Kunstgras sport

Kunstgras is ooit ontwikkeld met als doel het beoefenen van topsport onder alle weersomstandigheden. Veel buitensporten kunnen door veel neerslag niet het hele jaar door worden uitgeoefend. Trainingen en wedstrijden worden in de herfst en winter regelmatig afgelast en dus ontwikkelde men in Amerika kunstgras. Het product heeft zich de laatste decennia enorm ontwikkeld en ook in de topsportwereld wordt kunstgras steeds vaker als ondergrond gebruikt. Gras en Groen Kunstgras kan ervoor zorgen dat u thuis in de tuin ook deze voordelen hebt. Buiten sporten en met name het spelen van hockey wordt daardoor het hele jaar door mogelijk.Kunstgras Sport
Kunstgras Sport
Kunstgras Sport
Kunstgras Sport
Kunstgras Sport

Kunstgras geschikt voor sportMultisport 2.0
Multisport 2.0

€ 29,95 p/m²    

Uitstraling

2

Multisport is bij uitstek geschikt voor hockey, maar ook voor overige sporten. Donkergroen van kleur en zeer veilig om op te sporten.

Lees verder
Natural Arizona
Natural Arizona

€ 24,95 p/m²    

Uitstraling

4

Zeer natuurlijk ogend kunstgras met een korte vezel. De natural arizona doet u denken aan een net gemaaid en strak gazon.

Lees verder
Sunny Florida
Sunny Florida

€ 27,95 p/m²    

Uitstraling

3

Onze topper uit het laag segment. De frisse groene kleuren geven uw kunstgras de aanblik van een jong gazon in topconditie!

Lees verder
Stalen aanvragen

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties

Kunstgras leggen Heusden-Zolder

Helene Kairet


5

"Al twee weken geen regen, maar mijn gazonneke is nog steeds perfect alabama groen."

Lees verder
Overzicht

Nieuwsberichten

Kunstgras leggen in de winter

Kunt u kunstgras laten leggen in de winter? Lees hier of het kan en waar u rekening mee dient te houden.

Lees verder
Overzicht

Speciaal kunstgras voor sportvelden

Zware belasting en intensief gebruik stellen andere eisen aan ondergrond en kunstgras. Gras en Groen speelt hierop in door een drietal soorten kunstgras speciaal voor het beoefenen van sport aan te bieden. Sportgras Florida heeft bovendien een hele mooie uitstraling en kan doorgaan voor een siergazon op momenten dat het niet bespeeld wordt. Hockey stelt andere eisen aan kunstgras dan bijvoorbeeld voetbal. De bal moet zo min mogelijk weerstand hebben, zodat het spel net zo snel verloopt als bij de hockeyclub. Overigens, het allerbeste wat te verkrijgen is, is Multi Sportgras. Dit kan als waterveld worden gebruikt. Dat is de ondergrond die tegenwoordig ook op het allerhoogste hockeyniveau wordt gebruikt. Tijdens het leggen van kunstgras kunnen hier bovendien lijnen in gesneden worden, daardoor lijkt het op een echt hockeyveld! Ons kunstgras voldoet aan de volgende eisen:


Europees product

100% Europees product

Kunstgras leggen

Binnen 21 dagen kunstgras leggen

Garantie

10 jaar garantie op het kunstgras

Gras en Groen

Kunstgras dat niet of nauwelijks van echt te onderscheiden is. Gras en Groen heeft het. Te zien op onderstaande pagina maar ook in de showtuin. Er zijn kunstgras soorten al vanaf € 24,95 per m².

Lees meer
Gras en Groen

Wilt u kunstgras laten leggen? Gras en Groen komt op vakkundige wijze het kunstgras leggen. Voor een vaste prijs van € 9,- per m² egaliseren wij de ondergrond en wordt het kunstgras gelegd.

Lees meer
Gras en Groen

De aanleg van kunstgras vraagt vaak meer werk dan alleen het kunstgras leggen. Onder het kunstgras dient een laag van 5 cm stabilisatie mix te komen, wij kunnen de bestaande grond/gazon afgegraven.

Lees meer

Contactinformatie

Vertel het verder

Vrijblijvend een offerte aanvragen