Kunstgras dakterras

Gras en Groen Kunstgras heeft enkele soorten kunstgras in het assortiment die geschikt zijn voor toepassing op het balkon. Het geeft een fijne zachte ondergrond, die er bovendien erg fraai uitziet. Op dakterrassen liggen vaak 30 x 30 cm betontegels. Het kunstgras kan hier niet direct overheen gelegd worden. De voegen zullen op den duur doordrukken door het kunstgras. Wij adviseren om foam voor dakterras onder het kunstgras te leggen. U dient dan wel rekening te houden met de hoogte. Foam voor dakterras is ongeveer 6 centimeter dik.

 Kunstgras Balkon
Kunstgras Balkon
Kunstgras Balkon
Kunstgras Balkon
Kunstgras Balkon

Geschikte soorten kunstgras voor uw balkon

Niet alle soorten kunstgras zijn even geschikt voor toepassingen op een balkon of dakterras. Dit heeft voornamelijk te maken met de lengte van de vezels van het kunstgras. De vezels hebben dankzij de C-shape veel stevigheid van zichzelf. Toch zullen deze na verloop van tijd plat komen te liggen. In de tuin lossen we dit op door het kunstgras te bezanden met kwartszand. Het kwartszand vult het kunstgras van onderaf aan en geeft extra stevigheid aan het gras. Dit is op een balkon ook mogelijk.

Kunstgras is geschikt voor het balkon doordat:

Kunstgras op het balkon of dakterras aanleggen

Het leggen van kunstgras op een balkon of dakterras kent enkele belemmeringen. De bereikbaarheid is vaak wat lastiger dan een achtertuin, gelukkig zijn zware machines voor het afvoeren van het bestaand gazon niet nodig. Het leggen van kunstgras op een dakterras wordt op de volgende wijze uitgevoerd:

  1. Foam voor dakterras leggen
  2. Drukverdeeldoek uitrollen
  3. Kunstgras leggen
  4. Optioneel het kunstgras verlijmen met dakleer
  5. Kunstgras bezanden en opborstelen


Arizona Relax
Arizona Relax

€ 26,95 p/m²    

Uitstraling

4

Zeer natuurlijk ogend kunstgras voor een zacht prijsje. De Arizona Relax doet u denken aan een goed onderhouden en strak gemaaid gazon.

Lees verder
Texas Natural
Texas Natural

€ 29,95 p/m²    

Uitstraling

4

Een nieuwkomer met hoge verwachtingen. De UNIEKE gekroesde vezel valt ongetwijfeld in de smaak bij degene die op zoek is naar een natuurlijke look!

Lees verder
Quebec Deluxe Plus
Quebec Deluxe +

€ 34,95 p/m²    

Uitstraling

Net als bij een echt gazon bevat Quebec Deluxe Plus een combinatie van grove en fijne grassprieten. Kunt u dit kunstgras van echt gras onderscheiden?

Lees verder
New Mexico
New Mexico

€ 32,95 p/m²    

Uitstraling

5

De nieuwste kunstgras soort in het assortiment van Gras en Groen Kunstgras. Hoogpolig, zacht en enorm dicht bezet.

Lees verder
California Chill
California Chill

€ 34,95 p/m²    

Uitstraling

5

Al jarenlang het meest verkochte type kunstgras! Niet te onderscheiden van een echt gazon mede dankzij de grassprieten in verschillende lengtes.

Lees verder
Sunny Florida
Sunny Florida

€ 38,95 p/m²    

Uitstraling

5

Een prachtig gazon met zeer natuurlijke kleuren. Daar zorgt Sunny Florida voor in uw tuin. Dankzij de sterke vezel geschikt voor intensief gebruik!

Lees verder
Stalen aanvragen

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties

Kunstgras leggen Lier

Steffi Blank


5

"Ik ben een tevreden klant!"

Lees verder
Overzicht

Nieuwsberichten

Maatregelen Gras en Groen in verband met Coronavirus

Het Corona-virus heeft geleid tot een ongekende en ook onwerkelijke situatie. Voorlopig heeft Gras en Groen een aantal maatregelen getroffen, deze lichten wij graag aan u toe.

Lees verder
Overzicht

Uw gazon of dakterras is slecht bereikbaar, wat nu?

Een slechte bereikbaarheid van uw balkon of dakterras kan voor een uitdaging zorgen, maar is nooit een groot probleem. In het verleden hebben wij al vaker voor deze uitdagingen gestaan. Door kunstgras beneden op maat te snijden kan het grootste obstakel al worden overwonnen. Mocht het echt noodzakelijk zijn, dan kan een hoogwerker of een hijskraan voor de gewenste oplossing zorgen. Kunstgras leggen op een balkon of dakterras kan altijd uitgevoerd worden door onze medewerkers!

Ons kunstgras voldoet aan de volgende eisen:


Europees product

100% Europees product

Kunstgras leggen

Binnen 21 dagen kunstgras leggen

Garantie

10 jaar garantie op het kunstgras

Gras en Groen

Kunstgras dat niet of nauwelijks van echt te onderscheiden is. Gras en Groen heeft het. Te zien op onderstaande pagina maar ook in de showtuin. Er zijn kunstgras soorten al vanaf € 24,95 per m².

Lees meer
Gras en Groen

Wilt u kunstgras laten leggen? Gras en Groen komt op vakkundige wijze het kunstgras leggen. Voor een vaste prijs van € 9,- per m² egaliseren wij de ondergrond en wordt het kunstgras gelegd.

Lees meer
Gras en Groen

De aanleg van kunstgras vraagt vaak meer werk dan alleen het kunstgras leggen. Onder het kunstgras dient een laag van 5 cm stabilisatie mix te komen, wij kunnen de bestaande grond/gazon afgegraven.

Lees meer

Contactinformatie

Vertel het verder

Vrijblijvend een offerte aanvragen