Kunstgras

Bent u op zoek naar kunstgras dat niet van echt gras te onderscheiden is, dan bent u bij Gras en Groen aan het juiste adres. Wij verkopen en leggen kunstgras waarvan het verschil met echt gras nauwelijks te zien is. Het kunstgras van Gras en Groen is dankzij deze uitstraling een zeer goed alternatief voor graszoden. Qua kwaliteit heeft het kunstgras in de laatste jaren een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Het resultaat zal u verbazen!

Kunstgras van Gras en Groen

Het kunstgras van nu ziet er niet alleen erg mooi uit. Het biedt nog veel meer voordelen. U bespaart enorm op het onderhoud van het gazon en de kosten ervan. Kunstgras is bij aanschaf weliswaar veel duurder. Maar omdat er niet langer bemest, gesproeid en gemaaid hoeft te worden, verdient het product zichzelf terug. En geen meststoffen, verspilling van drinkwater en nooit meer maaien is ook beter voor het milieu!Arizona Relax
Arizona Relax

€ 26,95 p/m²    

Uitstraling

4

Zeer natuurlijk ogend kunstgras voor een zacht prijsje. De Arizona Relax doet u denken aan een goed onderhouden en strak gemaaid gazon.

Lees verder
Texas Natural
Texas Natural

€ 29,95 p/m²    

Uitstraling

4

Een nieuwkomer met hoge verwachtingen. De UNIEKE gekroesde vezel valt ongetwijfeld in de smaak bij degene die op zoek is naar een natuurlijke look!

Lees verder
Orlando Green
Orlando Green

€ 32,95 p/m²    

Uitstraling

5

De kunstgrassoort Orlando Green heeft speciale vezels die gevormd zijn als een W. Deze vorm zorgt voor extra stevigheid waardoor de sprietjes prachtig overeind staan!

Lees verder
Chicago Vibe
Chicago Vibe

€ 32,95 p/m²    

Uitstraling

5

Geen kunstgrassoort zo fraai donkergroen als de Chicago Vibe. Het ideale kunstgras voor degene die houdt van de uitstraling van een perfect onderhouden gazon!

Lees verder
Quebec Deluxe Plus
Quebec Deluxe +

€ 34,95 p/m²    

Uitstraling

Net als bij een echt gazon bevat Quebec Deluxe Plus een combinatie van grove en fijne grassprieten. Kunt u dit kunstgras van echt gras onderscheiden?

Lees verder
Sunny Florida
Sunny Florida

€ 38,95 p/m²    

Uitstraling

5

Een prachtig gazon met zeer natuurlijke kleuren. Daar zorgt Sunny Florida voor in uw tuin. Dankzij de sterke vezel geschikt voor intensief gebruik!

Lees verder
San Francisco Ace
San Francisco Ace

€ 42,95 p/m²    

Uitstraling

5

Nieuw: San Francisco Ace! Drie verschillende typen vezels in een schitterende samenstelling van kleuren. Perfect vol met zeer natuurlijke uitstraling!

Lees verder
Spr Lazy Florida
Lazy Florida

€ 46,95 p/m²    

Uitstraling

5

De Super Lazy Florida, de naam zegt alles al! Speciaal geselecteerd voor uw comfort en rust op uw onderhoudsvrije gazon.

Lees verder
Ohio Energy
Ohio Energy

€ 54,95 p/m²    

Uitstraling

5

Letterlijk de uitschieter in het assortiment van Gras en Groen. Geen soort zo lang en zacht als de Ohio Energy. Kunstgras uit het hoogste segment.

Lees verder
Multisport 2.0
Multisport 2.0

€ 29,95 p/m²    

Uitstraling

2

Multisport is bij uitstek geschikt voor hockey, maar ook voor overige sporten. Donkergroen van kleur en zeer veilig om op te sporten.

Lees verder
Kunstgras
Kunstgras
Kunstgras
Kunstgras
Kunstgras

Waar kan kunstgras worden gelegd?

Kunstgras is ongekend populair, en niet alleen voor toepassingen op sportvelden. Kunstgras in de tuin kent eveneens een toenemende mate van populariteit. Een aantal jaren geleden was het welhaast ondenkbaar dat kunstgras de plaats van een natuurlijk gazon volledig zou innemen. Het kunstgras oogde goedkoop, nep en lag na betreding al snel plat. Tegenwoordig wordt juist steeds vaker de keuze vóór kunstgras gemaakt. Het oogt natuurlijk en heeft dus de uitstraling van een echt gazon. Bovendien levert het alle voordelen van geen onderhoud en het is altijd bespeelbaar. Kunstgras kan bovendien in vrijwel elke tuin worden gelegd, zelfs op balkons of glooiend terrein. Kunstgras kan dus op zowel een volledige vlakke als op een glooiende ondergrond worden gelegd, en zonder dat er vouwen ontstaan!

Kunstgras, waar kunt u het toepassen?

