Showtuin kunstgras

Bent u benieuwd naar hoe het kunstgras er in werkelijkheid uitziet en aanvoelt? Of heeft u graag persoonlijk en deskundig advies bij de aankoop van uw kunstgras? Neem dan geheel vrijblijvend een bezoekje aan onze showtuin in 's-Hertogenbosch!

In de showtuin van Gras en Groen vindt u een uitgebreide selectie van kunstgrassoorten. Of het nu voor in de tuin is, op het balkon, op het dakterras of om er hockey op te spelen, u heeft hieruit een ruime keuze. Sommige soorten zijn zelfs niet van echt gras te onderscheiden. U bent dan ook niet de eerste die even aan het gras voelt om te kijken of het echt of nep is!

Waarom kunstgras bekijken in de showtuin?

  • Alle kunstgras soorten liggen in de buitenlucht aangelegd
  • Een optimaal vergelijk tussen de diverse kunstgrassen
  • Passend advies van onze kunstgras kenners
  • Vrijblijvend een offerte op maat
  • Volop inspiratie voor de complete tuin

Is 's-hertogenbosch in Nederland voor u te ver weg? Wij komen graag naar u toe om onze stalen te tonen, het kunstgras in te meten en u vrijblijvend te adviseren. Maak daarvoor vrijblijvend een afspraak.

Adresgegevens Gras en Groen Kunstgras

Hedikhuizerweg 21
5222 BC 's-Hertogenbosch
 

Openingstijden showtuin

     
Maandag t/m vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag Op afspraak    

Maak hier uw afspraak: Contact Gras en Groen.

Gras en Groen, uw tuin in goede handen!

In onze showtuin is meer te zien dan alleen het kunstgras dat wij verkopen en aanleggen. Gras en Groen is een bedrijf dat zich op vele markten bezig houdt. Zo kunt u ook zien hoe wij tuinen aan kunnen leggen, tuinhuisjes en overkappingen zetten en schuttingen plaatsen. Lees hier meer!

De voorbeelden van materialen die wij toepassen kunt u eveneens in onze showtuin bekijken. U kunt op deze manier alvast inspiratie opdoen voor uw volgende tuinproject!

Showtuinkunstgras2 • Gras en Groen Kunstgras
Showtuinkunstgras1 • Gras en Groen Kunstgras

Tuin met kunstgras uit eigen voorraad

U kunt bij Gras en Groen Kunstgras terecht voor de fraaiste kunstgrassoorten. Bij interesse kunnen wij direct een offerte op maat maken. Wilt u het kunstgras zelf aanleggen? Dan kunnen wij het direct uit voorraad leveren.

Denk er bij het leggen van kunstgras echter wel aan dat u het oppervlak op de juiste manier berekent. Kunstgras wordt op standaard rollen van 4 meter breed geproduceerd. Houd dus rekening met het snijverlies! De kans dat uw te beleggen oppervlak exact 4 meter breed is zal niet zo groot zijn.

Gras en Groen heeft een ruim kunstgras assortiment. Doordat wij groot inkopen, kunnen we u garanderen dat wij de beste kwaliteit tegen de laagste prijs kunnen leveren. 

Wij wensen u prettige feestdagen en een gelukkig 2023. Vanaf 9 januari staan wij weer voor u klaar!