Trampoline ingraven

Gras en Groen Kunstgras verkoopt en legt vaak kunstgras aan bij jonge gezinnen. Kunstgras is echt een ideale ondergrond voor spelende kinderen: Het is zo zacht als echt gras, blijft groen, geeft niet af en vertoont geen sporen van slijtage. Bijkomend voordeel is dat kinderen geen vuil meer vanuit het gazon aan hun schoenen mee naar binnen nemen.

In combinatie met kunstgras wordt in een gezinstuin vaak de keuze gemaakt voor het plaatsen van een trampoline. De trampoline is een zeer geliefd speeltoestel voor kinderen. Dat maakt het plaatsen van een trampoline op een kunstgras gazon zo populair. Het plaatsen van een trampoline kunnen wij geheel voor u verzorgen. Zowel het leveren, plaatsen als ingraven van een trampoline kan door Gras en Groen Kunstgras worden gedaan.Trampoline ingraven
Trampoline ingraven
Trampoline ingraven
Trampoline ingraven
Trampoline ingraven

Trampoline ingraven

Indien u de keuze maakt om een trampoline te plaatsen op uw kunstgras gazon, is het misschien verstandig deze in te laten graven in uw kunstgras gazon. Dit is de meest veilige optie. Het zorgt er namelijk voor dat de trampoline altijd stabiel komt te staan. Bovendien wordt de valhoogte verkleind. De kans op ongelukken neemt daardoor enorm af. Wanneer wij een trampoline ingraven, kunnen wij de zijkant ook aftimmeren. Daardoor wordt de kans dat de zijkanten inzakken, verwaarloosbaar. Wanneer een trampoline wordt ingegraven, neemt deze een veel minder prominente plaats in uw tuin in. De trampoline staat minder in het zicht en de achterliggende delen van uw tuin zijn direct weer zichtbaar.

Valdemping rondom de trampoline

Valdemping is een product dat zorgt voor een zachtere landing. Vooral rondom speeltoestellen en trampolines wordt dit product veelvuldig toegepast. Kleine ongelukken die tijdens het spelen kunnen voorvallen, leiden dankzij valdemping minder vaak tot blessures. Valdemping is speciaal ontwikkeld om onder kunstgras te worden aangebracht. Nadat het kunstgras is gelegd, ziet u er niets meer van. U heeft enkel nog de voordelen van het product.Stalen aanvragen

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties

Kunstgras leggen Zoersel

Lynn Lagae


5

"Nauwkeurig en secuur alles gemaakt. Niets dan lof voor Gras en Groen."

Lees verder
Overzicht

Nieuwsberichten

Maatregelen Gras en Groen in verband met Coronavirus

Het Corona-virus heeft geleid tot een ongekende en ook onwerkelijke situatie. Voorlopig heeft Gras en Groen een aantal maatregelen getroffen, deze lichten wij graag aan u toe.

Lees verder
Overzicht

Trampoline ingraven? Gras en Groen Kunstgras doet het voor u!

Gras en Groen Kunstgras kan alles omtrent een trampoline bij u in de tuin regelen. Op het gebied van het plaatsen van trampolines kunnen wij het volgende voor u betekenen:


Europees product

100% Europees product

Kunstgras leggen

Binnen 21 dagen kunstgras leggen

Garantie

10 jaar garantie op het kunstgras

Gras en Groen

Kunstgras dat niet of nauwelijks van echt te onderscheiden is. Gras en Groen heeft het. Te zien op onderstaande pagina maar ook in de showtuin. Er zijn kunstgras soorten al vanaf € 24,95 per m².

Lees meer
Gras en Groen

Wilt u kunstgras laten leggen? Gras en Groen komt op vakkundige wijze het kunstgras leggen. Voor een vaste prijs van € 9,- per m² egaliseren wij de ondergrond en wordt het kunstgras gelegd.

Lees meer
Gras en Groen

De aanleg van kunstgras vraagt vaak meer werk dan alleen het kunstgras leggen. Onder het kunstgras dient een laag van 5 cm stabilisatie mix te komen, wij kunnen de bestaande grond/gazon afgegraven.

Lees meer

Contactinformatie

Vertel het verder

Vrijblijvend een offerte aanvragen