Kunstgras Zottegem

Kunstgras leggen Zottegem

Wilt u met natuurlijk ogend kunstgras een schitterend gazon aanleggen in Zottegem? Kunstgras leggen gaat razendsnel en zorgt ervoor dat u binnen de kortste tijd een stralend en altijd groen gazon heeft. Met het natuurlijk ogende en kwalitatief hoogwaardige kunstgras van Gras en Groen kan een gazon in de meeste gevallen binnen één dag worden aangelegd.

U kunt het kunstgras zelfs al direct na aanleg in gebruik nemen. De enige vraag die u zichzelf moet stellen: Ga ik zelf kunstgras leggen of laat ik dit over aan professionals?

Voordelen van kunstgras

Kunstgras heeft het de laatste jaren veel aan populariteit gewonnen. Een reden daarvan is dat kunstgras steeds mooier is geworden. Dankzij verschillende vezels, mosdraad en kleuren is het nauwelijks nog van echt gras te onderscheiden.

 • Het gazon kan binnen één dag worden aangelegd
 • In tegenstelling tot echt gras is er geen ingewikkeld onderhoud
 • U hoeft geen tijd en geld te investeren in water, mest en graszaad
 • 4 seizoenen lang genieten van een groenblijvend gazon
Plaatsen rondom Zottegem waar Gras en Groen ook werkt

Kunstgras laten leggen in Zottegem

Wilt u kunstgras laten leggen in uw tuin in Zottegem? U bent niet de enige! Het leggen van kunstgras als grasgazon is razend populair, ook bij u in Zottegem. Dit heeft te maken met de zeer natuurlijke uitstraling dat de soorten kunstgras van Gras en Groen hebben. Het is altijd groen, vraagt zeer weinig onderhoud. Zo houdt u meer vrije tijd over voor hobby, of om een lekker een terrasje te pakken rond de Markt. Verstaat u ook de kunst van kunstgras leggen?

Gras en Groen kunstgras is zelfs te vinden in het stadscentrum van Zottegem. Zo hebben wij een project nabij de Molenstraat afgerond. De tuinen zijn erg schaduwrijk, een echt grasgazon is daardoor lastig mooi en mosvrij te houden. Dat wij ook al veel tuinen met kunstgras hebben aangelegd in Zottegem heeft hier ongetwijfeld mee te maken.

Waar leggen wij kunstgras in Zottegem

Zowel jonge gezinnen, alsook ook vijftigplussers kiezen vaak voor de voordelen die kunstgras met zich meebrengt. Naast kunstgras leggen in de binnenstad van Zottegem, vindt u Gras en Groen Kunstgras onder andere in de wijk Bijloke en de deelgemeenten Erwetegem, Elene, Grotenberge, Godveerdegem, Leeuwergem, Sint-Goriks-Oudenhove, Oombergen, Strijpen, Sint-Maria-Oudenhove en Velzeke-Ruddershove.

Algemene informatie

Zottegem is een stad in de Vlaamse Ardennen, met ruim 26.000 inwoners in het glooiende deel van de Belgische provincie Oost-Vlaanderen. Door Zottegem lopen de Molenbeek-Ter Erpenbeek, de Molenbeek (monding nabij Wichelen) en de Zwalm. De stad is ook bekend door de Vlaamse wielerwedstrijden als de eerste etappeplaats in de Driedaagse van De Panne (de driedaagse koers voorafgaand aan de Ronde van Vlaanderen), de klassieker de Ronde van Vlaanderen zelf en GP Stad Zottegem.

Kunstgrasvelden in Zottegem

Naast het groen, dat u vindt in de natuurgebieden Parkbos-Uilenbroek, Middenloop Zwalm, Steenbergse bossen, Cotthembos, Kloosterbos, Munkbosbeekvallei en wachtspaarbekken Bettelhovebeek, beschikt Zottegem over het Egmontpark, Beislovenpark en het Stadspark Domein Breivelde. U komt natuurlijk ook veel groen en gras tegen op de sportvelden in en rond het Jules Matthijsstadion, van vv. KSV Sottegem en Bebops Baseball Club en op de velden van voetbalverenigingen als Eendracht Elene-Grotenberge, WK Sint-Goriks, EC Oudenhove, Racing Strijpen en FC Velzeke. Maar veel voetbalverenigingen, Hockeyclubs en sommige tennisverenigingen spelen meer en meer op een variant van kunstgras. Maar kunstgras als sierveld in uw tuin, is juist voor u als inwoner van Zottegem ook ideaal!

