Veel gestelde vragen

Hieronder vindt u het antwoord op de 5 meest gestelde vragen. Staan uw vraag en antwoord er niet bij? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice, zij staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Is het kunstgras veilig voor kinderen en huisdieren?

Het kunstgras van Gras en Groen is veilig voor mens en dier. De verschillende soorten kunstgras zijn geproduceerd volgens strenge Europese richtlijnen en zijn dan ook 100% lood en cadmiumvrij.

Blijft er geen water staan op het kunstgras?

U hoeft zich bij het kunstgras géén zorgen te maken over wateroverlast. Het kunstgras is geperforeerd waardoor regenwater effectief afgevoerd wordt. De ondergrond van betongranulaat heeft een open structuur waardoor het regenwater weg kan zakken richting het grondwater.

Hoeveel garantie ontvang ik op het kunstgras?

U ontvangt van Gras en Groen 10 jaar garantie op het kunstgras. Bij vroegtijdige slijtage en verkleuring vervangen wij kosteloos het kunstgras. Voorwaarde is wel dat het kunstgras op een normale manier is belast.

U ontvangt tevens 3 jaar garantie op de door Gras en Groen gemaakte lijmnaden en op een vlakke ondergrond.

Is kantopsluiting noodzakelijk rondom het kunstgras?

Om verzakkingen van de ondergrond en de groei van onkruid tegen te gaan adviseren wij het kunstgras aan alle zijkanten op te sluiten. Vaak is dit deels al voorzien door bestrating. Langs rechte zijden kunnen opsluitbanden worden geplaatst en rondingen worden afgewerkt met flexibele kantopsluiting.

Wat heb ik aan onderhoud aan het kunstgras?

Het onderhoud aan echt gras is voor veel klanten van Gras en Groen een voorname reden om te kiezen voor kunstgras, maar heeft u dan helemaal geen onderhoud meer? Kunstgras is onderhoudsarm. Het verwijderen van bladafval en met enige regelmaat opborstelen zijn taken die de levensduur van het kunstgras verlengen en dus ook noodzakelijk zijn. Gelukkig zijn dit geen taken die erg veel tijd in beslag nemen!
Gras en Groen Den Bosch medewerkers en pand

Contactinformatie

Vertel het verder

Vrijblijvend een offerte aanvragen