Kunstgras zwembad

De ruimte rondom een zwembad kan op verschillende wijzen worden aangekleed. Vanwege het contrast met de lichtblauwe inkijk van het water is groen een zeer geschikte kleur. Gras is daarvoor dus ideaal, en kan direct worden gebruikt om lekker op een handdoekje te liggen in de zon. Het nadeel van gras is dat het voor erg veel vervuiling van het zwemwater kan zorgen. Zeker wanneer spelende kinderen in en uit het zwembad gaan en rondrennen, wordt heel wat gras en zand mee het water ingenomen.

Kunstgras leggen rondom het zwembad

Kunstgras lost alle problemen voor u op. Het is zacht, altijd groen en het zorgt bovendien niet voor vervuiling van het zwemwater. Zorgt het chloorwater dan niet voor verkleuring van het kunstgras? Nee, en u ontvangt hier bovendien 10 jaar garantie op. De vezels van het kunstgras zijn dankzij een speciale coating beschermd tegen de invloeden van uv-licht en bleekmiddel. Zorgt het water van uw zwembad toch voor verkleuring, dan lossen wij dit probleem voor u op!kunstgras
kunstgras
kunstgras
kunstgras
kunstgras

Voordelen van kunstgras rondom het zwembad

Met het aanleggen van kunstgras worden alle bovengenoemde problemen opgelost. Geen vuiligheid meer in het zwemwater en geen problemen wanneer er grote hoeveelheden water in het kunstgras lopen. De kleur van het kunstgras is bovendien altijd even mooi!

De top 3 van Gras en GroenNew Mexico
New Mexico

€ 32,95 p/m²    

Uitstraling

5

De nieuwste kunstgras soort in het assortiment van Gras en Groen Kunstgras. Hoogpolig, zacht en enorm dicht bezet.

Lees verder
California Chill
California Chill

€ 34,95 p/m²    

Uitstraling

5

Al jarenlang het meest verkochte type kunstgras! Niet te onderscheiden van een echt gazon mede dankzij de grassprieten in verschillende lengtes.

Lees verder
Perfect Alabama
Perfect Alabama

€ 39,95 p/m²    

Uitstraling

5

Donkergroen en ultra zacht maken dit kunstgras tot de favoriet onder kinderen. Zo zacht als een handdoek om lekker om te liggen en spelen.

Lees verder
Stalen aanvragen

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties

Kunstgras leggen Geel

Anita van Roy


5

"Voor een tas koffie krijgt u extra fraai werk ;)"

Lees verder
Overzicht

Nieuwsberichten

Maatregelen Gras en Groen in verband met Coronavirus

Het Corona-virus heeft geleid tot een ongekende en ook onwerkelijke situatie. Voorlopig heeft Gras en Groen een aantal maatregelen getroffen, deze lichten wij graag aan u toe.

Lees verder
Overzicht

Kunstgras leggen rondom het zwembad

Kunstgras leggen of plaatsen rondom het zwembad behoeft geen verschillende werkwijze ten opzichte van normale legwerkzaamheden. Tijdens het leggen van kunstgras in de tuin wordt rekening gehouden met een sterke en goed drainerende ondergrond. Dit is rondom het zwembad niet anders. Tijdens de aanleg dient wel rekening gehouden te worden met verfraaiing van de afwerking. Rondom een zwembad bevelen wij aan om de hoogte van de rand van het zwembad minimaal 3 meter door te trekken. Op deze manier kan men rondom het zwembad liggen zonder dat de loopruimte wordt beperkt. Informatie over het laten leggen van kunstgras vindt u op de pagina kunstgras leggen of door video’s te bekijken waarin wij laten zien hoe kunstgras wordt aangelegd.

Wilt u kunstgras rondom uw zwembad?

Gras en Groen Kunstgras kan alle soorten uit het assortiment perfect bij u aan komen leggen. Is uw zwembad net geplaatst en dient dit eerst nog afgewerkt te worden? Dan gaat dat in één moeite door, de afwerking laten wij dan direct aansluiten op het maken van een goede ondergrond. Bekijk ons assortiment, vraag stalen aan of vraag direct naar een vrijblijvend offerte. Mooi geplaatst kunstgras kan binnen 14 dagen uw zwembad helemaal gereed maken.

Wij zijn onder meer werkzaam in 


Europees product

100% Europees product

Kunstgras leggen

Binnen 21 dagen kunstgras leggen

Garantie

10 jaar garantie op het kunstgras

Gras en Groen

Kunstgras dat niet of nauwelijks van echt te onderscheiden is. Gras en Groen heeft het. Te zien op onderstaande pagina maar ook in de showtuin. Er zijn kunstgras soorten al vanaf € 24,95 per m².

Lees meer
Gras en Groen

Wilt u kunstgras laten leggen? Gras en Groen komt op vakkundige wijze het kunstgras leggen. Voor een vaste prijs van € 9,- per m² egaliseren wij de ondergrond en wordt het kunstgras gelegd.

Lees meer
Gras en Groen

De aanleg van kunstgras vraagt vaak meer werk dan alleen het kunstgras leggen. Onder het kunstgras dient een laag van 5 cm stabilisatie mix te komen, wij kunnen de bestaande grond/gazon afgegraven.

Lees meer

Contactinformatie

Vertel het verder

Vrijblijvend een offerte aanvragen