Kunstgras leggen op een dakterras

Een dakterras voorzien van kunstgras is een goede manier om een groene en vriendelijk ogende aankleding aan uw dakterras te geven. Bij de aanleg dient wel rekening te worden gehouden met de afvoer van regenwater. Wanneer u het kunstgras direct op de dakbedekking legt, kan het regenwater slecht weglopen. Om dit te voorkomen adviseren wij om er speciaal foam onder te leggen. Hierin zitten uitsparingen om het water snel af te kunnen voeren.Kunstgras foam dakterras
Kunstgras foam dakterras
Kunstgras foam dakterras
Kunstgras foam dakterras
Kunstgras foam dakterras

Voordelen van foam voor dakterras

Prijzen voor het toepassen van foam voor het dakterras

Het foam dat speciaal geschikt is voor het dakterras kost € 19,95 per m². U kunt dit foam direct bij uw bestelling meenemen, wanneer u het kunstgras zelf gaat leggen.

Wilt u het kunstgras en het foam laten leggen, dan kunt u de prijs opvragen via een vrijblijvende offerteaanvraag op deze website. U ontvangt dan een gespecificeerde offerte, waarin de kosten voor het leggen van het foam zijn opgenomen.Foam
Foam dakterras

€ 19,95 p/m²    

Foam dakterras

Indien er voor voldoende waterafvoer op een dakterras moet worden gezorgd, is foam een absolute aanrader.

Stalen aanvragen

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties

Kunstgras leggen Hasselt

Philip Coenen


5

"Mijn buren informeerden laatst naar het gras. Zij hadden nooit gedacht dat het kunstgras is."

Lees verder
Overzicht

Nieuwsberichten

Maatregelen Gras en Groen in verband met Coronavirus

Het Corona-virus heeft geleid tot een ongekende en ook onwerkelijke situatie. Voorlopig heeft Gras en Groen een aantal maatregelen getroffen, deze lichten wij graag aan u toe.

Lees verder
Overzicht

Wijze van leggen van het kunstgras

Het foam voor dakterras komt los op het dak te liggen. Dit hoeft niet duurzaam verenigd te worden met de ondergrond. Desgewenst kan het met kit aan de randen worden vastgezet, dit is echter niet noodzakelijk. Gaat het geheel dan niet schuiven?

Nee, normaal gesproken niet. Dat heeft te maken met het drukverdeeldoek en kunstgras dat er nog bovenop komt te liggen. Bovenop het foam wordt drukverdeeldoek ofwel geo-textiel gelegd. Het textiel zorgt ervoor dat beide materialen aan elkaar hechten. Nadat het kunstgras is gelegd, bezanden wij dit met kwartszand. Het gewicht van het kunstgras en kwartszand creëeren een extra neerwaartse druk, waardoor het geheel mooi op zijn plek blijft liggen.


Europees product

100% Europees product

Kunstgras leggen

Binnen 21 dagen kunstgras leggen

Garantie

10 jaar garantie op het kunstgras

Gras en Groen

Kunstgras dat niet of nauwelijks van echt te onderscheiden is. Gras en Groen heeft het. Te zien op onderstaande pagina maar ook in de showtuin. Er zijn kunstgras soorten al vanaf € 24,95 per m².

Lees meer
Gras en Groen

Wilt u kunstgras laten leggen? Gras en Groen komt op vakkundige wijze het kunstgras leggen. Voor een vaste prijs van € 9,- per m² egaliseren wij de ondergrond en wordt het kunstgras gelegd.

Lees meer
Gras en Groen

De aanleg van kunstgras vraagt vaak meer werk dan alleen het kunstgras leggen. Onder het kunstgras dient een laag van 5 cm stabilisatie mix te komen, wij kunnen de bestaande grond/gazon afgegraven.

Lees meer

Contactinformatie

Vertel het verder

Vrijblijvend een offerte aanvragen