Misschien verstaat u ook de kunst van kunstgras leggen?

Gras en Groen kunstgras is ook werkzaam in het stadscentrum van Sint-Niklaas. Wij hebben zelfs een project in de binnenstad, aan de Hemelaerstraat afgerond. De tuinen zijn vaak schaduwrijk, een echt grasgazon is daardoor lastig mooi te houden. Dat wij ook al veel tuinen met kunstgras hebben aangelegd in Sint-Niklaas heeft hier ongetwijfeld mee te maken.

Waar leggen wij kunstgras in Sint-Niklaas

Naast kunstgras leggen in de binnenstad van Sint-Niklaas, zijn wij ook werkzaam in overige wijken en districten van de stad. Zowel jonge gezinnen, alsook ook vijftigplussers kiezen vaak voor de voordelen die kunstgras met zich meebrengt. De stad telt naast Sint-Niklaas zelf nog de deelgemeenten Belsele, Nieuwkerken-Waas en Sinaai. In het noorden van Belsele ligt het dorpje Puivelde.

Algemene informatie Sint-Niklaas

Sint-Niklaas is een stad in de Belgische provincie Oost-Vlaanderen. De stad is de hoofdstad van het Land van Waas en telt 76.000 inwoners (2017). Bijnamen van de Sint-Niklazenaren zijn oliezekers, rapenbraders of blauwselmannen. De stad is ook bekend om haar marktplein, met haar 3,2 ha het grootste van België.

Kunstgrasvelden in Sint-Niklaas

Naast het groen, dat u vindt in de natuurgebieden Het Puitvoetbos, Recreatiedomein De Ster en in de Fondatie van Boudelo, beschikt Sint-Niklaas over Het Romain De Vidtspark, en het Casino Park.U komt natuurlijk ook veel groen en gras tegen op en rond de sportvelden van het Puyenbekestadion, waar Sportkring Belsele en de damesclub Sinaai Girls spelen, het Robert Waterschootstadion, waar SK Gerda Sint-Niklaas nu speelt en op de velden van voetbalverenigingen als KFC Herleving Sinaai, Sport Kring Sint-Niklaas en VK White Boys. Maar veel voetbalverenigingen, Hockeyclubs en sommige tennisverenigingen als VOS Reinaert, Royal TC, Wase TC en Beverse TC spelen meer en meer op een variant van kunstgras. Maar kunstgras als sierveld in uw tuin, is juist voor u als inwoner van Sint-Niklaas ook ideaal!

Grondsoorten in Sint-Niklaas

De bovenste bodemlaag van Sint-Niklaas bestaat uit lemig zand en zandleem. Slechts op enkele locaties is zware leem of klei in de bovengrond te vinden. Bij het aanleggen van kunstgras van Gras en Groen Kunstgras heeft dat voor u de volgende voordelen:

 • Kunstgras laat goed water door. Regenwater komt geheel ten goede aan het milieu en het drinkwater, in plaats van het via bestrating af te voeren naar het riool.
 • U behoudt het zachte gevoel en behaaglijke comfort van lopen op gras.
 • Het gazon in uw tuin rot niet weg en blijft ook in een nattere schaduwrijke omgeving frisgroen zonder mos, zelfs op een balkon, dakterras of woonboot. Slechts af en toe vegen of borstelen is vaak al voldoende.
 • Kunstgras laat uw tuin er altijd verzorgd uitzien Mocht uw bodem toch overwegend veel klei bevatten, dan adviseren wij u eerst een drainerende zandlaag aan te leggen

Nieuwbouwwijken in Sint-Niklaas

Nieuwbouwproject Filteint fase III

In het woonproject Filteint worden lichtrijke (half open) woningen aangeboden. Ze beschikken allen over een privatieve tuin. Ruime living met open keuken, een tuin en parking, met een mooi zicht op een waterpartij, in nabijheid van het groene park. Mooi wonen in een autoluw rustig binnen gebied, met vlotte ontsluitingsmogelijkheden. Bent u als bewoner van deze nieuwe woningen op zoek naar een betrouwbare leverancier van kunstgras voor uw tuin? Dan kunt u, of samen met uw buren of straatbewoners goede zaken doen. In het geval van gezamenlijke projecten, werken wij met staffelkortingen. Deze kunnen flink oplopen en gaan zij u en uw buurtbewoners zeker veel voordeel opleveren. Vraag naar de mogelijkheden bij de medewerkers van Gras en Groen Kunstgras.

