Kunstgras Vilvoorde

Kunstgras leggen Vilvoorde

Wilt u met natuurlijk ogend kunstgras een schitterend gazon aanleggen in Vilvoorde? Kunstgras leggen gaat razendsnel en zorgt ervoor dat u binnen de kortste tijd een stralend en altijd groen gazon heeft. Met het natuurlijk ogende en kwalitatief hoogwaardige kunstgras van Gras en Groen kan een gazon in de meeste gevallen binnen één dag worden aangelegd.

U kunt het kunstgras zelfs al direct na aanleg in gebruik nemen. De enige vraag die u zichzelf moet stellen: Ga ik zelf kunstgras leggen of laat ik dit over aan professionals?

Voordelen van kunstgras

Kunstgras heeft het de laatste jaren veel aan populariteit gewonnen. Een reden daarvan is dat kunstgras steeds mooier is geworden. Dankzij verschillende vezels, mosdraad en kleuren is het nauwelijks nog van echt gras te onderscheiden.

 • Het gazon kan binnen één dag worden aangelegd
 • In tegenstelling tot echt gras is er geen ingewikkeld onderhoud
 • U hoeft geen tijd en geld te investeren in water, mest en graszaad
 • 4 seizoenen lang genieten van een groenblijvend gazon
Plaatsen rondom Vilvoorde waar Gras en Groen ook werkt

Kunstgras laten leggen in Vilvoorde

Wilt u kunstgras laten leggen in uw tuin in Vilvoorde? U bent niet de enige! Het leggen van kunstgras als grasgazon is razend populair, ook bij u in Vilvoorde. Dit heeft te maken met de zeer natuurlijke uitstraling dat de soorten kunstgras van Gras en Groen hebben. Het is altijd groen, vraagt zeer weinig onderhoud. Zo houdt u meer vrije tijd over voor hobby, of om een lekker een terrasje te pakken aan de Grote Markt. Verstaat u ook de kunst van kunstgras leggen?

Gras en Groen kunstgras is zelfs te vinden in het stadscentrum van Vilvoorde. Zo hebben wij een project aan de Vissersstraat afgerond. De tuinen zijn erg schaduwrijk, een echt grasgazon is daardoor lastig mooi en mosvrij te houden. Dat wij ook al veel tuinen en dakterrassen met kunstgras hebben aangelegd in Vilvoorde heeft hier ongetwijfeld mee te maken.

Waar leggen wij kunstgras in Vilvoorde

Zowel jonge gezinnen, alsook ook vijftigplussers kiezen vaak voor de voordelen die kunstgras met zich meebrengt. Naast kunstgras leggen in de binnenstad van Vilvoorde, vindt u Gras en Groen Kunstgras onder andere in Far-West, het Faubourg, Broek, Drie Fonteinen, Kassei, het Voor, Mutsaert, de woonkern Koningslo, het dorp Houtem en de deelgemeente Peutie.

Algemene informatie

Vilvoorde Vilvoorde is een Vlaams-Brabantse stad, in het zuiden tegen het Noord-Brusselse Laken aangegroeid. Vilvoorde was in de middeleeuwen een belangrijke stad van lakennijverheid en ambachten. Zij had vesten, vijfentwintig wachttorens en vier poorten in het Brabant van Hertog Hendrik I. Na eeuwen van terugval bloeide de stad in de tweede helft van de 19e en eerste helft van de 20ste eeuw weer behoorlijk op, door de industriële bloei. Vilvoorde werd een industriestad liggend aan het Zeekanaal Brussel-Schelde en rivier de Zenne, met daarnaast verbindingswegen en de spoorweg. Vilvoorde is anno nu een typevoorbeeld van een voorstad met haar ruim 43.000 inwoners (2017).

Kunstgrasvelden in Vilvoorde

Naast het groen, dat u vindt in het Domein De Drie Fonteinen, beschikt Vilvoorde over groene parken als het Hanssenspark en Hazeweide. U komt natuurlijk ook veel groen en gras tegen op de sportvelden van Sporting Club Vilvoorde en voetbalverenigingen als KFC Peutie. Veel voetbalverenigingen, Hockeyclubs en tennisverenigingen als Park Tennis Club Vilvoorde, spelen meer en meer op een variant van kunstgras. Maar kunstgras als sierveld in uw tuin, is juist voor u als inwoner van Vilvoorde ook ideaal!

