Kunstgras Wervik

Kunstgras leggen Wervik

Wilt u met natuurlijk ogend kunstgras een schitterend gazon aanleggen in Wervik? Kunstgras leggen gaat razendsnel en zorgt ervoor dat u binnen de kortste tijd een stralend en altijd groen gazon heeft. Met het natuurlijk ogende en kwalitatief hoogwaardige kunstgras van Gras en Groen kan een gazon in de meeste gevallen binnen één dag worden aangelegd.

U kunt het kunstgras zelfs al direct na aanleg in gebruik nemen. De enige vraag die u zichzelf moet stellen: Ga ik zelf kunstgras leggen of laat ik dit over aan professionals?

Voordelen van kunstgras

Kunstgras heeft het de laatste jaren veel aan populariteit gewonnen. Een reden daarvan is dat kunstgras steeds mooier is geworden. Dankzij verschillende vezels, mosdraad en kleuren is het nauwelijks nog van echt gras te onderscheiden.

 • Het gazon kan binnen één dag worden aangelegd
 • In tegenstelling tot echt gras is er geen ingewikkeld onderhoud
 • U hoeft geen tijd en geld te investeren in water, mest en graszaad
 • 4 seizoenen lang genieten van een groenblijvend gazon
Plaatsen rondom Wervik waar Gras en Groen ook werkt

Kunstgras laten leggen in Wervik

Wilt u kunstgras laten leggen in uw tuin in Wervik? U bent niet de enige! Het leggen van kunstgras als grasgazon is razend populair, ook bij u in Wervik. Dit heeft te maken met de zeer natuurlijke uitstraling dat de soorten kunstgras van Gras en Groen hebben. Het is altijd groen, vraagt zeer weinig onderhoud. Zo houdt u meer vrije tijd over voor hobby, of om een lekker een terrasje te pakken aan de Leie, met zicht op de boten in de rivier. Verstaat u ook de kunst van kunstgras leggen?

Gras en Groen kunstgras is zelfs te vinden in het stadscentrum van Wervik. Zo hebben wij een project aan de Leiestraat afgerond. De tuinen zijn schaduwrijk, een echt grasgazon is daardoor lastig mooi en mosvrij te houden. Dat wij ook al veel tuinen met kunstgras hebben aangelegd in Wervik heeft hier ongetwijfeld mee te maken.

Waar leggen wij kunstgras in Wervik

Zowel jonge gezinnen, alsook ook vijftigplussers kiezen vaak voor de voordelen die kunstgras met zich meebrengt. Naast kunstgras leggen in de binnenstad van Wervik, vindt u Gras en Groen Kunstgras onder andere in Geluwe en Kruiseke.

Algemene informatie Wervik

Wervik is een stad aan de Leie met meer dan 18.000 inwoners, in de provincie West-Vlaanderen. De Leie vormt de grens met Frankrijk. De streek staat bekend voor zijn tabaksteelt en het Nationaal Tabaksmuseum is dan ook in deze stad gelegen. In Wervik staan twee windmolens die recent zijn gerestaureerd zijn en nog kunnen werken: de stenen Briekenmolen (bij het Tabaksmuseum) en de houten Kruisekemolen. De Sint-Medarduskerk is een van de grootste kerken van West-Vlaanderen en opgetrokken in verschillende stijlen.

Kunstgrasvelden in Wervik

Naast het groen, dat u vindt in de landelijke omgeving beschikt Wervik over groene parken als het natuurgebied de Balokken. U komt natuurlijk ook veel groen en gras tegen op de sportvelden van voetbalverenigingen als KE Wervik, Sparta Kruiseik en SK Geluwe. Maar veel voetbalverenigingen, hockeyclubs en sommige tennisverenigingen spelen meer en meer op een variant van kunstgras. Maar kunstgras als sierveld in uw tuin, is juist voor u als inwoner van Wervik ook ideaal!

Grondsoorten in Wervik

De bodemlaag van Wervik bestaat overwegend uit zandleem. Slechts sporadisch in het stroomgebied van de Leie is pure klei in de bovengrond te vinden. Mocht uw bodem toch te veel leem of klei bevatten, dan adviseren wij u eerst een drainerende zandlaag aan te leggen. Het aanleggen van kunstgras van Gras en Groen Kunstgras heeft de volgende voordelen:

 • Kunstgras laat goed water door. Regenwater komt geheel ten goede aan het milieu en het drinkwater, in plaats van het via bestrating af te voeren naar het riool.
 • U behoudt het zachte gevoel en behaaglijke comfort van lopen op gras.
 • Het gazon in uw tuin rot niet weg en blijft ook in een nattere schaduwrijke omgeving frisgroen zonder mos, zelfs op een balkon, dakterras of woonboot. Slechts af en toe vegen of borstelen is vaak al voldoende.
 • Kunstgras laat uw tuin er altijd verzorgd uitzien.

