Voordelen van kunstgras laten leggen

Voordelen van kunstgras laten leggen

Geplaatst door: Tonyo van Run
Productspecialist Gras en Groen Kunstgras
Volg Tonyo van Run op LinkedIn
Geplaatst op: 13-06-2018

Tonyo van Run

Heeft u de beslissing genomen om nieuw kunstgras in de tuin te leggen? Dan komt automatisch de vraag of u dit zelf gaat doen of het kunstgras toch liever wilt laten leggen. Wij overtuigen u graag om te kiezen voor de laatste optie. Lees hier over de voordelen van kunstgras laten leggen!

Hoe wordt kunstgras gelegd?

Het leggen van kunstgras is het beste te vergelijken met een combinatie van het leggen van bestrating en vloerbedekking. Net als bij bestrating komt het op een sterk verdichte ondergrond te liggen die waterpas geëgaliseerd is. In tegenstelling tot bestrating hoeft er echter geen rekening gehouden te worden met afschot.

Als de ondergrond ligt kan het kunstgras gelegd worden. Net als tapijt wordt het met een stanleymes exact op maat gesneden. Als onze medewerkers hiermee klaar zijn ligt er een perfect op maat gesneden gazon. Dus netjes afgewerkt en zonder rare franjes.

Op welke wijze legt Gras en Groen het kunstgras?

Alle medewerkers van Gras en Groen Kunstgras hanteren dezelfde methode voor het leggen van kunstgras. Deze is bewezen effectief en doordat iedereen dezelfde methode hanteert durven wij u ook harde garanties te geven. Hieronder leest u alvast het stappenplan. Wilt u een meer gedetailleerde uitleg? Lees dan het stappenplan op de pagina met informatie over kunstgras leggen.

  1. Afgraven ondergrond
  2. Kantopsluiting plaatsen
  3. Aanleggen onderbouw met stabilisatie mix
  4. Drukverdeeldoek leggen
  5. Kunstgras leggen
  6. Kunstgras bezanden
  7. Opleveren gazon met de klant

Wat zijn de voordelen van kunstgras laten leggen?

In plaats van zelf alle werkzaamheden uit te voeren kunt u het ook uitbesteden. Gras en Groen Kunstgras biedt u de helpende hand. Ervaren teams die elke dag kunstgras leggen hebben u vele voordelen te bieden. Door dit werk dagelijks uit te voeren en te werken met professionele gereedschappen en machines leveren zij altijd de gewenste kwaliteit!

Hoe maakt u de afspraak voor het laten leggen van kunstgras?

Bent u overtuigd en wilt u graag de garantie dat het kunstgras op perfecte wijze wordt gelegd? Vele tevreden klanten gingen u voor! De eerste stap is nu het aanvragen van een vrijblijvende offerte. U zit dus nog nergens aan vast. Deze offerte aanvraag kunt u op verschillende wijzen doen. Het beste kunt u langskomen in de showtuin van Gras en Groen. Naast advies op maat krijgt u daar ook een perfecte indruk van de verschillende soorten kunstgras.

Mocht u nadien akkoord gaan met de offerte dan plannen wij de werkzaamheden met u in. Dit gebeurt natuurlijk altijd in overleg. Wij garanderen u dat wij het leggen van kunstgras binnen 14 dagen in de planning kunnen zetten. Het enige wat eventueel nog roet in het eten kan gooien is het weer. Helaas hebben we dat niet in de hand.

Lees ook:

Een nieuw gazon? Met kunstgras kan dat nu al!

Een nieuw gazon? Met kunstgras kan dat nu al!

14-02-2019

Overweeg je kunstgras te laten leggen? Kunstgras leggen is niet seizoensgebonden, Gras en Groen Kunstgras kan altijd jouw kunstgras komen leggen!

Lees verder
Creatief met kunstgras

Creatief met kunstgras

15-01-2019

Kunstgras als alternatief voor echt gras in de tuin kent iedereen natuurlijk, maar kun je er nog meer mee doen? Creatieve ideeën voor DIY projecten!

Lees verder
Kunstgras niet betreden tijdens de vorst

Kunstgras niet betreden tijdens de vorst

05-12-2018

Betreding van kunstgras tijdens de vorst kan tot beschadigingen leiden. Lees hier waarom u betreding beter kunt vermijden.

Lees verder
Kunstgras leggen in de winter

Kunstgras leggen in de winter

17-10-2018

Kunt u kunstgras laten leggen in de winter? Lees hier of het kan en waar u rekening mee dient te houden.

Lees verder
Kunstgras onderhoud in de herfst

Kunstgras onderhoud in de herfst

26-09-2018

Kunstgras is niet geheel onderhoudsvrij. Zeker in de herfst is het belangrijk dat u het onderhoud goed uitvoert. Lees hier wat u moet doen!

Lees verder
Top 3 best verkochte kunstgrassen - Gras en Groen

Top 3 best verkochte kunstgrassen - Gras en Groen

12-09-2018

Wilt u genieten van een onderhoudsvrij en altijd groen gazon in de tuin? Dit is de top 3 best verkocht kunstgras van Gras en Groen!

Lees verder
Van geel gras naar een altijd groen gazon

Van geel gras naar een altijd groen gazon

13-08-2018

Door de droogte is menig grasveldje verandert in een geel gazon. Gaat u dit herstellen of kiest u voor een altijd groen gazon?

Lees verder
Foam voor dakterras

Foam voor dakterras

08-08-2018

Kunstgras leggen op een dak? Gebruik speciaal foam voor een dakterras!

Lees verder
Waarom kunstgras invegen met kwartszand?

Waarom kunstgras invegen met kwartszand?

18-07-2018

Waarom kunstgras invegen met kwartszand? Gras en groen Kunstgras legt het aan u uit!

Lees verder

Contactinformatie

Vertel het verder

Vrijblijvend een offerte aanvragen