Grondsoorten in Zottegem

De bodemlaag van Zottegem bestaat overwegend uit leem of zandleem. Slechts sporadisch is vettige leem of pure klei in de bovengrond te vinden. Mocht uw bodem toch te veel leem of klei bevatten, dan adviseren wij u eerst een drainerende zandlaag aan te leggen. Het aanleggen van kunstgras van Gras en Groen Kunstgras heeft de volgende voordelen:

 • Kunstgras laat goed water door. Regenwater komt geheel ten goede aan het milieu en het drinkwater, in plaats van het via bestrating af te voeren naar het riool.
 • U behoudt het zachte gevoel en behaaglijke comfort van lopen op gras.
 • Het gazon in uw tuin rot niet weg en blijft ook in een nattere schaduwrijke omgeving frisgroen zonder mos, zelfs op een balkon, dakterras of woonboot. Slechts af en toe vegen of borstelen is vaak al voldoende.
 • Kunstgras laat uw tuin er altijd verzorgd uitzien

Nieuwbouwwijken in Zottegem

Nieuwbouwproject Woonerf Bevegem

Woonerf Bevegem omvat 6 half-open en 13 gesloten grote woningen, gebouwd in een woonerf, waarin elk gezin zijn gading kan vinden. Sport- en recreatie bij u om de hoek en het centrum op slechts 1 km! Een groene, rustige woonomgeving die je zelden vindt. De gebouwen van woonerf Bevegem liggen rondom een nieuw aan te leggen parktuin. Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier van kunstgras voor uw tuin? Dan kunt u, of juist samen met uw woonerfgenoten, buren of straatbewoners goede zaken doen. In het geval van gezamenlijke projecten, werken wij met oplopende staffelkortingen. Deze gaan u en uw buurtbewoners veel voordeel opleveren. Vraag naar de mogelijkheden bij de medewerkers van Gras en Groen Kunstgras.

Nieuwbouwproject Godveerdegemstraat / Zuster Angelalaan

Welkom in een schitterende en groene woonbuurt met wandelpaden, vlak bij AZ Sint-Elisabeth.De woningen beschikken over 3 tot 5 slaapkamers, een ruime tuin en een carport en zijn volledig afgewerkt. Grondoppervlakten tussen 173 m² en 398 m². Wordt u straks de gelukkige eigenaar en wilt u ook graag gras en groen in uw tuin zien, maar zonder onderhoudswerk en -kosten? Denk dan aan Gras en Groen Kunstgras en neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Nieuwbouwproject Sint-Andriessteenweg / Bruinendries

Om de hoek van de Sint-Andriessteenweg, aan de Bruinendries zijn zowel bouwpercelen als appartementen in een klein verkavelingsplan gekomen. Bouwt u uw eigen droomhuis? Of verkiest u een ultra-luxe en riant appartement van 144 m² met een zeer royaal balkon/terras van 23 m². Wellicht gaat u uw tuin of balkon ook inrichten met een mooi onderhoudsvrij kunstgras gazon van Gras en Groen Kunstgras?

Projecten in Zottegem en omgeving

Alle projecten

Kunstgras laten leggen in Zottegem

Wilt u kunstgras laten leggen in Zottegem? Dan komt Gras en Groen Kunstgras de werkzaamheden graag voor u uitvoeren. De gespecialiseerde medewerkers volgen daarbij een vaste en efficiënte werkwijze. Het vakkundig egaliseren van de ondergrond, het aanbrengen van een stabiliserend onderdoek en het uitrollen van het kunstgras behoren tot hun vaste werkzaamheden. Lees hier uitgebreide informatie over onze werkwijze: Kunstgras laten leggen.

Voor vaste prijzen per vierkante meter komen wij het kunstgras voor u leggen. Naar wens kunnen wij ook de oude ondergrond eerst verwijderen en de nieuwe ondergrond op juiste hoogte brengen. Voor een compleet overzicht van alle tarieven voor het aanleggen van kunstgras gazon in Zottegem gaat u naar de pagina kunstgras prijzen.

Tarieven kunstgras legservice

Kunstgras leggen Zottegem

Wilt u zelf aan de slag en kunstgras leggen bij u in Zottegem? Dat is natuurlijk geen probleem. Het is een klus die u met enige handigheid en een goede voorbereiding ook prima zelf uit kunt voeren.

Wij helpen u in dat geval graag met de juiste instructies en/of u kunt het kunstgras kopen bij Gras en Groen inclusief alle juiste benodigdheden. Zo krijgt u toch de beschikking over schitterende kunstgras dat niet van echt te onderscheiden is!

Kenmerken van ons kunstgras

 • Zeer realistische uitstraling
 • Kleur- en slijtvast
 • Meerkleurig draad voor een natuurlijk effect
 • Nederlands product met daarbij horende kwaliteit
 • Dier-, mens- en milieuvriendelijk
 • 100% lood- en cadmiumvrij

Kunstgras bekijken in de showtuin

Het kunstgras met een zeer realistische uitstraling is te bewonderen in de showtuin van Gras en Groen in ‘s-Hertogenbosch. U kunt daar een offerte aanvragen. Is de reisafstand naar Gras en Groen te groot? U kunt via de website ook stalen aanvragen of op basis van foto`s en kenmerken direct overgaan tot het doen van een offerte aanvraag. Het kunstgras is altijd gratis af te halen bij Gras en Groen!

Ontvang nú 10% korting op uw kunstgras. Geldig vanaf 20m²!