Het kunstgras van Gras en Groen Kunstgras voldoet aan de allerhoogste kwaliteitsnormen. Het is daardoor erg mooi en gaat enorm lang mee. Bijkomend voordeel is dat er geen giftige stoffen in zijn verwerkt. Het is dus vrij van lood en cadmium en daardoor vriendelijk voor mens en dier. Dankzij de hoogwaardige kwaliteit is het kunstgras vrijwel overal in uw tuin toe te passen. Het kan vol in de zon liggen, het is geschikt voor dagelijkse betreding en zelfs het water van uw zwembad zal de kleur van het kunstgras niet veranderen. Kunstgras leggen is mogelijk voor de volgende toepassingen:

Kunstgras als siergazon

Van een afstandje is het kunstgras nauwelijks meer van echt gras te onderscheiden, zeker in het hogere segment van het kunstgras. De vezels hebben verschillende lengtes en kleuren en er zit zelfs mosdraad in de backing getuft. Hierdoor lijkt het kunstgras natuurlijker dan u ooit had verwacht. Het kan uw grasmat dan ook probleemloos vervangen. U krijgt er bovendien veel vrije tijd voor terug en een aantal ergernissen wordt u bespaard. Met name in tuinen met veel schaduw of met een natte ondergrond is kunstgras ideaal. De ongunstige groeiomstandigheden maken een mooi natuurlijk gazon dan vaak onmogelijk. Kunstgras zorgt er in deze gevallen voor dat uw tuin toch een mooi donkergroen gazon krijgt.

Kunstgras als speelgazon

Het spelen op kunstgras is voor kinderen echt perfect. Na een flinke regenbui is het gazon weer direct bespeelbaar. En hoe wild het er ook aan toe gaat, het kunstgras zal er altijd mooi uit blijven zien. Dat is natuurlijk niet te vergelijken met een natuurlijk gazon. Intensief gebruik laat altijd zijn sporen na, al moet gezegd worden dat het gras zichzelf na verloop van tijd altijd zal herstellen. Bijkomend voordeel van kunstgras is dat er geen groene vlekken, modder of zand aan de kleding komen te zitten. Kleding hoeft dus niet direct de was in en u hoeft niet bang te zijn voor vieze voetafdrukken in de gang.

Kunstgras op het balkon

Op een dakterras of balkon is het vaak lastig om een fijne ondergrond te creëren. Op blote voeten even naar buiten lopen is er dan ook niet bij. Dit is met kunstgras geen probleem, er zijn zelfs soorten die zo zacht zijn als tapijt. Op een zomerdag kunnen dus zonder problemen de schoenen uit blijven. Doordat het kunstgras maximaal 3,5 centimeter hoog is, hoeft u ook niet bang te zijn dat de deur niet meer open kan.

Kunstgras rondom het zwembad

Het contrast tussen een mooi blauw zwembad en donkergroen gras zorgt voor een erg mooie aanblik van de tuin. Dit maakt het bovendien mogelijk om rondom het zwembad te spelen of op een handdoek te gaan zonnen. Het nadeel van echt gras is dat er al snel veel vuiligheid in het zwemwater komt. Kunstgras voorkomt deze problemen. Ons kunstgras is bovendien kleurvast en zal ondanks het chloor van het zwemwater niet verkleuren; ook niet in combinatie met uv-stralen van de zon. Bij mooi weer kunt u dan pas echt zorgeloos genieten!

Kunstgras voor speeltuin en sport

In de sportwereld heeft kunstgras al jaren terug intrede gedaan. Sterker nog, het is ooit speciaal voor deze doeleinden ontwikkeld. Het zorgde voor ideale trainingsomstandigheden en men had nooit meer last van kale plekken. In uw tuin is het ook mogelijk om kunstgras te leggen voor het beoefenen van sport. U heeft daarbij de keuze uit kunstgras dat speciaal is ontwikkeld voor hockey, maar ook uit een tweetal soorten “uni-sport”. De laatst genoemde soorten zijn geschikt voor talloze sporten. Sportgras Florida ziet er bovendien fantastisch mooi uit en zou ook als siergazon door kunnen gaan!Stalen aanvragen

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties

Kunstgras leggen Mechelen

Koen van den Wijngaard


5

"Wij zullen uw firma dan ook aan iedereen aanbevelen!"

Lees verder
Overzicht

Nieuwsberichten

Maatregelen Gras en Groen in verband met Coronavirus

Het Corona-virus heeft geleid tot een ongekende en ook onwerkelijke situatie. Voorlopig heeft Gras en Groen een aantal maatregelen getroffen, deze lichten wij graag aan u toe.

Lees verder
Overzicht

Wilt u kunstgras in uw tuin?

Gras en Groen kan u op verschillende wijzen van dienst zijn, van advies op maat tot het laten leggen van kunstgras. Een eerste stap richting het laten leggen van kunstgras in uw tuin zet u door stalen of een vrijblijvende offerte aan te vragen. Bekijk eerst onze soorten kunstgras, zodat u weet welke soort het beste aansluit bij uw wensen.

Wij zijn onder meer werkzaam in 


Europees product

100% Europees product

Kunstgras leggen

Binnen 21 dagen kunstgras leggen

Garantie

10 jaar garantie op het kunstgras

Gras en Groen

Kunstgras dat niet of nauwelijks van echt te onderscheiden is. Gras en Groen heeft het. Te zien op onderstaande pagina maar ook in de showtuin. Er zijn kunstgras soorten al vanaf € 24,95 per m².

Lees meer
Gras en Groen

Wilt u kunstgras laten leggen? Gras en Groen komt op vakkundige wijze het kunstgras leggen. Voor een vaste prijs van € 9,- per m² egaliseren wij de ondergrond en wordt het kunstgras gelegd.

Lees meer
Gras en Groen

De aanleg van kunstgras vraagt vaak meer werk dan alleen het kunstgras leggen. Onder het kunstgras dient een laag van 5 cm stabilisatie mix te komen, wij kunnen de bestaande grond/gazon afgegraven.

Lees meer

Contactinformatie

Vertel het verder

Vrijblijvend een offerte aanvragen