Nieuwbouwwijken in Wervik

Nieuwbouwproject Het Stroomke, Geluwe

De 17 Halfopen en 4 gesloten nieuwbouwwoningen krijgen een gemengde invulling wat betreft de bouwstijl, die mooi aansluit bij de bebouwingstypologie van de omgeving. Bij de indeling van de verkaveling werd nauwlettend rekening gehouden met het voorzien van het nodige groen. Het project krijgt een centrale groene speelzone van minimum 300 vierkante meter, gericht naar de voorzijde van de huizen. Veel mogelijkheden, waaronder: een ruime living en open keuken kijken via de enorme glaspartij in de achtergevel uit op uw tuin. Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier van kunstgras voor uw tuin? Dan kunt u, of samen met uw buren of straatbewoners goede zakendoen. In het geval van gezamenlijke projecten, werken wij met oplopende staffelkortingen. Deze gaan u en uw buurtbewoners veel voordeel opleveren. Vraag naar de mogelijkheden bij de medewerkers van Gras en Groen Kunstgras.

Nieuwbouwproject Mesenstraat

Gelegen op een rustige en kindvriendelijke verkaveling zijn nieuwbouwwoningen in een karaktervolle en eigentijdse architectuur gebouwd. Elke nieuwbouwwoning beschikt over een zeer zonnige woonkamer. Verder een keuken, berging en garage en op de verdieping 3 slaapkamers, badkamer en afzonderlijk toilet. U geniet er van een heerlijk riante tuin. Wordt u straks de gelukkige eigenaar en wilt u ook graag gras en groen in uw tuin zien, maar zonder onderhoudswerk en -kosten? Denk dan aan Gras en Groen Kunstgras en neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Nieuwbouwproject Kleine Wervikstraat, Geluwe

Woningen met een weids uitzicht over de velden en toch pal in het centrum van het landelijke Geluwe? U kiest zelf het ontwerp en de materialen, ofwel kiest u voor een goed uitgekiende projectwoning. Wellicht gaat u uw tuin ook inrichten met een mooi onderhoudsvrij kunstgras gazon van Gras en Groen Kunstgras?

Projecten in Wervik en omgeving

Alle projecten

Kunstgras laten leggen in Wervik

Wilt u kunstgras laten leggen in Wervik? Dan komt Gras en Groen Kunstgras de werkzaamheden graag voor u uitvoeren. De gespecialiseerde medewerkers volgen daarbij een vaste en efficiënte werkwijze. Het vakkundig egaliseren van de ondergrond, het aanbrengen van een stabiliserend onderdoek en het uitrollen van het kunstgras behoren tot hun vaste werkzaamheden. Lees hier uitgebreide informatie over onze werkwijze: Kunstgras laten leggen.

Voor vaste prijzen per vierkante meter komen wij het kunstgras voor u leggen. Naar wens kunnen wij ook de oude ondergrond eerst verwijderen en de nieuwe ondergrond op juiste hoogte brengen. Voor een compleet overzicht van alle tarieven voor het aanleggen van kunstgras gazon in Wervik gaat u naar de pagina kunstgras prijzen.

Tarieven kunstgras legservice

Kunstgras leggen Wervik

Wilt u zelf aan de slag en kunstgras leggen bij u in Wervik? Dat is natuurlijk geen probleem. Het is een klus die u met enige handigheid en een goede voorbereiding ook prima zelf uit kunt voeren.

Wij helpen u in dat geval graag met de juiste instructies en/of u kunt het kunstgras kopen bij Gras en Groen inclusief alle juiste benodigdheden. Zo krijgt u toch de beschikking over schitterende kunstgras dat niet van echt te onderscheiden is!

Kenmerken van ons kunstgras

 • Zeer realistische uitstraling
 • Kleur- en slijtvast
 • Meerkleurig draad voor een natuurlijk effect
 • Nederlands product met daarbij horende kwaliteit
 • Dier-, mens- en milieuvriendelijk
 • 100% lood- en cadmiumvrij

Kunstgras bekijken in de showtuin

Het kunstgras met een zeer realistische uitstraling is te bewonderen in de showtuin van Gras en Groen in ‘s-Hertogenbosch. U kunt daar een offerte aanvragen. Is de reisafstand naar Gras en Groen te groot? U kunt via de website ook stalen aanvragen of op basis van foto`s en kenmerken direct overgaan tot het doen van een offerte aanvraag. Het kunstgras is altijd gratis af te halen bij Gras en Groen!

Ontvang nú 10% korting op uw kunstgras. Geldig vanaf 20m²!