Nieuwbouwproject Lijnzaadstraat

Hier worden, net buiten de stadskern, in een nieuwe recente en verkeersluwe woonbuurt nieuwbouwwoningen in een landelijke bouwstijl aangeboden. De 2 halfopen en 2 gesloten gezinswoningen worden gebouwd op percelen van 138 m² tot 239 m². De woningen hebben een ruime open leefruimte, 4 slaapkamers, een badkamer met douche en ligbad, 2 toiletten, veel handige opbergruimte en beschikken over een ventilatiesysteem D en zonnepanelen. Ruime budgetten voor de keuken, vloeren en sanitaire toestellen van uw voorkeur. De woningen worden sleutel klaar opgeleverd. Rustig lieflijk wonen maar met alle voorzieningen bij de hand en een vlotte aansluiting naar het station, de E17 en E34. Wordt u straks de gelukkige eigenaar en wilt u in uw tuin ook graag gras en groen zien, maar weinig onderhoud en kosten? Denk dan eens aan Gras en Groen Kunstgras en neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Nieuwbouwproject Passtraat

Nieuwbouw woningen met grondoppervlakte van 310 m² of 475 m², voorzien van alle moderne comfort maar traditioneel gebouwd. Er worden zeer degelijke en mooie materialen voorzien, ruim budget voor keuken en badkamer. U bepaalt zelf de sfeer en het eindresultaat in samenspraak met de architect. Wellicht gaat u uw tuin ook inrichten met een mooi onderhoudsvrij kunstgras gazon van Gras en Groen Kunstgras?

Projecten in Sint-Niklaas en omgeving

Alle projecten

Kunstgras laten leggen in Sint-Niklaas

Wilt u kunstgras laten leggen in Sint-Niklaas? Dan komt Gras en Groen Kunstgras de werkzaamheden graag voor u uitvoeren. De gespecialiseerde medewerkers volgen daarbij een vaste en efficiënte werkwijze. Het vakkundig egaliseren van de ondergrond, het aanbrengen van een stabiliserend onderdoek en het uitrollen van het kunstgras behoren tot hun vaste werkzaamheden. Lees hier uitgebreide informatie over onze werkwijze: Kunstgras laten leggen.

Voor vaste prijzen per vierkante meter komen wij het kunstgras voor u leggen. Naar wens kunnen wij ook de oude ondergrond eerst verwijderen en de nieuwe ondergrond op juiste hoogte brengen. Voor een compleet overzicht van alle tarieven voor het aanleggen van kunstgras gazon in Sint-Niklaas gaat u naar de pagina kunstgras prijzen.

Tarieven kunstgras legservice

Kunstgras leggen Sint-Niklaas

Wilt u zelf aan de slag en kunstgras leggen bij u in Sint-Niklaas? Dat is natuurlijk geen probleem. Het is een klus die u met enige handigheid en een goede voorbereiding ook prima zelf uit kunt voeren.

Wij helpen u in dat geval graag met de juiste instructies en/of u kunt het kunstgras kopen bij Gras en Groen inclusief alle juiste benodigdheden. Zo krijgt u toch de beschikking over schitterende kunstgras dat niet van echt te onderscheiden is!

Kenmerken van ons kunstgras

 • Zeer realistische uitstraling
 • Kleur- en slijtvast
 • Meerkleurig draad voor een natuurlijk effect
 • Nederlands product met daarbij horende kwaliteit
 • Dier-, mens- en milieuvriendelijk
 • 100% lood- en cadmiumvrij

Kunstgras bekijken in de showtuin

Het kunstgras met een zeer realistische uitstraling is te bewonderen in de showtuin van Gras en Groen in ‘s-Hertogenbosch. U kunt daar een offerte aanvragen. Is de reisafstand naar Gras en Groen te groot? U kunt via de website ook stalen aanvragen of op basis van foto`s en kenmerken direct overgaan tot het doen van een offerte aanvraag. Het kunstgras is altijd gratis af te halen bij Gras en Groen!

Wij wensen u prettige feestdagen en een gelukkig 2023. Vanaf 9 januari staan wij weer voor u klaar!