Kunstgras zwembad

De ruimte rondom een zwembad kan op verschillende wijzen worden aangekleed. Vanwege het contrast met de lichtblauwe inkijk van het water is groen een zeer geschikte kleur. Gras is daarvoor dus ideaal, het kan dan direct gebruikt worden om lekker op een handdoekje te liggen zonnen. Het nadeel van gras is dat het voor erg veel vervuiling van het zwemwater kan zorgen. Zeker wanneer spelende kinderen in en uit het zwembad gaan en rondrennen, wordt er heel wat gras en zand mee het water ingenomen.

Kunstgras leggen rondom het zwembad

Kunstgras lost alle problemen voor u op. Het is zacht, altijd groen en zorgt niet voor vervuiling in het zwemwater. Zorgt het chloorwater dan niet voor verkleuring van het kunstgras? Nee, en u ontvangt hier bovendien 10 jaar garantie op. De vezels van het kunstgras zijn dankzij een speciale coating beschermd tegen de invloeden van uv-licht en bleekmiddel. Zorgt het water van uw zwembad toch voor verkleuring, dan lossen wij dit probleem voor u op!kunstgras
kunstgras
kunstgras
kunstgras
kunstgras

Voordelen van kunstgras rondom het zwembad

Met kunstgras worden alle bovengenoemde problemen opgelost. Geen vuiligheid meer in het zwemwater en geen problemen wanneer er grote hoeveelheden water in het kunstgras lopen. De kleur van het kunstgras is bovendien altijd even mooi!

De top 3 van Gras en GroenNew York
New York

€ 29,95 p/m²    

Uitstraling

4

De New York heeft de c-shape 2.0 vezel. De sprieten prachtig overeind staan en geeft het gazon daarbij een ongekende dichtheid.

Lees verder
California Chill
California Chill

€ 34,95 p/m²    

Uitstraling

5

Meest verkochte type kunstgras uit 2015, 2016 en 2017! Niet te onderscheiden van een echt gazon mede dankzij de grassprieten in verschillende lengtes.

Lees verder
Ohio Energy
Ohio Energy

€ 49,95 p/m²    

Uitstraling

5

Letterlijk de uitschieter in het assortiment van Gras en Groen. Geen soort zo lang en zacht als de Ohio Energy. Kunstgras uit het hoogste segment.

Lees verder
Stalen aanvragen

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties

Kunstgras leggen Nieuwerkerken

Wilfried Kimpe


5

"In Nederland zijn we in de showroom geweest en zijn zeer vriendelijk geholpen."

Lees verder
Overzicht

Nieuwsberichten

Kunstgras leggen in de winter

Kunt u kunstgras laten leggen in de winter? Lees hier of het kan en waar u rekening mee dient te houden.

Lees verder
Overzicht

Kunstgras leggen rondom het zwembad

Kunstgras leggen of plaatsen rondom het zwembad behoeft geen verschillende werkwijze ten opzichte van normale legwerkzaamheden. Tijdens het plaatsen van kunstgras in de tuin wordt rekening gehouden met een sterke en goed drainerende ondergrond. Dit is rondom het zwembad niet anders. Tijdens de aanleg dient er wel rekening gehouden te worden met wat er mooi uitziet. Rondom een zwembad bevelen wij aan om de hoogte van de rand van het zwembad minimaal 3 meter door te trekken. Op die manier kan men rondom het zwembad liggen zonder dat de loopruimte in beslag wordt genomen. Informatie over de plaatsing van kunstgras vindt u op de pagina kunstgras leggen of door video’s te bekijken waarin wij laten zien hoe kunstgras wordt aangelegd.

Wilt u kunstgras rondom uw zwembad?

Gras en Groen Kunstgras kan alle soorten uit het assortiment perfect bij u aan komen leggen. Is uw zwembad net geplaatst en dient dit eerst nog afgewerkt te worden? Dan gaat dat in één moeite door, de afwerking laten wij dan direct aansluiten op het maken van een goede ondergrond. Bekijk ons assortiment, vraag stalen aan of vraag direct naar een vrijblijvend offerte. Mooi geplaatst kunstgras kan binnen 14 dagen uw zwembad helemaal gereed maken.

Wij zijn onder meer werkzaam in 


Europees product

100% Europees product

Kunstgras leggen

Binnen 21 dagen kunstgras leggen

Garantie

10 jaar garantie op het kunstgras

Gras en Groen

Kunstgras dat niet of nauwelijks van echt te onderscheiden is. Gras en Groen heeft het. Te zien op onderstaande pagina maar ook in de showtuin. Er zijn kunstgras soorten al vanaf € 24,95 per m².

Lees meer
Gras en Groen

Wilt u kunstgras laten leggen? Gras en Groen komt op vakkundige wijze het kunstgras leggen. Voor een vaste prijs van € 9,- per m² egaliseren wij de ondergrond en wordt het kunstgras gelegd.

Lees meer
Gras en Groen

De aanleg van kunstgras vraagt vaak meer werk dan alleen het kunstgras leggen. Onder het kunstgras dient een laag van 5 cm stabilisatie mix te komen, wij kunnen de bestaande grond/gazon afgegraven.

Lees meer

Contactinformatie

Vertel het verder

Vrijblijvend een offerte aanvragen