Diensten Gras en Groen

De dienstverlening van Gras en Groen Kunstgras neemt u zoveel mogelijk zorgen uit handen. Vanaf het inmeten op locatie tot het aanleggen en afwerken van het kunstgras door onze specialisten. Zonder enige moeite heeft u binnen de kortste keren een groenblijvende grasmat!

Wat kunnen we voor u betekenen?

Met ons ruime kunstgras assortiment heeft u voldoende mogelijkheden om een mooie tuin te creëren. Bij twijfel kunt u ervoor kiezen om gratis stalen aan te vragen of langs te komen in onze kunstgras showtuin. Legt u het kunstgras liever zelf aan? Ook daar helpen wij u graag bij met advies en door het kunstgras te leveren.

Dienstverlening Gras en Groen Kunstgras

Hieronder vindt u alle diensten omtrent de aanschaf en aanleg van uw nieuwe kunstgras. 

  • Kunstgras laten leggen
  • Bezoek aan de showtuin
  • Gratis stalen aanvragen
  • Kunstgras op locatie laten inmeten
  • Kunstgras kopen

Kunstgras laten leggen

Is de keuze voor de juiste kunstgrassoort gemaakt? Dan rest het aanleggen van de kunstgrasmatten op locatie. U kunt er natuurlijk voor kiezen om deze klus zelf op te pakken, maar u kunt het kunstgras ook laten leggen door onze specialisten.

  • Binnen 21 dagen gegarandeerd een stralend gazon
  • De mogelijkheid om ook een kantopsluiting te laten plaatsen
  • Verzekerd van een perfect eindresultaat
  • Garantie op de uitgevoerde werkzaamheden
  • Ideale combinatie tussen het leggen van kunstgras en andere hovenierswerkzaamheden
Dienstenkunstgras1 • Gras en Groen Kunstgras
Dienstenkunstgras2 • Gras en Groen Kunstgras

Bezoek aan de showtuin

Bij Gras en Groen begrijpen wij dat niet iedereen het kunstgras even eenvoudig via het internet krijgt uitgezocht. Voor een goed vergelijk van de verschillende soorten is het mogelijk om onze kunstgras showtuin te bezoeken. Hier kunt u alvast over het kunstgras lopen en er eventjes aan voelen. 

Naast een extra belevenis van het kunstgras staan er ook kunstgras specialisten voor u klaar. Zij kunnen u persoonlijk en deskundig advies geven bij de aankoop van uw kunstgras. Voor een bezoekje aan onze showtuin in 's-Hertogenbosch hoeft u geen afspraak te maken. Binnen de openingstijden staat er altijd een kopje koffie voor u klaar!

Gratis stalen aanvragen

Niet iedereen is in staat om onze kunstgras showtuin in 's-Hertogenbosch te bezoeken. In plaats daarvan heeft u de mogelijkheid om gratis kunstgras stalen aan te vragen. Een keuze maken uit het ruime, kwalitatieve assortiment is namelijk geen eenvoudige opgave. 

U heeft de mogelijkheid om drie verschillende kunstgrassoorten bij u thuis te laten bezorgen. De stalendoosjes passen gewoon door de brievenbus, dus hier hoeft u niet voor thuis te blijven! Wrijf de kunstgras stalen wel even op voordat u deze met elkaar vergelijkt. De kans bestaat namelijk dat het kunstgras in het doosje een beetje platgedrukt is geraakt.

Vul hier het gratis stalen formulier in

Kunstgras op locatie laten inmeten

Voor de aanschaf van het kunstgras wordt een prijs per vierkante meter gehanteerd. Maar hoe komt u erachter hoeveel m² u eigenlijk precies nodig heeft? U zou ervoor kunnen kiezen om deze klus zelf op te pakken, door het exacte oppervlak te berekenen. Toch zitten hier enkele haken en ogen aan.

Kunstgras wordt geleverd op standaard rollen. De kans dat deze rollen overeenkomen met het te beleggen oppervlak is niet groot. U dient dus ook rekening te houden met het snijverlies. Komt u er niet helemaal uit? Laat het opmeten van uw gewenste oppervlak eenvoudig uitbesteden aan de specialisten van Gras en Groen!

 

Kunstgras kopen

De aanleg van een splinternieuw gazon begint natuurlijk bij de keuze van een kunstgrasmat. Afhankelijk van de toepassing, zijn er verschillende soorten kunstgras beschikbaar. Gaat het kunstgras intensief gebruikt worden? Dient het voornamelijk als decoratie? Of moet het juist ontzettend zacht aanvoelen? 

Ons assortiment biedt u mogelijkheden in verschillende prijsklassen, kleuren, lengtes en variaties qua dichtheid. Nadat u de juiste keuze heeft gemaakt, heeft u de optie om de kunstgrasrollen zelf mee naar huis te nemen of deze thuis te laten bezorgen.

Bekijk hier ons kunstgras assortiment

Kunstgrasshowtuindenbosch1 • Gras en Groen Kunstgras
Wij wensen u prettige feestdagen en een gelukkig 2023. Vanaf 9 januari staan wij weer voor u klaar!