Kunstgras Waregem

Kunstgras leggen Waregem

Wilt u met natuurlijk ogend kunstgras een schitterend gazon aanleggen in Waregem? Kunstgras leggen gaat razendsnel en zorgt ervoor dat u binnen de kortste tijd een stralend en altijd groen gazon heeft. Met het natuurlijk ogende en kwalitatief hoogwaardige kunstgras van Gras en Groen kan een gazon in de meeste gevallen binnen één dag worden aangelegd.

U kunt het kunstgras zelfs al direct na aanleg in gebruik nemen. De enige vraag die u zichzelf moet stellen: Ga ik zelf kunstgras leggen of laat ik dit over aan professionals?

Voordelen van kunstgras

Kunstgras heeft het de laatste jaren veel aan populariteit gewonnen. Een reden daarvan is dat kunstgras steeds mooier is geworden. Dankzij verschillende vezels, mosdraad en kleuren is het nauwelijks nog van echt gras te onderscheiden.

 • Het gazon kan binnen één dag worden aangelegd
 • In tegenstelling tot echt gras is er geen ingewikkeld onderhoud
 • U hoeft geen tijd en geld te investeren in water, mest en graszaad
 • 4 seizoenen lang genieten van een groenblijvend gazon
Plaatsen rondom Waregem waar Gras en Groen ook werkt

Kunstgras laten leggen in Waregem

Wilt u kunstgras laten leggen in uw tuin in Waregem U bent niet de enige! Het leggen van kunstgras als grasgazon is razend populair, ook bij u in Waregem. Dit heeft te maken met de zeer natuurlijke uitstraling dat de soorten kunstgras van Gras en Groen hebben. Het is altijd groen, vraagt zeer weinig onderhoud. Zo houdt u meer vrije tijd over voor hobby, of om een lekker een terrasje te pakken aan de Markt. Verstaat u ook de kunst van kunstgras leggen?

Gras en Groen kunstgras is zelfs te vinden in het stadscentrum van Waregem. Zo hebben wij een project aan de Molenstraat afgerond. De tuinen zijn erg schaduwrijk, een echt grasgazon is daardoor lastig mooi en mosvrij te houden. Dat wij ook al veel tuinen met kunstgras hebben aangelegd in Waregem heeft hier ongetwijfeld mee te maken.

Waar leggen wij kunstgras in Waregem

Zowel jonge gezinnen, alsook ook vijftigplussers kiezen vaak voor de voordelen die kunstgras met zich meebrengt. Naast kunstgras leggen in de binnenstad van Waregem, vindt u Gras en Groen Kunstgras onder andere in Gaverke, Biest, Nieuwenhove, Molenhoek, Beveren-Leie, Desselgem, Sint-Eloois-Vijve.

Algemene informatie Waregem

Waregem is een stad met ongeveer 3800 inwoners in het zuidoosten van West-Vlaanderen. De stad telt ongeveer 38.000 inwoners. Tot de 18de eeuw was het een landbouwers gemeente, maar ontwikkelde de stad zich langzaam tot industriestad, middels de vlas en textielindustrie. Waregem is door haar ligging vaak een belangrijke door- of aankomstplaats in diverse wielerkoersen en ook heeft zij in de paardensport grote bekendheid door de Waregem Koerse in het Hippodrome, de enige renbaan waar met de klok mee wordt gereden.

Kunstgrasvelden in Waregem

Naast het groen dat u vindt in het Park Baron Casier en het Schoondalbos, beschikt Waregem over kleine groene pareltjes als de Zavelput en het natuurgebied rond de in ongebruik geraakte spoorlijn naar Ingelmunster. U komt natuurlijk ook veel groen en gras tegen op de sportvelden van het Regenboogstadion van “Essevee” Zulte Waregem en op voetbalvelden van het Mirakelstadion van Racing Waregem. Maar veel voetbalverenigingen, Hockeyclub Constantia en sommige tennisverenigingen als TC Waregem Gaver en Waregem TC spelen meer en meer op een variant van kunstgras. Maar kunstgras als sierveld in uw tuin, is juist voor u als inwoner van Waregem ook ideaal!

