Valdemping

Kunstgras is de ideale ondergrond voor spelende kinderen. Het is zacht, kan eenvoudig gereinigd worden en door het spelen op kunstgras worden de kleren niet vies. Wanneer u in uw tuin kunstgras laat leggen, zult u merken dat er veel minder viezigheid naar binnen komt. Bij een natuurlijk gazon is een veel voorkomend probleem dat het gazon sporen van slijtage gaat vertonen op plaatsen waar het meest wordt gespeeld. Kunstgras heeft hier geen last van. U zult het wellicht een extra keer moeten opborstelen, maar that’s it!Valdemping
Valdemping
Valdemping
Valdemping

Kunstgras is zacht, maar de ondergrond niet

Het kunstgras dat wij voeren in ons assortiment voelt zeer zacht aan. Dit is het echter niet meer wanneer er ongelukken op gebeuren. De ondergrond van kunstgras wordt stevig afgetrild, waardoor het stevigheid krijgt. Bij val en struikelpartijen tijdens een spelletje tikkertje of voetbal is er niets aan de hand. Het kunstgras is dusdanig zacht dat het die klappen opvangt. Wanneer er speeltoestellen of trampolines in uw tuin staan, wordt het een ander verhaal. Wij adviseren u dan om valdemping onder het kunstgras aan te brengen. Overigens kunnen wij een trampoline ook voor u ingraven en aftimmeren. Door een trampoline in te graven verkleint u de valhoogte en wordt de kans op ongelukken een stuk kleiner.

Valdemping onder kunstgras

Valdemping bestaat uit gerecycled kunststof dat speciaal ontwikkeld is om de klap van een valpartij op te vangen. Het product is echt een aanrader rondom speeltoestellen. Gemeenten, sportclubs en scholen zijn bij de aanleg van speelplaatsen zelfs verplicht dit product onder het kunstgras aan te brengen.

Valdemping kunt u zeer eenvoudig aanbrengen, ook specifiek op gevaarlijke plaatsen. Het is absoluut niet nodig uw gehele kunstgras gazon van valdemping te voorzien.Valdemping
Valdemping

€ 17,50 p/m²    

Valdemping

Valdemping bestaat uit verschillende laagjes, gemaakt van gerecycled kunststof. Dit materiaal vangt de val op.

Stalen aanvragen

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties

Kunstgras leggen Heusden-Zolder

Helene Kairet


5

"Al twee weken geen regen, maar mijn gazonneke is nog steeds perfect alabama groen."

Lees verder
Overzicht

Nieuwsberichten

Kunstgras leggen in de winter

Kunt u kunstgras laten leggen in de winter? Lees hier of het kan en waar u rekening mee dient te houden.

Lees verder
Overzicht

Wilt u valdemping onder uw kunstgras?

Gras en Groen Kunstgras kan u hierbij helpen. Wij verkopen valdemping bij ons bedrijf in Den Bosch, maar kunnen het ook bij u in de tuin aanleggen. Wanneer u kunstgras door Gras en Groen Kunstgras wilt laten leggen, kunt u vooraf geïnformeerd worden door een van onze medewerkers. Zij kunnen u verder informeren over de werking en de manier van leggen.


Europees product

100% Europees product

Kunstgras leggen

Binnen 21 dagen kunstgras leggen

Garantie

10 jaar garantie op het kunstgras

Gras en Groen

Kunstgras dat niet of nauwelijks van echt te onderscheiden is. Gras en Groen heeft het. Te zien op onderstaande pagina maar ook in de showtuin. Er zijn kunstgras soorten al vanaf € 24,95 per m².

Lees meer
Gras en Groen

Wilt u kunstgras laten leggen? Gras en Groen komt op vakkundige wijze het kunstgras leggen. Voor een vaste prijs van € 9,- per m² egaliseren wij de ondergrond en wordt het kunstgras gelegd.

Lees meer
Gras en Groen

De aanleg van kunstgras vraagt vaak meer werk dan alleen het kunstgras leggen. Onder het kunstgras dient een laag van 5 cm stabilisatie mix te komen, wij kunnen de bestaande grond/gazon afgegraven.

Lees meer

Contactinformatie

Vertel het verder

Vrijblijvend een offerte aanvragen