Kunstgras sport

Kunstgras is ooit ontwikkeld met als doel het beoefenen van topsport onder alle weersomstandigheden. Veel buitensporten kunnen door veel neerslag niet het hele jaar door worden uitgeoefend. Trainingen en wedstrijden worden in de herfst en winter regelmatig afgelast en dus ontwikkelde men in Amerika kunstgras. Het product heeft zich de laatste decennia enorm ontwikkeld en ook in de topsportwereld wordt kunstgras steeds vaker als ondergrond gebruikt. Gras en Groen Kunstgras kan ervoor zorgen dat u thuis in de tuin ook van deze voordelen geniet. Buiten sporten en met name het spelen van hockey wordt daardoor het hele jaar door mogelijk.Kunstgras Sport
Kunstgras Sport
Kunstgras Sport
Kunstgras Sport
Kunstgras Sport

Kunstgras geschikt voor sportMultisport 2.0
Multisport 2.0

€ 29,95 p/m²    

Uitstraling

2

Multisport is bij uitstek geschikt voor hockey, maar ook voor overige sporten. Donkergroen van kleur en zeer veilig om op te sporten.

Lees verder
Arizona Relax
Arizona Relax

€ 26,95 p/m²    

Uitstraling

4

Zeer natuurlijk ogend kunstgras voor een zacht prijsje. De Arizona Relax doet u denken aan een goed onderhouden en strak gemaaid gazon.

Lees verder
Texas Natural
Texas Natural

€ 29,95 p/m²    

Uitstraling

4

Een nieuwkomer met hoge verwachtingen. De UNIEKE gekroesde vezel valt ongetwijfeld in de smaak bij degene die op zoek is naar een natuurlijke look!

Lees verder
Stalen aanvragen

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties

Kunstgras leggen Herentals

Peter Binkhorst


4

"Wij zijn zeer onder de indruk van de werken en het gras."

Lees verder
Overzicht

Nieuwsberichten

Maatregelen Gras en Groen in verband met Coronavirus

Het Corona-virus heeft geleid tot een ongekende en ook onwerkelijke situatie. Voorlopig heeft Gras en Groen een aantal maatregelen getroffen, deze lichten wij graag aan u toe.

Lees verder
Overzicht

Speciaal kunstgras voor sportvelden

Zware belasting en intensief gebruik stellen andere eisen aan ondergrond en kunstgras. Gras en Groen speelt hierop in door een drietal soorten kunstgras speciaal voor het beoefenen van sport aan te bieden. Sportgras Florida heeft bijvoorbeeld een hele mooie uitstraling en kan doorgaan voor een siergazon op momenten dat het niet bespeeld wordt. Hockey stelt andere eisen aan kunstgras dan bijvoorbeeld voetbal. De bal moet zo min mogelijk weerstand hebben, zodat het spel net zo soepel verloopt als op de hockeyclub. Overigens, het allerbeste kunstgras dat te verkrijgen is, is Multi Sportgras. Dit kan als waterveld worden gebruikt. Dat is de ondergrond die tegenwoordig ook op het allerhoogste hockeyniveau wordt gebruikt. Tijdens het leggen van kunstgras kunnen hier bovendien lijnen in gesneden worden, waardoor het op een echt hockeyveld lijkt! Ons kunstgras voldoet aan de volgende eisen:


Europees product

100% Europees product

Kunstgras leggen

Binnen 21 dagen kunstgras leggen

Garantie

10 jaar garantie op het kunstgras

Gras en Groen

Kunstgras dat niet of nauwelijks van echt te onderscheiden is. Gras en Groen heeft het. Te zien op onderstaande pagina maar ook in de showtuin. Er zijn kunstgras soorten al vanaf € 24,95 per m².

Lees meer
Gras en Groen

Wilt u kunstgras laten leggen? Gras en Groen komt op vakkundige wijze het kunstgras leggen. Voor een vaste prijs van € 9,- per m² egaliseren wij de ondergrond en wordt het kunstgras gelegd.

Lees meer
Gras en Groen

De aanleg van kunstgras vraagt vaak meer werk dan alleen het kunstgras leggen. Onder het kunstgras dient een laag van 5 cm stabilisatie mix te komen, wij kunnen de bestaande grond/gazon afgegraven.

Lees meer

Contactinformatie

Vertel het verder

Vrijblijvend een offerte aanvragen