Grondsoorten in Waregem

De bovenste bodemlaag van Waregem bestaat overwegend uit zand of zandleem. Slechts sporadisch is pure leem in de bovengrond te vinden. Mocht uw bodem toch te veel leem of klei bevatten, dan adviseren wij u eerst een drainerende zandlaag aan te leggen, maar daarna heeft u wel deze voordelen: Het aanleggen van kunstgras van Gras en Groen Kunstgras geeft u de volgende voordelen:

 • Kunstgras laat goed water door. Regenwater komt geheel ten goede aan het milieu en het drinkwater, in plaats van het via bestrating af te voeren naar het riool.
 • U behoudt het zachte gevoel en behaaglijke comfort van lopen op gras.
 • Het gazon in uw tuin rot niet weg en blijft ook in een nattere schaduwrijke omgeving frisgroen zonder mos, zelfs op een balkon, dakterras of woonboot. Slechts af en toe vegen of borstelen is vaak al voldoende.
 • Kunstgras laat uw tuin er altijd verzorgd uitzien

Nieuwbouwwijken in Waregem

Nieuwbouwproject 1

Zes zeer riante woningen in een park van groen. Een uniek en groen project in landelijke stijl, woningen met 166 m² woonoppervlakte in Park Het Oud Konijntje, een van de meest gewilde woonlocaties van Waregem. Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier van kunstgras voor uw tuin? Dan kunt u, of samen met uw buren of straatbewoners goede zaken doen. In het geval van gezamenlijke projecten, werken wij met oplopende staffelkortingen. Deze gaan u en uw buurtbewoners veel voordeel opleveren. Vraag naar de mogelijkheden bij de medewerkers van Gras en Groen Kunstgras.

Nieuwbouwproject Spinnerijstraat Sint-Eloois-Vijve

In Spinnerijstraat te Sint-Eloois-Vijve wordt gestart met de realisatie van een zestal moderne woningen. Daar waar het voormalig industriegebied langzamerhand omgetoverd tot een van de mooist gelegen nieuwe wijken, met de natuur en prachtige oevers van de Leie als uw tuin. Wordt u straks de gelukkige eigenaar en wilt u ook graag gras en groen in uw tuin zien, maar zonder onderhoudswerk en -kosten? Denk dan aan Gras en Groen Kunstgras en neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Nieuwbouwprojecten Deerlijk

Zuidoostelijk van Waregem wordt in Project Bloemistenstraat een hoogstaand modern nieuwbouwproject van 3 vrijstaande woningen en 4 halfopen woningen met een zeer centrale ligging in Deerlijk gebouwd. De woningen bevinden zich op wandelafstand van het centrum van Deerlijk, vlakbij winkels, gezellige horeca en scholen. Ook wordt in de Broelstraat een nieuwbouwproject van een vijftal woningen gestart en in de Beekstraat tussen Molenhoek en Deerlijk centrum nog twee moderne royale woningen met grote open leefruimtes. Wellicht gaat u uw tuin ook inrichten met een mooi onderhoudsvrij kunstgras gazon van Gras en Groen Kunstgras?

Projecten in Waregem en omgeving

Alle projecten

Kunstgras laten leggen in Waregem

Wilt u kunstgras laten leggen in Waregem? Dan komt Gras en Groen Kunstgras de werkzaamheden graag voor u uitvoeren. De gespecialiseerde medewerkers volgen daarbij een vaste en efficiënte werkwijze. Het vakkundig egaliseren van de ondergrond, het aanbrengen van een stabiliserend onderdoek en het uitrollen van het kunstgras behoren tot hun vaste werkzaamheden. Lees hier uitgebreide informatie over onze werkwijze: Kunstgras laten leggen.

Voor vaste prijzen per vierkante meter komen wij het kunstgras voor u leggen. Naar wens kunnen wij ook de oude ondergrond eerst verwijderen en de nieuwe ondergrond op juiste hoogte brengen. Voor een compleet overzicht van alle tarieven voor het aanleggen van kunstgras gazon in Waregem gaat u naar de pagina kunstgras prijzen.

Tarieven kunstgras legservice

Kunstgras leggen Waregem

Wilt u zelf aan de slag en kunstgras leggen bij u in Waregem? Dat is natuurlijk geen probleem. Het is een klus die u met enige handigheid en een goede voorbereiding ook prima zelf uit kunt voeren.

Wij helpen u in dat geval graag met de juiste instructies en/of u kunt het kunstgras kopen bij Gras en Groen inclusief alle juiste benodigdheden. Zo krijgt u toch de beschikking over schitterende kunstgras dat niet van echt te onderscheiden is!

Kenmerken van ons kunstgras

 • Zeer realistische uitstraling
 • Kleur- en slijtvast
 • Meerkleurig draad voor een natuurlijk effect
 • Nederlands product met daarbij horende kwaliteit
 • Dier-, mens- en milieuvriendelijk
 • 100% lood- en cadmiumvrij

Kunstgras bekijken in de showtuin

Het kunstgras met een zeer realistische uitstraling is te bewonderen in de showtuin van Gras en Groen in ‘s-Hertogenbosch. U kunt daar een offerte aanvragen. Is de reisafstand naar Gras en Groen te groot? U kunt via de website ook stalen aanvragen of op basis van foto`s en kenmerken direct overgaan tot het doen van een offerte aanvraag. Het kunstgras is altijd gratis af te halen bij Gras en Groen!

Wij wensen u prettige feestdagen en een gelukkig 2023. Vanaf 9 januari staan wij weer voor u klaar!