Grondsoorten in Vilvoorde

De bovenste bodemlaag van Vilvoorde bestaat overwegend uit leem of zandleem. Slechts sporadisch is pure klei in de bovengrond te vinden. Mocht uw bodem toch te veel leem of klei bevatten, dan adviseren wij u eerst een drainerende zandlaag aan te leggen, maar daarna geeft het aanleggen van kunstgras van Gras en Groen Kunstgras u de volgende voordelen:

 • Kunstgras laat goed water door. Regenwater komt geheel ten goede aan het milieu en het drinkwater, in plaats van het via bestrating af te voeren naar het riool.
 • U behoudt het zachte gevoel en behaaglijke comfort van lopen op gras.
 • Het gazon in uw tuin rot niet weg en blijft ook in een nattere schaduwrijke omgeving frisgroen zonder mos, zelfs op een balkon, dakterras of woonboot. Slechts af en toe vegen of borstelen is vaak al voldoende.
 • Kunstgras laat uw tuin er altijd verzorgd uitzien

Nieuwbouwwijken in Vilvoorde

Nieuwbouwproject Breemputstraat

Dit project omvat een aantal strakke, eigentijdse woningen die samen een harmonisch geheel vormen. Gelegen in een groene en aangename woonomgeving. Aan de voorzijde van de buurt ligt een toegang tot een eigen parkeerplaatsen en de wandelpaden in de centrale groenzone. Domein Drie Fonteinen en sportfaciliteiten vlakbij (500m.) en (op nog geen 2 km) slechts 10 fietsminuten van het centrum. Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier van kunstgras voor uw tuin? Dan kunt u, of samen met uw buren of straatbewoners goede zaken doen. In het geval van gezamenlijke projecten, werken wij met oplopende staffelkortingen. Deze gaan u en uw buurtbewoners veel voordeel opleveren. Vraag bij de medewerkers van Gras en Groen Kunstgras naar de mogelijkheden.

Nieuwbouwproject Residentie Nest, Borghtstraat.

In een private verkaveling (in een binnen gebied) met energiezuinige en hoog kwalitatief te bouwen woningen en luxe appartementen op een steenworp van Grimbergen en Vilvoorde, dat is wat Residentie NEST u biedt. Dit nieuwbouwproject is volgens de laatste normen akoestisch en thermisch geïsoleerd. Wordt u straks de gelukkige eigenaar en wilt u ook graag gras en groen in uw tuin zien, maar zonder onderhoudswerk en -kosten? Denk dan aan Gras en Groen Kunstgras en neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Nieuwbouwproject Residentie ParkView Kortestraat

Parkresidentie op 1 kilometer van het centrum. Keuze uit 17 appartementen. Elk appartement heeft minstens één terras, zuid of zuidwest georiënteerd! Uitsluitend genot van privé tuinen voor de appartementen op de gelijkvloerse verdieping, gemeenschappelijke tuin voor de mede-eigendom! Wellicht gaat u uw tuin, gemeenschappelijke tuin of balkons ook inrichten met een mooi onderhoudsvrij kunstgras gazon van Gras en Groen Kunstgras?

Projecten in Vilvoorde en omgeving

Alle projecten

Kunstgras laten leggen in Vilvoorde

Wilt u kunstgras laten leggen in Vilvoorde? Dan komt Gras en Groen Kunstgras de werkzaamheden graag voor u uitvoeren. De gespecialiseerde medewerkers volgen daarbij een vaste en efficiënte werkwijze. Het vakkundig egaliseren van de ondergrond, het aanbrengen van een stabiliserend onderdoek en het uitrollen van het kunstgras behoren tot hun vaste werkzaamheden. Lees hier uitgebreide informatie over onze werkwijze: Kunstgras laten leggen.

Voor vaste prijzen per vierkante meter komen wij het kunstgras voor u leggen. Naar wens kunnen wij ook de oude ondergrond eerst verwijderen en de nieuwe ondergrond op juiste hoogte brengen. Voor een compleet overzicht van alle tarieven voor het aanleggen van kunstgras gazon in Vilvoorde gaat u naar de pagina kunstgras prijzen.

Tarieven kunstgras legservice

Kunstgras leggen Vilvoorde

Wilt u zelf aan de slag en kunstgras leggen bij u in Vilvoorde? Dat is natuurlijk geen probleem. Het is een klus die u met enige handigheid en een goede voorbereiding ook prima zelf uit kunt voeren.

Wij helpen u in dat geval graag met de juiste instructies en/of u kunt het kunstgras kopen bij Gras en Groen inclusief alle juiste benodigdheden. Zo krijgt u toch de beschikking over schitterende kunstgras dat niet van echt te onderscheiden is!

Kenmerken van ons kunstgras

 • Zeer realistische uitstraling
 • Kleur- en slijtvast
 • Meerkleurig draad voor een natuurlijk effect
 • Nederlands product met daarbij horende kwaliteit
 • Dier-, mens- en milieuvriendelijk
 • 100% lood- en cadmiumvrij

Kunstgras bekijken in de showtuin

Het kunstgras met een zeer realistische uitstraling is te bewonderen in de showtuin van Gras en Groen in ‘s-Hertogenbosch. U kunt daar een offerte aanvragen. Is de reisafstand naar Gras en Groen te groot? U kunt via de website ook stalen aanvragen of op basis van foto`s en kenmerken direct overgaan tot het doen van een offerte aanvraag. Het kunstgras is altijd gratis af te halen bij Gras en Groen!

Ontvang nú 10% korting op uw kunstgras. Geldig vanaf 20m²!